اطلاعات كدام قسمت از سايت را مفيدتر مي دانيد؟

آموزش 45.4%
اخبار هفتگي 11.8%
انيميشن 21.0%
طرح هاي پژوهشي 7.4%
فايل هاي مفيد 14.4%

مركز تحقيقات سلامت زنان ( 67138 )
هشدار به زنان باردار در مورد مصرف سيب زميني ( 17595 )
حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری ( 15746 )
عوارض بلند مدت قرص‌هاي ضد بارداري را جدي بگيريد ( 11370 )
ولوو واژینیت ( 10073 )
اسلايد هاي علمي ( 9357 )
دكتر نزهت موسوي فر ( 7119 )
نمودار سازمانی مرکز تحقیقات سلامت زنان ( 7029 )
انواع بیماریها ( 6860 )
دكتر فاطمه تارا ( 6758 )
هيئت موسس مركز تحقيقات سلامت زنان ( 6520 )
اسلايدهاي آموزشي ( 6169 )
گروه زنان بيمارستان امام رضا(ع) ( 5382 )
دكتر نيره خادم ( 5374 )
28 مهر ماه ، روز ملی سلامت زنان ( 5335 )
اولويت هاي پژوهشي زنان ( 4967 )
اساسنامه مرکز تحقیقات سلامت زنان ( 4905 )
نوازش هاي مادران تعيين كننده بهداشت رواني در بزرگسالي است ( 4576 )
طرح های پژوهشی و پایان نامه های مرکز تحقیقات سلامت زنان ( 4517 )
استراتژی مرکز تحقیقات سلامت زنان ( 4225 )
پذيرش اعضاي داوطلب ( 4103 )
پمفلت های ارائه شده در غرفه مرکز تحقیقات سلامت زنان ( 3722 )
تماس با نورخورشيد در سه ماهه آخر بارداري، باعث رشد استخوان کودکان مي‌شود ( 3493 )
تماس با ما ( 3473 )
لينك هاي مفيد ( 3411 )

حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری.pdfحالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری.doc

حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری

زنجبیل باعث درمان حالت های تهوع زنان باردار می شود

بر اساس تحقیقات به عمل آمده در دانشگاه شهید بهشتی تهران و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مشخص شد که زنجبیل دردرمان حالت های تهوع و ویار زنان باردار بسیار موثر است

فریبرز معطر در گفتگو با خبرنگار سلامت نیوز در اصفهان افزود: این گیاه دارویی که جزء گیاهان ادویه جات محسوب می شود در استفراغ های دوران اول حاملگی بسیار موثر است و این درحالی که تاکنون زنان بارداربه خاطر وضعیتی که دارند از مصرف داروهای شیمیایی  خودداری می کردند و مصرف هیچ دارویی برای آنها به علت احتمال ایجاد اختلالات جنینی توصیه نمی شود

وی بیان داشت: محققین ایرانی همچنین ثابت کردند که از زنجبیل می توان برای درمان دردهای روماتیسمی و آرتریت استفاده کرد که طی مقالات متعددی به جهان ارائه شده است

عضو فرهنگستان گیاهان دارویی کشور خاطرنشان کرد: از سال 53 تا شصت برروی  گیاه سنگ کل تحقیقات بالینی و فارماکولوژی انجام شد که طبق آن مشخص شده از این گیاه برای دفع سنگ های مجاری ادراری تا قوس هفت میلی متر استفاده می شود که هم اکنون به خاطر اثرات مثبتی که به همراه داشته به اکثر کشورها از جمله افغانستان، اکراین، آذربایجان، گرجستان و عراق ارسال می شود.

یک خبر دل گرم کننده برای مادرانی که از تهوع ، استفراغ دوران بارداری رنج می برند.

زياد بودن تهوع و استفراغ دوره بارداري ممكن است نشانه باهوش تر بودن فرزند مادران باردار باشد .
به گزارش شبكه خبر، تهوع و استفراغ عارضه اي است كه شمار زيادي از زنان را در دوره بارداري مبتلا مي كند.

يك تحقيق جديد نشان مي دهد فرزندان مادراني كه در دوره بارداري تهوع و استفراغ زيادي داشته اند باهوش تر از ديگرانند.

بر اساس اين بررسي ، تغييرات هورموني كه موجب تهوع و استفراغ مي شود ، با افزايش جريان خون جفت ، به تكامل هر چه بهتر مغز كمك مي كند.

تاريخ بروز رساني : شنبه 09/03/88 ساعت 21:38

حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری

مشهد، بیمارستان امام رضا (ع)، دپارتمان زنان، بخش جراحی زنان، اتاق 15، مرکز تحقیقات سلامت زنان . تلفن: 8022631 0511 نمابر: 8538659 0511 پست الکترونیک: whrc@mums.ac.ir
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهدمی باشد و هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.