• ينجمين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان تربت جام برگزار شد
  • گراميداشت مقام پرستار در شب ميلاد حضرت زينب (س) در فريمان
  • برگزاری مراسم روز پرستار همزمان با ولادت باسعادت حضرت زینب کبری(س)
  • آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی در فریمان
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • چهارصدو نودوپنجمين(495) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • روز پرستار
  • گزارش شش ماهه دوم پايان نامه دانشجوي دوره دکتري
  • شرکت باشکوه پرسنل دانشکده علوم پزشکی شهرستان تربت جام در راهپیمایی 22بهمن
  • انتقال سایت مرکز به آدرس جدید
  • مسابقات طناب کشی دانشجويان دانشکده در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد
  • افتتاح چهارباب خانه بهداشت همزمان درسراسرکشور باحضور.فرماندار.امامان جمعه ومسئول
  • افتتاح دو خانه بهداشت و يك آزمايشگاه در فريمان
  • چهارصدو نودوچهارمين ( 494 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو نودوسومين(493) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • برگزاری جشن فجر و تجلیل از بازنشسگان دانشکده به همراه خانواده های محترمشان
  • برگزاری کارگاه کنترل عفونت بيمارستاني در تالار ابن سيناي دانشکده پرستاري مامايي م
  • جشن دهه فجر در مهد كودك بيمارستان ابن سينا
  • پياده روي و مسابقه طناب کشي
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • افتتاح کمیته آموزشی خودمراقبتی در بیمارستان دکتر شیخ
  • مسابقة طناب کشي
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • فعال شدن سايت جديد معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • تغيير ادرس سايت
  • استاد برجسته نفرولوژي دانشگاه راش کاليفرنيا آمريکا به مدت چهار روز ميهمان گروه نف
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • برگزاري دو همايش در خرداد ماه 1394 توسط دانشكده پرستاري و مامايي

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

90/03/28-20:53
    2011-06-18 11:07:46
    93/12/09-20:53 : آخرين مشاهده

مرحله نخست نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی قائم (عج) ویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه ، در این طرح بیماران بدون مراجعه به کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج)با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانی  http://nobat.mums.ac.ir/    توانند نسبت به دریافت نوبت پزشک متخصص مورد نظر اقدام کنند.
    در این طرح تا اطلاع بعدی هر پرسنل سه نوبت به صورت اینترنتی می تواند دریافت کند و ويزيت بيمار و ارائه قبض نهايي در بيمارستان  تنها با تطبیق مشخصات دفترچه بيمار در صورت بيمه بودن ویا كارت ملي برای بيماران ازاد انجام خواهد شد.

گفتنی است این طرح به صورت آزمایشی بوده و در مرحله بعد برای عموم شهروندان راه اندازی می شود .

93/12/10-20:53   :    تاريخ