• سایت جدید معاونت دانشجویی فرهنگی
  • پخش گزارش تلویزیونی مربوط به اجراي طرح حضور آموزگار بر بالین کودکان بستری
  • سرزمین های آسمانی ؛ میزبان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛میزبان نشست مدیران دانشجویی وتربیت بدنی دانشگاه های علوم
  • مراسم جشن دانش آموختگي دانشجويان رشته هاي پرستاري و اتاق عمل
  • نشست مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با رابطین ورزش بانوان واحدهای دانشگاه
  • به مناسبت هوای پاک
  • چهارصدو نودودومين عمل اهداي عضو از مرگ مغزي
  • اطلاعيه شروع نيمسال دوم سال تحصيلي94-93
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در بهمن ماه 1393
  • صندوق بازنشستگی کشوری
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • یک مادر شهید مبلغ یکصد میلیون ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر اهدا نمود.
  • گزارش تصويري بازديد معاون بهداشتي دانشگاه از شهرستان كاشمر
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در شهرستان کاشم
  • افتتاح کلنیک ویژه تخصصی نبی اکرم(ص)باحضورنماینده محترم مردم
  • فعال شدن سايت جديد معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه
  • چهارصدو نودويکمين عمل اهداي عضو از مرگ مغزي
  • چهارصدو نودمين عمل اهداي عضو از مرگ مغزي
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • تغيير ادرس سايت
  • يک جنين از شکم کودک دو ماهه در بيمارستان دکتر شيخ با موفقيت خارج شد
  • استاد برجسته نفرولوژي دانشگاه راش کاليفرنيا آمريکا به مدت چهار روز ميهمان گروه نف
  • اولين يادواره شهيد بسيج جامعه پزشكي فريمان برگزار شد
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • برگزاري دو همايش در خرداد ماه 1394 توسط دانشكده پرستاري و مامايي
  • سايت جديد مركز قائم
  • موافقتنامه های هزینه ای سال1393
  • بازديد رياست محترم دانشگاه از شبكه بهداشت و درمان فريمان

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

90/04/11-04:07
    2011-07-02 12:15:24
    93/11/11-04:07 : آخرين مشاهده

سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع) راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی ، در این سامانه متقاضیان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی : http://www.mums.ac.ir/emamreza  نسبت به گرفتن نوبت در کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا(ع) اقدام کنند.
    این طرح به منظور تکریم ارباب رجوع ، آسایش بیشتر بیماران و کاهش ترددهای شهری اجرا شده است
    گفتنی است پیش از این نیز سامانه نوبت دهی تلفنی در کلينيک هاي تخصصي بيمارستان امام رضا (ع) راه اندازی شده بود .

نمائی از سامانه نوبت دهی بیمارستانی

93/11/11-04:07   :    تاريخ