• برگزاري سومين گردهمايي مديران شبکه و معاونين بهداشتي شهرستان هاي تابعه در سال 1393
  • بهداشت و درمان دهان و دندان ، یکی از حلقه های زنجیره طرح تحول نظام سلامت می شود
  • برگزاری جلسه آموزش سرطانهای شایع در زنان با امتياز بازآموزي توسط معاونت بهداشتی د
  • برگزاری همایش پیشگیری از ابتلا به سرطان های شایع در زنان در بيمارستان اميد
  • برگزاري همایش بهبود روابط والدین و فرزندان
  • چهارصدو هشتادويکمين (481) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • برگزاري سمينار يکروزه آشنايي با بيماري پوکي استخوان جهت دانشگاههاي شرق کشور
  • « برگزاری جلسه آموزش سرطانهای شایع در زنان با امتياز بازآموزي توسط معاونت بهداشتی
  • سایت جدید واحد آموزش مجازی راه اندازی گردید.
  • اطلاعيه ورزشي خواهران کارمند
  • ارائه گزارش اجرای برنامه تحول نظام سلامت کاشمر در جمع روحانیون شهرستان
  • کارشناس آمار بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) کاشمر برتر اداره آمار معرفی شد.
  • فرماندار کاشمر:وزیربهداشت وعده تجهیزاتاق عمل های بیمارستانهای کاشمر راعملی نماید
  • یک باب منزل مسکونی به ارزش یازده میلیارد ریال به حوزه سلامت کاشمر اهدا شد
  • امام جمعه کاشمر:عملکرد خیرین کاشمر در حوزه سلامت ستودنی است
  • دکترمحمدجوادیزدانی گفت:کمک‌های خیران به حوزه سلامت کاشمر بالغ بر40 میلیارد ریال ا
  • دکتر احتشام فر گفت:کاشمر برترین مجمع خیرین سلامت خراسان رضوی را دارا می باشد.
  • اول آبان روز ملی آمار و برنامه‌ریزی گرامی باد.
  • معدوم سازي 8555کيلوگرم خيار شور
  • برگزاري کارگاه آموزشي
  • اعلام نتيجه قطعي علت مرگ بيمار فوت شده در بيمارستان قائم (عج)تا ده روز آينده
  • چهارصدو هشتادو مين عمل اهداي عضو
  • برگزاري دوره آموزشي خودمراقبتي پيشگيري و مديريت عوارض داروهاي شيمي درماني در بيما
  • ‌برگزاری جلسه مشترک معاونت بهداشتی با معاونت درمان و مدیر فن آوری اطلاعات دانشگاه
  • سلامت زنان سلامت نسل ها
  • توسعه برنامه هاي سلامت روان و توجه به اصلاح سبک زندگي
  • قدرت بدنی بیشتر با استخوان های محکم همراه است
  • از کار افتادگي در بيماران مبتلا به اختلالات روانپزشکي 3.5 برابر ساير افراد است
  • فرهنگ‌سازی در جامعه نسبت به اختلالات روانپزشکی یک ضرورت است
  • پیاده روی به مناسبت هفته جهانی سلامت زنان

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

90/04/11-13:15
    2011-07-02 12:15:24
    93/08/09-13:15 : آخرين مشاهده

سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع) راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی ، در این سامانه متقاضیان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی : http://www.mums.ac.ir/emamreza  نسبت به گرفتن نوبت در کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا(ع) اقدام کنند.
    این طرح به منظور تکریم ارباب رجوع ، آسایش بیشتر بیماران و کاهش ترددهای شهری اجرا شده است
    گفتنی است پیش از این نیز سامانه نوبت دهی تلفنی در کلينيک هاي تخصصي بيمارستان امام رضا (ع) راه اندازی شده بود .

نمائی از سامانه نوبت دهی بیمارستانی

93/08/09-13:15   :    تاريخ