• بخش دولتی، کاهش هزینه ویزیت وافزایش دسترسی مردم به خدمات پزشکی در شهر ریوش
  • چهارصدو شصت و هفتمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدو شصت و ششمين عمل اهداي عضو
  • روايت تصوير از ارائه خدمات بهداشتي و درماني رايگان در روستاي گندم بر كاشمر
  • شورای اداری شهرستان کاشمر در هفته دولت، به اجرای برنامه تحول نظام سلامت پرداخت.
  • برنامه های ویژه دفتر امور بانوان در ولادت حضرت معصومه (س) و حضرت رضا (ع)
  • بررسی کیفیت نان هاي سنتی
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خلیل آباد
  • همزمان با هفته دولت:ارائه خدمات پزشکی رایگان به مردم منطقه محروم گندم بر کاشمر
  • قابل توجه کلیه اعضای محترم مجموعه آبی شهید شادی فر
  • ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور افتتاح شد
  • 40درصد اهدا کنندگان خون در کاشمر اهدا کننده مستمر هستند.
  • آغاز عملیات ساخت چهار خانه بهداشت در شهرستان کاشمر
  • پیام تبریک فرماندار کاشمر بمناسبت روز پزشک
  • برگزاری جلسه آموزشی رهنمودهای غذایی برای کارشناسان بهداشتی
  • برگزاری آزمون جامع بهورزی در شهرستان رشتخوار
  • برگزاری کارگاه برنامه عملیاتی در حوزه سلامت در مرکز بهداشت شهرستان رشتخوار
  • پیاده روی جمعی از اعضاء هیات علمی دانشگاه برگزارشد
  • ارايه رویکردهای جدید دفتر سلامت جمعیت، خانواده ومدارس وزارت در برنامه های سلامت ب
  • مسابقه چهل حديث براي کودکان 8-11سال
  • برگزاری اولین همایش استانی نقش کشتارگاههای صنعتی دام درجلوگیری از شیوع بیماریهای
  • با ابلاغ معاون بهداشتی وزیر، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پایلوت کمیته سلامت سالمندان
  • برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع شیر مادر در بردسکن
  • چهارصدو شصت و پنجمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدوشصت و چهارمين عمل اهداي عضو
  • اهدای خون جمعی از خبرنگاران شهرستان کاشمر
  • کشف 450لیتر عرقیات گیاهی تاریخ مصرف گذشته از یک واحد عطاری درکاشمر
  • انتصاب رئیس اداره امور اداري مرکز بهداشت استان
  • انتصاب رييس مرکز آموزشي پژوهشي و درماني دکتر شيخ مشهد
  • برگزاری جلسه هم اندیشی معاون درمان دانشکده با همکاران حفاظت فیزیکی بیمارستان

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج) ویژه پرسنل

90/03/28-17:33
    2011-06-18 11:07:46
    93/06/03-17:33 : آخرين مشاهده

مرحله نخست نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی قائم (عج) ویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه ، در این طرح بیماران بدون مراجعه به کلینیک تخصصی بیمارستان قائم (عج)با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانی  http://nobat.mums.ac.ir/    توانند نسبت به دریافت نوبت پزشک متخصص مورد نظر اقدام کنند.
    در این طرح تا اطلاع بعدی هر پرسنل سه نوبت به صورت اینترنتی می تواند دریافت کند و ويزيت بيمار و ارائه قبض نهايي در بيمارستان  تنها با تطبیق مشخصات دفترچه بيمار در صورت بيمه بودن ویا كارت ملي برای بيماران ازاد انجام خواهد شد.

گفتنی است این طرح به صورت آزمایشی بوده و در مرحله بعد برای عموم شهروندان راه اندازی می شود .

93/06/06-17:33   :    تاريخ