• کسب رتبه اول کشوري توسط خانم طيبه پور غزنين عضو هيات علمي دانشکده
  • معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از شبکه بهداشت و درمان کاشمر بازديد کرد
  • معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از شبکه بهداشت و درمان کاشمر بازديد کرد .
  • تعویض مفصل زانو; كنفرانس هفتگي مركز قائم
  • گرامیداشت میلاد فاطمه زهرا(س) و روز زن درشبکه بهداشت و درمان درگز
  • تبريك روز علوم آزمايشگاهي به همكاران شاغل در شبكه بهداشت ودرمان كاشمر
  • برگزاري آزمون علمي و عملي استاندارد سازمان بهداشت جهاني تعيين صلاحيت ميکروسکوبيت
  • برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلات
  • پیام جناب آقای دکتر عظیمی رئیس دانشکده علوم پیرا پزشکی به مناسبت گرامیداشت روز زن
  • جلسه شوراي مشارکت هاي مردمي در بيمارستان روانپزشکي ابن سينا
  • چهارصدو چهل و دومين عمل اهداي عضو
  • کمک 190 میلیون ریالی خیر کاشمری به بیمارستان شهيد مدرس(ره) این شهرستان
  • چهارصدو چهل و يكمين عمل اهداي عضو
  • بازدید كارشناسان مالاریای مركز مدیریت بیماریها وزارت بهداشت از مركز بهداشت بردسک
  • مراسم دیدو بازدید دکتر میرزائی مدیریت شبکه ازبیمارستان سجادیه جهت تبریک سال نو
  • كودك 14ماهه كاشمري به دو بيمار زندگي و جان دوباره بخشيد.
  • بازديد معاون بهداشتي دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان تایباد
  • تقدیر از دندانپزشکان شبکه بهداشت و درمان درگز به مناسبت روز دندانپزشکی
  • برگزاری دومین جلسه شورای مدیران معاونت بهداشتی دانشگاه
  • نقش خود مراقبتي در سلامت دهان و دندان
  • حفظ دستاوردهاي برنامه ريشه كني فلج اطفال با اجرای طرح ملی ایمن سازی تکمیلی فلج اطف
  • فرمانداركاشمر:ارائه خدمات درحوزه سلامت كاشمردرايام نوروزبسيارمطلوب بوده است
  • اجرای دونوبت واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال جهت کودکان زير پنج سال
  • فراخوان اولین مسابقه سراسری سوال سلامت رئیس جمهور
  • خرید تجهیزات پزشکی توسط خیرین در بردسکن
  • پیامدهای کاهش جمعیت طی جلسه ای در مرکز بهداشت استان مورد بررسی قرار گرفت
  • برگزاري اولين جلسه شوراي ورزشي کارکنان دانشگاه
  • انتصاب مدير گروه سلامت رواني ، اجتماعي و اعتياد معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي
  • انتصاب قائم مقام معاونت بهداشتی و معاون فنی مرکز بهداشت استان
  • دومین جشنواره تئاتر کوتاه دانشگاه های مشهد برگزار شد

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

90/03/28-14:57
    2011-06-18 11:07:46
    93/02/01-14:57 : آخرين مشاهده

مرحله نخست نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی قائم (عج) ویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه ، در این طرح بیماران بدون مراجعه به کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج)با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانی  http://nobat.mums.ac.ir/    توانند نسبت به دریافت نوبت پزشک متخصص مورد نظر اقدام کنند.
    در این طرح تا اطلاع بعدی هر پرسنل سه نوبت به صورت اینترنتی می تواند دریافت کند و ويزيت بيمار و ارائه قبض نهايي در بيمارستان  تنها با تطبیق مشخصات دفترچه بيمار در صورت بيمه بودن ویا كارت ملي برای بيماران ازاد انجام خواهد شد.

گفتنی است این طرح به صورت آزمایشی بوده و در مرحله بعد برای عموم شهروندان راه اندازی می شود .

93/02/01-14:57   :    تاريخ