• طوفان اجرا می شود!!
  • يک جنين از شکم کودک دو ماهه در بيمارستان دکتر شيخ با موفقيت خارج شد
  • تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در دهه پایانی صفر
  • قدرداني معاون بهداشتي وزارت از معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد
  • بررسي وضعيت شاخص ها و پانل مديريت اطلاعات سلامت با حضور معاون فني معاونت بهداشتي و
  • عطاری های متخلف در شهرستان کاشمر به مراجع قانونی معرفی شدند
  • حجت الاسلام اسدی:حرکت دانشجویان در 16آذرسال 32 انجام یک تکلیف الهی بود.
  • برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشکده پرستاری کاشمر
  • عکسهایی از مراسم روز حسابدار در شبکه بهداشت ودرمان کاشمر
  • فيش حقوقي پزشک و ماماهاي پزشک خانواده بر روي سايت خدمات الکترونيکي کارکنان دانشگا
  • بازدید قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه از روند اجرای برنامه هاي تحول نظام سلامت د
  • تعميم کلاسهاي آمادگي زايمان در مراکز بهداشتی درمانی شهری تحت پوشش دانشگاه علوم پز
  • فرماندارمشهد مقدس از از مرکز مشاوره زنان آسيب پذيربازدید نمود
  • برگزاری مراسم روز حسابدار در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کاشمر
  • برگزاري همايش ايدز و بحران هاي اجتماعي
  • مراقبتهاي بهداشتي مادر باردار درگزي با حاملگي 7 قلو توسط کادر بهداشتی
  • پيام تبریک معاون بهداشتي دانشگاه به مناسبت روز جهاني داوطلب
  • اجراي طرح پيمايش ملي آسم در دانشگاه علوم پزشکي مشهد
  • ارائه خدمات رایگان بهداشتی به جمعیت حاشیه نشین شهرمشهد آغاز شد
  • برگزاری همایش بزرگ بسیجیان دانشکده علوم پزشکی تربت جام با حضور مسئولین شهرستان
  • استاد برجسته نفرولوژي دانشگاه راش کاليفرنيا آمريکا به مدت چهار روز ميهمان گروه نف
  • بخش مراقبت وِیژه نوزادان (NICU)کاشمر درجه یک ارزیابی شد.
  • بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) کاشمر درجه یک ارزیابی شد.
  • افتتاحيه طرح مکمل ياري دختران مقطع متوسطه با مگادوز ويتامين D
  • درمان اچ آی وی همه گیری را مهار می کند / پیشگیری کنید-درمان کنید- زندگی کنید
  • تاکید رییس دانشگاه بر رعایت قوانین و مقررات شرعی و پوشش اسلامی
  • اولين يادواره شهيد بسيج جامعه پزشكي فريمان برگزار شد
  • خیر ساختمان بخش قلب و سی سی بو بیمارستان شهید مدرس کاشمر به دیار باقی شتافت.

اخبار :: آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

86/06/10-00:54
    2007-09-01 10:51:18
    93/09/26-00:54 : آخرين مشاهده

آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

سازمان نظام پزشکی مشهد به محل جدید خود  واقع در بولوار سجاد –خیابان بزرگمهر جنوبی –خیابان جامی – جنب پارک جامی منتقل شد .

لازم به ذکر است تلفن های اداری این سازمان72- 6081467و فاکس دبیر خانه سازمان :6081473 و فاکس دبیرخانه واحد شکایات سازمان: 6081474 می باشد .

93/09/27-00:54   :    تاريخ