• ويژه برنامه هاي بزرگداشت هفته سلامت با شعار ايمني غذا از مزرعه تا سفره
  • اطلاع رسانی تغییر آدرس سایت مرکز تحقیقات التهاب نوروژنیک
  • مراسم بزرگداشت روز زن
  • طرح سنجش سلامت
  • اهداءکارت هدیه به همکاران خانم به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهر(س)توسط قائم
  • گردهمایی دانش آموختگان پرستاری
  • مؤفقيت استاد محترم سرکار خانم "منير رمضاني"
  • اولين جلسه شوراي سلامت و امنيت غذايي شهرستان تربت جام با محوريت گرامي داشت روز جها
  • بازدیدفرماندار محترم شهرستان ازواحدهای ستادی دانشکده علوم پزشکی تربت جام
  • مراسم دیدوبازدید نوروزی صمیمانه قائم مقام دانشکده ومعاونین باحضورکلیه همکاران
  • بازدید تیم نظارتی معاونت درمان دانشگاه از تنها مرکز فوق تخصصی کودکان شرق کشور
  • دیدار قائم مقام دانشکده علووم پزشکی تربت جام از همکاران و خانواده های محترمشان
  • بازدید فنی کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه های مراکز حاشیه شهر
  • کشف وپلمپ دوکارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • مباحث فرزند پروري کودکان و نوجوانان
  • افزوده شدن 13 آزمايش جديد به خدمات آزمایشگاهی در بيمارستان دکتر شيخ مشهد
  • گراميداشت مقام پرستار در شب ميلاد حضرت زينب (س) در فريمان
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • افتتاح دو خانه بهداشت و يك آزمايشگاه در فريمان
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • برگزاري دو همايش در خرداد ماه 1394 توسط دانشكده پرستاري و مامايي
  • موافقتنامه های هزینه ای سال1393

اخبار :: آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

86/06/10-11:34
    2007-09-01 10:51:18
    94/02/07-11:34 : آخرين مشاهده

آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

سازمان نظام پزشکی مشهد به محل جدید خود  واقع در بولوار سجاد –خیابان بزرگمهر جنوبی –خیابان جامی – جنب پارک جامی منتقل شد .

لازم به ذکر است تلفن های اداری این سازمان72- 6081467و فاکس دبیر خانه سازمان :6081473 و فاکس دبیرخانه واحد شکایات سازمان: 6081474 می باشد .

94/02/07-11:34   :    تاريخ