• برگزاری همايش پياده روي به مناسبت روز جهاني فشارخون بالا ویژه همكاران خانم در مرک
  • انجام غربالگري فشارخون در مركز بهداشت شماره 2
  • پانصدو سيزدهمين(513) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو دوازدهمين(512) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • كسب عنوان مسول فني برتر دربين مسولين فني آزمايشگاه هاي تشخيص پزشكي توسط آقاي دكتر
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در خرداد ماه 1394
  • برگزاري کارگاه آموزشي "چگونه يک پروپوزال BEME Review را تدوين کنيم؟"
  • احداث و تجهیز استراحتگاه بیماران در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • تجهیز سالن کنفرانس بیمارستان سجادیه
  • اهدای دستگاه نوارعصب،عضله توسط خیر سلامت
  • پانصدو يازدهمين(511) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو نهمين(509) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو دهمين(510) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • فرخوان مشارکت در ارزشيابي
  • پانصدو هشتمين(508) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • برنامه مسابقات فوتبال كاركنان بيمارستان شهيد هاشمي نژاد
  • پانصدو هفتمين(507) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو ششمين(506) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو پنجمين(505) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • MAGLUMIنصب وراه اندازي دستگاه كمي لومينانس فول اتوماتيك
  • قانون بودجه سال1394 کل کشور
  • سخنراني جناب آقاي دکتر نعمتي متخصص تغذيه
  • اطلاع رسانی تغییر آدرس سایت مرکز تحقیقات التهاب نوروژنیک
  • بازدید فنی کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه های مراکز حاشیه شهر
  • کشف وپلمپ دوکارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • مباحث فرزند پروري کودکان و نوجوانان
  • افزوده شدن 13 آزمايش جديد به خدمات آزمایشگاهی در بيمارستان دکتر شيخ مشهد
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • افتتاح دو خانه بهداشت و يك آزمايشگاه در فريمان
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

90/03/28-12:46
    2011-06-18 11:07:46
    94/03/08-12:46 : آخرين مشاهده

مرحله نخست نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی قائم (عج) ویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه ، در این طرح بیماران بدون مراجعه به کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج)با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانی  http://nobat.mums.ac.ir/    توانند نسبت به دریافت نوبت پزشک متخصص مورد نظر اقدام کنند.
    در این طرح تا اطلاع بعدی هر پرسنل سه نوبت به صورت اینترنتی می تواند دریافت کند و ويزيت بيمار و ارائه قبض نهايي در بيمارستان  تنها با تطبیق مشخصات دفترچه بيمار در صورت بيمه بودن ویا كارت ملي برای بيماران ازاد انجام خواهد شد.

گفتنی است این طرح به صورت آزمایشی بوده و در مرحله بعد برای عموم شهروندان راه اندازی می شود .

94/03/09-12:46   :    تاريخ