رسالت

انجام تحقیقات بنیادین و کاربردی در زمینه های علمی مرتبط با بیهوشی و علوم وابسته
• تولید علم در زمینه بیهوشی و علوم وابسته با تکیه بر توان علمی اساتید و محققین دانشگاه
• همکاری با مراکز علمی معتبر داخل و خارج کشور
• ارائه مشاوره به مسؤلین سلامت استان، سازمانهای دولتی و غیردولتی استانی، کشوری و بین المللی در زمینه مدیریت بیهوشی و علوم وابسته با استفاده از تحقیقات مبتنی بر شواهد
• برگزاری کارگاههای آموزشی و پژوهشی در زمینه بیهوشی وعلوم وابسته

الف) مهمترين رسالت اين مركز، رهبري، هدايت و اجراى پژوهشهاي کاربردي مورد نياز جامعه در زمينه‌هاي بهداشتي، درماني و آموزشي (بیهوشی وعلوم وابسته) در كنار اجراي تحقيقات بنيادي به منظور توليد علم در دانشگاه مي‌باشد.

ب) ارائه رهنمود و مشاوره با سياستگذاران و متوليان امور پژوهشي آموزشي بهداشتي درماني در جهت ارتقاي سطح بیهوشی و علوم وابسته جامعه.

ج) انجام تحقيقاتي پويا، پيشرو و نوآور در آموزش علوم بیهوشی و علوم وابسته جهت دستياران و دانشجويان و توانمند سازي جامعه دانشگاهي و غير دانشگاهي چشم پزشک و متخصصين علوم بينايي در تحقيق و توليد علم

برنامه استراتژيک

يکي از مهمترين رموز موفقيت سازمانها، مديريت همراه با برنامه ريزي منطقي است. با انجام برنامه ريزي استراتژيک، جهت گيري آينده سازمان بدرستي تبين شده و با فراهم کردن زمينه مناسب براي تفکر استراتژيک در مديران باعث اتخاذ تصميمات بر مبناي توسعه جامع و مستمر و در نهايت بصيرت در نواحي کنترل سازمان و بهبود عملکردها خواهد شد.اعضاي محترم مرکز بيهوشي در جراحي قلب با عنايت به مسؤليت گسترش پژوهش هاي علمي درارتباط با بيهوشي، با هدف همسويي با اهداف کلان نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران کمک به ارتقاء موقعيت دانشگاه، بهبود فرايند مديريت مرکز و توسعه نرم افزاري و سخت افزاري مرکز اقدام به تدوين برنامه استراتژيک اين مرکز تحقيقات نموده است.

چشم انداز

ارتقای کیفی و کمی خدمات بهداشتی و درمانی، بهبود وضعیت سلامت جامعه و تولید علم در زمینه بیهوشی و مراقبتهای ویژه و درد و پیوند و اعتیاد و جراحی قلب با تکیه بر امکانات بالقوه و موجود در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و منطقه جغرافیایی شمال شرق و شرق کشور

هدف غايي ما اين است که طي ده سال آينده به عنوان يک قطب پژوهشي کشور و يک مرکز تحقيقاتي معتبر در زمينه بیهوشی وعلوم وابسته در منطقه درآييم که پيشرو در انجام و هدايت تحقيقات کاربردي بیهوشی وعلوم وابسته در کشور باشد.

ما بر آنيم كه در اين دانشگاه، با تلفيق پژوهش در امر آموزش و درمان و اجراي پروژه‌هاي ملي و بين المللي، ضمن بالا بردن سهم کشورمان در توليد علم، پژوهش را در خدمت سلامت همه مردم قرار دهيم و به اين منَظور با استفاده از امكانات موجود و بالقوه بهترين بستر پژوهشي را در محيطي صميمي، با اتكاء به نيروي انساني كارآمد، و ارتباط با ساير مراكز علمي و جذب اعتبارات براي همه محققين علاقمند فراهم نمائيم.

اميدواريم با تلفيق پژوهش در امر آموزش و بهداشت و درمان، با تاکيد بر طبابت و آموزش مبتني بر مستندات (EBM) روحيه پژوهشى ايجاد کرده، سبب پيشرفت کمى و کيفى تحقيقات شويم.

تاريخ بروز رساني : سه شنبه 18/04/92 ساعت 00:01

ادرس: مرکز آموزشي درماني پژوهشي امام رضا(ع)، دپارتمان بيهوشي و مراقبتهاي ويژه، مرکز تحقیقات بيهوشي در جراحي قلب تلفن: 38022712 051 نمابر: 38525209 051 پست الکترونیک: carc@mums.ac.ir