• پخش گزارش تلویزیونی مربوط به اجراي طرح حضور آموزگار بر بالین کودکان بستری
  • سرزمین های آسمانی ؛ میزبان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛میزبان نشست مدیران دانشجویی وتربیت بدنی دانشگاه های علوم
  • مراسم جشن دانش آموختگي دانشجويان رشته هاي پرستاري و اتاق عمل
  • نشست مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با رابطین ورزش بانوان واحدهای دانشگاه
  • به مناسبت هوای پاک
  • چهارصدو نودودومين عمل اهداي عضو از مرگ مغزي
  • اطلاعيه شروع نيمسال دوم سال تحصيلي94-93
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در بهمن ماه 1393
  • صندوق بازنشستگی کشوری
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • یک مادر شهید مبلغ یکصد میلیون ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر اهدا نمود.
  • گزارش تصويري بازديد معاون بهداشتي دانشگاه از شهرستان كاشمر
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در شهرستان کاشم
  • افتتاح کلنیک ویژه تخصصی نبی اکرم(ص)باحضورنماینده محترم مردم
  • فعال شدن سايت جديد معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه
  • چهارصدو نودويکمين عمل اهداي عضو از مرگ مغزي
  • چهارصدو نودمين عمل اهداي عضو از مرگ مغزي
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • تغيير ادرس سايت
  • يک جنين از شکم کودک دو ماهه در بيمارستان دکتر شيخ با موفقيت خارج شد
  • استاد برجسته نفرولوژي دانشگاه راش کاليفرنيا آمريکا به مدت چهار روز ميهمان گروه نف
  • اولين يادواره شهيد بسيج جامعه پزشكي فريمان برگزار شد
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • برگزاري دو همايش در خرداد ماه 1394 توسط دانشكده پرستاري و مامايي
  • سايت جديد مركز قائم
  • موافقتنامه های هزینه ای سال1393
  • بازديد رياست محترم دانشگاه از شبكه بهداشت و درمان فريمان
  • سومين کنگره بين المللي هيپنوتيزم باليني و علوم وابسته

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

90/03/28-00:23
    2011-06-18 11:07:46
    93/11/05-00:23 : آخرين مشاهده

مرحله نخست نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی قائم (عج) ویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه ، در این طرح بیماران بدون مراجعه به کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج)با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانی  http://nobat.mums.ac.ir/    توانند نسبت به دریافت نوبت پزشک متخصص مورد نظر اقدام کنند.
    در این طرح تا اطلاع بعدی هر پرسنل سه نوبت به صورت اینترنتی می تواند دریافت کند و ويزيت بيمار و ارائه قبض نهايي در بيمارستان  تنها با تطبیق مشخصات دفترچه بيمار در صورت بيمه بودن ویا كارت ملي برای بيماران ازاد انجام خواهد شد.

گفتنی است این طرح به صورت آزمایشی بوده و در مرحله بعد برای عموم شهروندان راه اندازی می شود .

93/11/08-00:23   :    تاريخ