• ششصدو نود و یکمین ( 691 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي

96/06/04-17:17
    2017-08-26 13:50:44
    96/07/02-17:17 : آخرين مشاهده

روز جمعه ، مورخ 03/06/1396 ششصدو هشتادوچهارمین ( 684 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ کودک 6 ساله ریحانه نسقچی خیرآبادی ؛ كه از بیمارستان امدادی شهید کامیاب به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

یک کلیه ی زنده یاد ریحانه نسقچی خیرآبادی در بیمارستان منتصریه به دختر 11 ساله ساکن شهرستان خوسف از توابع بیرجند و کلیه دیگر وی در بیمارستان نمازی شیراز به پسر 11ساله ساکن شهرستان ضرغام از توابع استان فارس که سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

کبد مرحومه ؛ در بيمارستان نمازی شیراز به خانم 41 ساله ساکن ایلام پيوند شد و به نامبرده زندگي دوباره بخشيد .

روحش شاد و يادش گرامي باد .

96/07/02-17:17   :    تاريخ