• برگزاری همایش کشوري ارتقاء کيفيت زندگي دانشجو محور در مشهد مقدس
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد)
  • تبریک معاون دانشجویی فرهنگی به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج
  • برگزاري مراسم توديع و معارفه مدير شبکه بهداشت و درمان چناران
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • برگزاري دو همايش در اسفند ماه 1393 توسط دانشكده پرستاري و مامايي
  • برگزاري همایش آموزشی، توجیهی ارتقا نرخ باروری کلی جهت مسوولان مشارکتهای مردمی
  • آغاز طرح ملي واکسيناسيون پنتاوالان همزمان با سراسر کشور
  • برگزاری همایش پیاده روی دانش آموزان، بمناسبت روزجهانی دیابت در روستای فدافن کاشمر
  • برگزاری همایش روز جهانی دیابت در شهرستان کاشمر
  • رئیس مرکز بهداشت کاشمر گفت:50 درصد بیماران، زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که به عوار
  • برگزاري آزمون مرحله ي دوم كارداني نيمه متمركز فوريت هاي پزشكي در کاشمر
  • انعقاد تفاهم نامه جامع همکاري ميان دانشگاه علوم پزشکي مشهد و اداره کل آموزش و پرور
  • آمادگی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت شروع برنامه واکسیناسیون پنتاوا
  • تشديد مراقبت بيماريهاي واگير در بيمارستانها و پايگاه‌هاي مراقبت بهداشت مرزي دانش
  • سايت جديد مركز قائم
  • موافقتنامه های هزینه ای سال1393
  • چهارصدو هشتادوهفتمين ( 487 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • اطلاعیه مهم: اعتباربخشی سال جاری...
  • چهارصدو هشتادوششمين(486) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو هشتادوپنجمين (485) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • تغذيه سالم با صبحانه آغاز مي‌گردد شعار هفته ملي ديابت
  • اجراي کمپين اطلاع رساني بيماريهاي آميزشي جهت دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد
  • بازديد رياست محترم دانشگاه از شبكه بهداشت و درمان فريمان
  • چهارصدو هشتاد و چهارمین (484) عمل اهداء عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو هشتادوسومين (483) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • سومين کنگره بين المللي هيپنوتيزم باليني و علوم وابسته
  • حضور جناب آقاي دكتر سيد جواد سيدي به عنوان فوق تخصص ريه كودكان
  • ‌دهه ایمنی راهها و مسئولیت ما
  • انعقاد تفاهم نامه في مابين دانشگاه علوم پزشکي مشهد و معاونت سواد آموزي اداره کل آم

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

90/04/11-00:02
    2011-07-02 12:15:24
    93/09/05-00:02 : آخرين مشاهده

سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع) راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی ، در این سامانه متقاضیان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی : http://www.mums.ac.ir/emamreza  نسبت به گرفتن نوبت در کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا(ع) اقدام کنند.
    این طرح به منظور تکریم ارباب رجوع ، آسایش بیشتر بیماران و کاهش ترددهای شهری اجرا شده است
    گفتنی است پیش از این نیز سامانه نوبت دهی تلفنی در کلينيک هاي تخصصي بيمارستان امام رضا (ع) راه اندازی شده بود .

نمائی از سامانه نوبت دهی بیمارستانی

93/09/05-00:03   :    تاريخ