• پانصدو شصت و ششمين(566) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو شصت و پنجمين(565) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو شصت و چهارمين(564) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو شصت وسومين (563 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • خانواده اهدا کننده مشهدی پس از اهدا عضو عزیزشان متقاضی دریافت کارت اهدا عضو و عضوی
  • پانصدو شصت و دومين(562) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو شصت ويکمين (561 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو شصتمين(560) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • فرآورده گیاهی ساخت مرکز تحقیقات فارماکولوژیک گیاهی وارد بازار شد
  • سايت جديد مرکز تحقیقاتی و درمان ناباروری میلاد
  • آدرس سايت جديد مركز
  • تقدير و تشکر از سفره خانه بدون عرضه مواد دخاني
  • کشف وپلمپ کارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • سايت جديد مركز قائم
  • سایت جدید مرکز تحقیقات دارورسانی هدفمند
  • سايت جديد شبکه بهداشت و درمان بردسکن
  • سايت جديد دانشکده داروسازی
  • سايت جديد مديريت آمار و فناوري اطلاعات
  • تلفن مرکز فوريتهاي سلامت محيط و کار
  • تلفن مرکز پاسخگويي پزشک خانواده و نظام ارجاع
  • سامانه جامع آموزش مداوم مجازي دانشگاه راه اندازي شد
  • نشست کارگروه برآورد نیروی انسانی بیمارستان های علوم پزشکی کشور
  • دومین کنگره بین المللی نفرولوژی کودکان
  • پیام رئیس دانشگاه به مناسبت نیمه شعبان
  • سومین کارگاه کشوری ارتباطات رادیویس و جی پی اس
  • افتتاحیه دوره ششم طرح دانش افزائی اعضای هیئت علمی _‌معرفت)
  • ازمون کارشناسی ارشد - دوم و سوم تیرماه 1390
  • ششمین همایش معرفی واحدهای نمونه صنایع غذائی
  • اخبار واحدها
  • انتصاب مدیر نظارت امور دارو و مخدر دانشگاه

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

90/03/28-23:41
    2011-06-18 11:07:46
    95/02/11-23:41 : آخرين مشاهده

مرحله نخست نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی قائم (عج) ویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه ، در این طرح بیماران بدون مراجعه به کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج)با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانی  http://nobat.mums.ac.ir/    توانند نسبت به دریافت نوبت پزشک متخصص مورد نظر اقدام کنند.
    در این طرح تا اطلاع بعدی هر پرسنل سه نوبت به صورت اینترنتی می تواند دریافت کند و ويزيت بيمار و ارائه قبض نهايي در بيمارستان  تنها با تطبیق مشخصات دفترچه بيمار در صورت بيمه بودن ویا كارت ملي برای بيماران ازاد انجام خواهد شد.

گفتنی است این طرح به صورت آزمایشی بوده و در مرحله بعد برای عموم شهروندان راه اندازی می شود .

95/02/16-23:41   :    تاريخ