• ساخت سردخانه اجساد در كاشمر توسط شهرداري ضروري است.
  • چهارصدوهفتادو يكمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدو هفتادومين عمل اهداي عضو
  • چهارصدوشصت و نهمين عمل اهداي عضو
  • آیین شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود
  • طرح توسعه بخش اورژانس مركزي بيمارستان شهيد هاشمي نژاد به بهره برداري رسيد
  • جلسه معنوي زيارت عاشورا و دعا براي سلامتي رهبري معظم انقلاب اسلامي
  • تغيير زمان برگزاري همايش کشوري آموزش و مشاوره در سلامت باروري
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در شهريور ماه 1393
  • نمايه شدن مجله انگلیسی زبان دانشكده در پايگاه اطلاعاتي CINAHL
  • عیادت خادمین حرم امام رضا از بیماران بیمارستان قائم (عج)
  • همزمان با میلاد با سعادت امام رضا(ع)از بهورزان کاشمر تقدیر گردید.
  • پایان ساخت دو خانه بهداشت توسط خیرین در شهرستان فریمان
  • بازدید وزیر بهداشت از شهرستان فریمان
  • چهاصدو شصت و هشتمين عمل اهداي عضو
  • نشست هم اندیشی وزير بهداشت با اعضاء هيات علمي در مرکز قائم
  • وزیر آموزش و پرورش در کاشمر گفت:پیگیر ساخت بیمارستان 200تختخوابی کاشمر خواهم بود.
  • برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع)
  • نشست وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي با دانشجويان برگزار مي شود.
  • درخواست ديدار تشکل هاي دانشجويي با ريئس جمهور
  • ‌انتصاب رئيس اداره مديريت کاهش خطر بلاياي معاونت بهداشتي دانشگاه
  • ‌انتصاب مدير پيشگيري و مبارزه با بيماريهاي معاونت بهداشتي دانشگاه
  • برگزاری جلسه هم‌اندیشی اعضای هیأت تحریریه فصلنامه کشوری بهورز
  • گزارش تصویری حضور خادمان بارگاه رضوی در بیمارستانهای کاشمر
  • خادمان حرم رضوی از بیماران بیمارستان کاشمر عیادت نمودند.
  • انتصاب رئيس دبيرخانه کارگروه سلامت و امنيت غذايي استان
  • گرامیداشت روز بهورز در بردسکن
  • تبریک روز بهورز و تقدیر از بهورزان
  • دهه کرامت
  • پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز بهورز

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

90/03/28-13:59
    2011-06-18 11:07:46
    93/06/25-13:59 : آخرين مشاهده

مرحله نخست نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی قائم (عج) ویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه ، در این طرح بیماران بدون مراجعه به کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج)با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانی  http://nobat.mums.ac.ir/    توانند نسبت به دریافت نوبت پزشک متخصص مورد نظر اقدام کنند.
    در این طرح تا اطلاع بعدی هر پرسنل سه نوبت به صورت اینترنتی می تواند دریافت کند و ويزيت بيمار و ارائه قبض نهايي در بيمارستان  تنها با تطبیق مشخصات دفترچه بيمار در صورت بيمه بودن ویا كارت ملي برای بيماران ازاد انجام خواهد شد.

گفتنی است این طرح به صورت آزمایشی بوده و در مرحله بعد برای عموم شهروندان راه اندازی می شود .

93/06/26-13:59   :    تاريخ