• کمک خیر محترم جناب آقای حاج احمد سراج احمدی به مبلغ 3میلیارتومان
  • افتتاح مرکزبهداشتی درمانی شهری توسط خیرین سلامت شهرستان با حضورنماینده
  • عيادت امام جمعه محترم شهرستان فريمان از بيماران
  • نتایج اولین دوره مسابقات جام رمضان ویژه بانوان دانشگاه
  • اطلاعیه رفاهی (آغاز فعالیت مرکز رفاهی معاونت دانشجویی فرهنگی )
  • مقيم شدن شش گروه از متخصصان در راستاي اجراي برنامه تحول نظام سلامت در بيمارستان
  • حضور پر شور كاركنان بيمارستان شهيد هاشمي نژاد در راهپيمايي روز قدس
  • برگزاری جلسه هم اندیشی عفاف و حجاب در شبکه بهداشت و درمان کاشمر
  • تغذیه با شیر مادر ،یک عمرسلامتی
  • برگزاری نشست خبری به مناسبت روز جهانی هپاتیت
  • برگزاری نشستی مشترک با مدیران شرکتهای خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي
  • اولین کمیته بهداشت کارگروه تخصصی بهداشت ودرمان در مدیریت بحران برگزار شد
  • ازکبد خودمراقبت کن و به فکرهپاتیت باش
  • برگزاری مراسم افطاری در دانشکده علوم پزشکی
  • زایمان طبیعی درکاشمر 37درصد از سزارین پیشی گرفت.
  • چهارصدو شصت و امين عمل اهداي عضو
  • برگزاري اولين کميته ترويج تغذيه با شير مادر استان در سال 93 در معاونت بهداشتي دانشگ
  • اولین نشست تخصصی عفاف و حجاب در دانشکده یرستاری و مامایی مشهد
  • بازدید ریاست دانشگاه از مرکز بهداشت شماره سه شهرستان مشهد
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان طرقبه وشاندیز
  • مسابقات جام رمضان ویژه بانوان
  • برگزاري جلسه هم انديشي اعضاء کميته علمي تالاسمي استان با کارشناسان سازمان بيمه سل
  • پلمپ یک واحد کارگاه بستنی سنتی درمحدوده مرکزبهداشت شماره دومشهد
  • ثبت نام در بیستمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
  • اجرای طرح تشدید بازرسی بهداشت اماکن عمومی وعرضه موادغذایی درماه مبارک رمضان و رسی
  • كسب مقام سوم تيم واليبال بيمارستان منتصريه در جام رمضان
  • فراخوان مناقصه ناحیه 4 اورژانس 115 مشهد
  • انتصاب مسئول واحد مشاوره و سلامت روان و درمان حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی
  • نظم و هدف مهمترين معيار در هر سازمان
  • برگزاری مراسم پرفیض لیالی قدر درمعاونت بهداشتی دانشگاه

اخبار :: آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

86/06/10-06:54
    2007-09-01 10:51:18
    93/05/10-06:54 : آخرين مشاهده

آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

سازمان نظام پزشکی مشهد به محل جدید خود  واقع در بولوار سجاد –خیابان بزرگمهر جنوبی –خیابان جامی – جنب پارک جامی منتقل شد .

لازم به ذکر است تلفن های اداری این سازمان72- 6081467و فاکس دبیر خانه سازمان :6081473 و فاکس دبیرخانه واحد شکایات سازمان: 6081474 می باشد .

93/05/11-06:54   :    تاريخ