• افتتاح غرفه سلامت
  • ثبت نام متمرکز دانشجویان ورودی جدید
  • میـزگــــــرد شــــــوک؛ كنفرانس علمي مركز قائم
  • چهارصدو هفتادو دومين عمل اهداي عضو
  • تبریک موفقیت دانشجویان رشته فیزیوتراپی در کسب رتبه اول وپنجم آزمون کارشناسی ارشد
  • انتخاب هاي دوستدار سلامت قلب
  • اقدامات پیشگیرانه بیماری ابولا در خراسان رضوی در حال اجراست
  • اجراي برنامه تحول نظام سلامت در مناطق حاشيه شهر از نيمه مهر ماه
  • افتتاح پاتوق سلامت خرمندان محله
  • کسی را فراموش نکنیم ، فردایی برای همه
  • کمک 65 میلیون ریالی خیر کاشمری مقیم استرالیا به حوزه سلامت شهرستان
  • برخورد سه دستگاه خودروی سواری در جاده کاشمر به مشهد ۱4 کشته و مجروح برجاگذاشت.
  • ساخت سردخانه اجساد در كاشمر توسط شهرداري ضروري است.
  • چهارصدوهفتادو يكمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدو هفتادومين عمل اهداي عضو
  • چهارصدوشصت و نهمين عمل اهداي عضو
  • آیین شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود
  • طرح توسعه بخش اورژانس مركزي بيمارستان شهيد هاشمي نژاد به بهره برداري رسيد
  • تغيير زمان برگزاري همايش کشوري آموزش و مشاوره در سلامت باروري
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در شهريور ماه 1393
  • نمايه شدن مجله انگلیسی زبان دانشكده در پايگاه اطلاعاتي CINAHL
  • پایان ساخت دو خانه بهداشت توسط خیرین در شهرستان فریمان
  • بازدید وزیر بهداشت از شهرستان فریمان
  • چهاصدو شصت و هشتمين عمل اهداي عضو
  • برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع)
  • ‌انتصاب رئيس اداره مديريت کاهش خطر بلاياي معاونت بهداشتي دانشگاه
  • ‌انتصاب مدير پيشگيري و مبارزه با بيماريهاي معاونت بهداشتي دانشگاه
  • برگزاری جلسه هم‌اندیشی اعضای هیأت تحریریه فصلنامه کشوری بهورز
  • انتصاب رئيس دبيرخانه کارگروه سلامت و امنيت غذايي استان
  • گرامیداشت روز بهورز در بردسکن

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

90/04/11-03:44
    2011-07-02 12:15:24
    93/07/01-03:44 : آخرين مشاهده

سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع) راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی ، در این سامانه متقاضیان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی : http://www.mums.ac.ir/emamreza  نسبت به گرفتن نوبت در کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا(ع) اقدام کنند.
    این طرح به منظور تکریم ارباب رجوع ، آسایش بیشتر بیماران و کاهش ترددهای شهری اجرا شده است
    گفتنی است پیش از این نیز سامانه نوبت دهی تلفنی در کلينيک هاي تخصصي بيمارستان امام رضا (ع) راه اندازی شده بود .

نمائی از سامانه نوبت دهی بیمارستانی

93/07/01-03:44   :    تاريخ