انجام 76 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی
- بازدید: 62
مدیر امور فرآوردههای غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای طرح نورزی 1404 تاکنون 76 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی انجام شده است.
دکتر میترا رضایی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: از زمان شروع طرح مشترک ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1404 بازدیدهای متعددی از سوی بازرسان حوزه مدیریت امور فرآوردههای غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در راستای حفظ سلامت زائران ومجاوران امام رضا(ع) انجام شده است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه مدیریت امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در ایام کشیکهای نوروزی و ماه مبارک رمضان در طرح تشدید نظارتها از 25 اسفند ماه سال 1403 تاکنون، بیان کرد: بازدیدهای صورت گرفته تا به این لحظه شامل 76 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی، 22 مورد نمونهبرداری از واحدهای تولیدی جهت ارزیابی سلامت و کیفیت محصولات تولیدی و 41 مورد ارزیابی محصولات در گشت اعزامی سطح عرضه در مناطق مختلف مشهد مقدس بوده است.
مدیر امور فرآوردههای غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: همچنین از سایر اقدامات صورت گرفته در طی این مدت هم میتوان به 34 مورد ارزیابی و صدور گواهی صادرات محصولات غذایی و آشامیدنی و 35 مورد ارزیابی و ترخیص واردات محصولات غذایی و آشامیدنی انجام شده اشاره کرد.
دکتر رضایی تصریح کرد: بازرسیهای این ایام در قالب 6 تیم بازرسی و به منظور کنترل و نظارت بر تولید اقلام غذایی و آشامیدنی در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: بازرسیهای حوزه مدیریت امور فرآوردههای غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مأموریت مشترک ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1404 از 11 اسفند ماه سال گذشته آغاز شده و تا 15 فروردین ماه امسال ادامه مییابد.