• بازديد بهداشتي در ايام نوروز 1394 از صالح آباد
  • بازدید آقای دکتراسلامی از بیمارستان سجادیه شهرستان و دیدو بازدید و تبریک سال نو
  • پیام ریاست دانشکده پرستاری و مامایی به مناسبت نوروز 1394 و آغاز سال جدید
  • تبريك سال نو و هفت سين بيمارستان
  • بازدید فنی کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه های مراکز حاشیه شهر
  • پانصدوسومين(503) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدودومين(502) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • کشف وپلمپ دوکارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • پانصدويکمين(501) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدومين(500) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو نودونهمين(499) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو نودو هشتمين(498) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • جام اخلاق مسابقات واليبال كاركنان دانشگاه جام دهه مباركه فجر
  • مباحث فرزند پروري کودکان و نوجوانان
  • چهارصدو نودوهفتمين(497) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو نودوششمين(496) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • افزوده شدن 13 آزمايش جديد به خدمات آزمایشگاهی در بيمارستان دکتر شيخ مشهد
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در اسفند ماه 1393
  • ينجمين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان تربت جام برگزار شد
  • گراميداشت مقام پرستار در شب ميلاد حضرت زينب (س) در فريمان
  • آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی در فریمان
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • افتتاح دو خانه بهداشت و يك آزمايشگاه در فريمان
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • برگزاري دو همايش در خرداد ماه 1394 توسط دانشكده پرستاري و مامايي
  • موافقتنامه های هزینه ای سال1393

اخبار :: آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

86/06/10-04:15
    2007-09-01 10:51:18
    94/01/09-04:15 : آخرين مشاهده

آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

سازمان نظام پزشکی مشهد به محل جدید خود  واقع در بولوار سجاد –خیابان بزرگمهر جنوبی –خیابان جامی – جنب پارک جامی منتقل شد .

لازم به ذکر است تلفن های اداری این سازمان72- 6081467و فاکس دبیر خانه سازمان :6081473 و فاکس دبیرخانه واحد شکایات سازمان: 6081474 می باشد .

94/01/09-04:15   :    تاريخ