• آدرس سايت جديد مركز
  • پانصدو هفدهمين(517) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • تقدير و تشکر از سفره خانه بدون عرضه مواد دخاني
  • کشف وپلمپ کارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • حدود 100 نفر از دانشجویان، دانش آموختگی خود را جشن گرفتند.
  • پانصدو شانزدهمين(516) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو پانزدهمين(515) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • برگزاري سخنراني هاي علمي
  • کارگاه مهارتهاي زندگي با موضوع مديريت استرس
  • عيادت جمعي از مسئولان دانشگاه از جانبازان بستري در بيمارستان ابن سينا
  • بهسازي بخش ها در يبمارستان ابن سينا
  • كسب عنوان مسول فني برتر دربين مسولين فني آزمايشگاه هاي تشخيص پزشكي توسط آقاي دكتر
  • MAGLUMIنصب وراه اندازي دستگاه كمي لومينانس فول اتوماتيك
  • قانون بودجه سال1394 کل کشور
  • بازدید فنی کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه های مراکز حاشیه شهر
  • کشف وپلمپ دوکارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • مباحث فرزند پروري کودکان و نوجوانان
  • افزوده شدن 13 آزمايش جديد به خدمات آزمایشگاهی در بيمارستان دکتر شيخ مشهد
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت

اخبار :: راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع)

90/04/11-19:39
    2011-07-02 12:15:24
    94/04/10-19:39 : آخرين مشاهده

سامانه نوبت دهی اینترنتی در بیمارستان امام رضا(ع) راه اندازی شد .
    به گزارش واحد خبر روابط عمومی ، در این سامانه متقاضیان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی : http://www.mums.ac.ir/emamreza  نسبت به گرفتن نوبت در کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا(ع) اقدام کنند.
    این طرح به منظور تکریم ارباب رجوع ، آسایش بیشتر بیماران و کاهش ترددهای شهری اجرا شده است
    گفتنی است پیش از این نیز سامانه نوبت دهی تلفنی در کلينيک هاي تخصصي بيمارستان امام رضا (ع) راه اندازی شده بود .

نمائی از سامانه نوبت دهی بیمارستانی

94/04/11-19:39   :    تاريخ