• به مناسبت 5 مي روز جهاني ماما که مصادف با 15 ارديبهشت ماه
  • نشست صمیمی اعضای هیات علمی دانشکده پرستاري مامايي مشهد با معاون آموزشي دانشگاه
  • برنامه مسابقات فوتبال كاركنان بيمارستان شهيد هاشمي نژاد
  • پانصدو هفتمين(507) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو ششمين(506) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو پنجمين(505) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو چهارمين(504) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • گزارش جشـنواره ي غـذايي طعمِ سلامت با شعار ايمني غـذا، از مزرعه تا سفره
  • MAGLUMIنصب وراه اندازي دستگاه كمي لومينانس فول اتوماتيك
  • ويژه برنامه هاي بزرگداشت هفته سلامت با شعار ايمني غذا از مزرعه تا سفره
  • قانون بودجه سال1394 کل کشور
  • برگزاري جشنواره طعم سلامت
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در ارديبهشت ماه 1394
  • سخنراني جناب آقاي دکتر نعمتي متخصص تغذيه
  • اطلاع رسانی تغییر آدرس سایت مرکز تحقیقات التهاب نوروژنیک
  • مراسم بزرگداشت روز زن
  • طرح سنجش سلامت
  • اهداءکارت هدیه به همکاران خانم به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهر(س)توسط قائم
  • گردهمایی دانش آموختگان پرستاری
  • مؤفقيت استاد محترم سرکار خانم "منير رمضاني"
  • اولين جلسه شوراي سلامت و امنيت غذايي شهرستان تربت جام با محوريت گرامي داشت روز جها
  • بازدیدفرماندار محترم شهرستان ازواحدهای ستادی دانشکده علوم پزشکی تربت جام
  • مراسم دیدوبازدید نوروزی صمیمانه قائم مقام دانشکده ومعاونین باحضورکلیه همکاران
  • بازدید تیم نظارتی معاونت درمان دانشگاه از تنها مرکز فوق تخصصی کودکان شرق کشور
  • بازدید فنی کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه های مراکز حاشیه شهر
  • کشف وپلمپ دوکارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • مباحث فرزند پروري کودکان و نوجوانان
  • افزوده شدن 13 آزمايش جديد به خدمات آزمایشگاهی در بيمارستان دکتر شيخ مشهد
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • افتتاح دو خانه بهداشت و يك آزمايشگاه در فريمان

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

90/04/11-14:27
    2011-07-02 12:15:24
    94/02/14-14:27 : آخرين مشاهده

سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع) راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی ، در این سامانه متقاضیان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی : http://www.mums.ac.ir/emamreza  نسبت به گرفتن نوبت در کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا(ع) اقدام کنند.
    این طرح به منظور تکریم ارباب رجوع ، آسایش بیشتر بیماران و کاهش ترددهای شهری اجرا شده است
    گفتنی است پیش از این نیز سامانه نوبت دهی تلفنی در کلينيک هاي تخصصي بيمارستان امام رضا (ع) راه اندازی شده بود .

نمائی از سامانه نوبت دهی بیمارستانی

94/02/14-14:27   :    تاريخ