• رئیس مرکز بهداشت کاشمر گفت: تنها 20 درصد از جمعیت سالمندی کاشمر به صورت مستمر و مداو
  • برگزاری دعای با شکوه عرفه در مسجد حضرت زهرا (س)
  • برپایی پایگاه سنجش سلامت بمناسبت هفته دفاع مقدس در شهرستان کاشمر
  • چهارصدوهفتادوچهارمين عمل اهداي عضو
  • برگزاري اردوي سالمندان
  • دیدار مدیر شبکه بهداشت ودرمان کاشمر با خانواده معظم شهدا
  • پیاده روی به مناسبت هفته جهانی روز قلب
  • برنامه تمرینات فوق برنامه ورزش کارکنان اعلام شد
  • انتصاب رئيس گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتي دانشگاه
  • جلسه معارفه دانشجويان ورودي جديد
  • اولین جشنواره تئاتر دفاع مقدس با عنوان تل مهتاب
  • چهارصدو هفـتادوسومين عمل اهداي عضو
  • توجه به نابرابري‌هاي بهداشت محيط (شعار روز جهاني بهداشت محيط)
  • مصوبات پنجاه و دومین جلسه شورای اسلامی کاشمر به حوزه سلامت اختصاص یافت
  • برگزاری زیارت عاشورا در چهارمین روز از هفته دفاع مقدس در شبکه بهداشت ودرمان کاشمر
  • میثاق مهر ؛ تجدید بیعت دانشجویان با امام مهربانی ها
  • افتتاح داروخانه 22 بهمن مرکز قائم
  • افتتاح غرفه سلامت
  • چهارصدو هفتادو دومين عمل اهداي عضو
  • تبریک موفقیت دانشجویان رشته فیزیوتراپی در کسب رتبه اول وپنجم آزمون کارشناسی ارشد
  • انتخاب هاي دوستدار سلامت قلب
  • اقدامات پیشگیرانه بیماری ابولا در خراسان رضوی در حال اجراست
  • اجراي برنامه تحول نظام سلامت در مناطق حاشيه شهر از نيمه مهر ماه
  • افتتاح پاتوق سلامت خرمندان محله
  • کسی را فراموش نکنیم ، فردایی برای همه
  • چهارصدوهفتادو يكمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدو هفتادومين عمل اهداي عضو
  • چهارصدوشصت و نهمين عمل اهداي عضو
  • طرح توسعه بخش اورژانس مركزي بيمارستان شهيد هاشمي نژاد به بهره برداري رسيد
  • تغيير زمان برگزاري همايش کشوري آموزش و مشاوره در سلامت باروري

اخبار :: آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

86/06/10-19:57
    2007-09-01 10:51:18
    93/07/10-19:57 : آخرين مشاهده

آدرس جدید سازمان نظام پزشکی مشهد

سازمان نظام پزشکی مشهد به محل جدید خود  واقع در بولوار سجاد –خیابان بزرگمهر جنوبی –خیابان جامی – جنب پارک جامی منتقل شد .

لازم به ذکر است تلفن های اداری این سازمان72- 6081467و فاکس دبیر خانه سازمان :6081473 و فاکس دبیرخانه واحد شکایات سازمان: 6081474 می باشد .

93/07/11-19:57   :    تاريخ