• چهارصدو شصت و امين عمل اهداي عضو
  • مسابقات جام رمضان ویژه بانوان
  • برگزاری همایش عفاف وحجاب وتقدیر از فعالان این عرصه
  • برگزاري جلسه كميته نظارت بر برنامه تحول سلامت
  • برگزاري جلسه هم انديشي اعضاء کميته علمي تالاسمي استان با کارشناسان سازمان بيمه سل
  • پلمپ یک واحد کارگاه بستنی سنتی درمحدوده مرکزبهداشت شماره دومشهد
  • ثبت نام در بیستمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
  • اجرای طرح تشدید بازرسی بهداشت اماکن عمومی وعرضه موادغذایی درماه مبارک رمضان و رسی
  • كسب مقام سوم تيم واليبال بيمارستان منتصريه در جام رمضان
  • فراخوان مناقصه ناحیه 4 اورژانس 115 مشهد
  • انتصاب مسئول واحد مشاوره و سلامت روان و درمان حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی
  • نظم و هدف مهمترين معيار در هر سازمان
  • برگزاری مراسم پرفیض لیالی قدر درمعاونت بهداشتی دانشگاه
  • مسجد حضرت زهرا (س) و مجتمع ولیعصر(عج) میزبان برگزاری مراسم لیالی قدر
  • حضور بانوان در راهپیمایی عفاف و حجاب
  • برگزاري جلسه تلاوت قرآن
  • برگزاري اولين جلسات شوراي فرهنگي و هيات نظارت دانشگاه در سال 93
  • دیدار معاون دانشجویی فرهنگی ومدیران فرهنگی دانشگاه با آیت ا... علم الهدی
  • کلاس عفاف و حجاب در بیمارستان ولیعصر (عج) برگزار شد.
  • حضور بانوان دانشگاه در راهپیمایی روز حجاب وعفاف
  • بازديد معاون بهداشتي دانشگاه از محل معاينات سلامت رانندگان در پايانه بار طرق
  • تشکیل اولین جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی تربت جام
  • سرمايه گذاري براي جوانان تنها براي امروز نيست بلکه سرمايه گذاري براي آينده است
  • منبع دوره غیر حضوری "نقش تغذیه در برنامه های سلامت "
  • برگزاري جلسه هم انديشي و کميته ساماندهي کشتارگاه هاي استان
  • ماه مبارک رمضان و بهار قرآن
  • راه اندازی سیستم سرمایش مرکزی بیمارستان

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

90/04/11-22:12
    2011-07-02 12:15:24
    93/05/02-22:12 : آخرين مشاهده

سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع) راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی ، در این سامانه متقاضیان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی : http://www.mums.ac.ir/emamreza  نسبت به گرفتن نوبت در کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا(ع) اقدام کنند.
    این طرح به منظور تکریم ارباب رجوع ، آسایش بیشتر بیماران و کاهش ترددهای شهری اجرا شده است
    گفتنی است پیش از این نیز سامانه نوبت دهی تلفنی در کلينيک هاي تخصصي بيمارستان امام رضا (ع) راه اندازی شده بود .

نمائی از سامانه نوبت دهی بیمارستانی

93/05/03-22:12   :    تاريخ