• تشرف پیاده به محضر امام مهربانی ها
  • يک جنين از شکم کودک دو ماهه در بيمارستان دکتر شيخ با موفقيت خارج شد
  • تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در دهه پایانی صفر
  • قدرداني معاون بهداشتي وزارت از معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد
  • بررسي وضعيت شاخص ها و پانل مديريت اطلاعات سلامت با حضور معاون فني معاونت بهداشتي و
  • عطاری های متخلف در شهرستان کاشمر به مراجع قانونی معرفی شدند
  • برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشکده پرستاری کاشمر
  • فيش حقوقي پزشک و ماماهاي پزشک خانواده بر روي سايت خدمات الکترونيکي کارکنان دانشگا
  • بازدید قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه از روند اجرای برنامه هاي تحول نظام سلامت د
  • تعميم کلاسهاي آمادگي زايمان در مراکز بهداشتی درمانی شهری تحت پوشش دانشگاه علوم پز
  • فرماندارمشهد مقدس از از مرکز مشاوره زنان آسيب پذيربازدید نمود
  • برگزاري همايش ايدز و بحران هاي اجتماعي
  • مراقبتهاي بهداشتي مادر باردار درگزي با حاملگي 7 قلو توسط کادر بهداشتی
  • پيام تبریک معاون بهداشتي دانشگاه به مناسبت روز جهاني داوطلب
  • اجراي طرح پيمايش ملي آسم در دانشگاه علوم پزشکي مشهد
  • ارائه خدمات رایگان بهداشتی به جمعیت حاشیه نشین شهرمشهد آغاز شد
  • برگزاری همایش بزرگ بسیجیان دانشکده علوم پزشکی تربت جام با حضور مسئولین شهرستان
  • استاد برجسته نفرولوژي دانشگاه راش کاليفرنيا آمريکا به مدت چهار روز ميهمان گروه نف
  • افتتاحيه طرح مکمل ياري دختران مقطع متوسطه با مگادوز ويتامين D
  • درمان اچ آی وی همه گیری را مهار می کند / پیشگیری کنید-درمان کنید- زندگی کنید
  • اولين يادواره شهيد بسيج جامعه پزشكي فريمان برگزار شد
  • توزيع 70هزار وارنيش فلورايد جهت فلوراید تراپی دانش آموزان پايه اول ابتدايي دراستان
  • برگزاری همایش کشوري ارتقاء کيفيت زندگي دانشجو محور در مشهد مقدس
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد)
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • برگزاري دو همايش در اسفند ماه 1393 توسط دانشكده پرستاري و مامايي
  • سايت جديد مركز قائم

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

90/03/28-23:18
    2011-06-18 11:07:46
    93/09/29-23:18 : آخرين مشاهده

مرحله نخست نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی قائم (عج) ویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه ، در این طرح بیماران بدون مراجعه به کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج)با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانی  http://nobat.mums.ac.ir/    توانند نسبت به دریافت نوبت پزشک متخصص مورد نظر اقدام کنند.
    در این طرح تا اطلاع بعدی هر پرسنل سه نوبت به صورت اینترنتی می تواند دریافت کند و ويزيت بيمار و ارائه قبض نهايي در بيمارستان  تنها با تطبیق مشخصات دفترچه بيمار در صورت بيمه بودن ویا كارت ملي برای بيماران ازاد انجام خواهد شد.

گفتنی است این طرح به صورت آزمایشی بوده و در مرحله بعد برای عموم شهروندان راه اندازی می شود .

93/10/02-23:18   :    تاريخ