• اردوی فرهنگی –تفریحی گهرباران ویژه دانشجویان مقطعPh.D
  • دعوت از عموم بانوان دانشگاه جهت شرکت در جشن بزرگ فرشتگان
  • اولين جلسه كارگروه سلامت وامنيت غذايي شهرستان تربت جام با محوريت تبيين سياست هاي
  • اخبار مربوط به اقدامات انجام شده در شهرستان رشتخوار در هفته سلامت
  • پایان مرحله اول طرح تکمیلی ایمن سازی فلج اطفال در شهرستان بردسکن
  • پاكسازي محيط زيست ، به مناسبت روز زمین پاک در بردسکن
  • برگزاري مسابقات ورزشي به مناسبت هفته سلامت
  • برنامه های هفته سلامت و هفته زن در شبکه بهداشت و درمان درگز
  • بازدید ازخانه سالمندان به مناسبت هفته سلامت
  • ارائه خدمات مناسب به بيماران هموفيلي از برنامه هاي اولويت دار بيمارستان دکتر شيخ
  • نشست معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با بخشداركوهسرخ شهرستان كاشمر
  • مراسم گراميداشت مقام زن و تجليل از بانوان نمونه دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد
  • انجام زایمان بی درد در زایشگاه بیمارستان امام خمینی درگز
  • ثبت نام مراسم معنوی اعتکاف دانشگاهیان آغاز شد
  • کسب رتبه اول کشوري توسط خانم طيبه پور غزنين عضو هيات علمي دانشکده
  • معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از شبکه بهداشت و درمان کاشمر بازديد کرد
  • معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از شبکه بهداشت و درمان کاشمر بازديد کرد .
  • تعویض مفصل زانو; كنفرانس هفتگي مركز قائم
  • گرامیداشت میلاد فاطمه زهرا(س) و روز زن درشبکه بهداشت و درمان درگز
  • تبريك روز علوم آزمايشگاهي به همكاران شاغل در شبكه بهداشت ودرمان كاشمر
  • برگزاري آزمون علمي و عملي استاندارد سازمان بهداشت جهاني تعيين صلاحيت ميکروسکوبيت
  • برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلات
  • پیام جناب آقای دکتر عظیمی رئیس دانشکده علوم پیرا پزشکی به مناسبت گرامیداشت روز زن
  • جلسه شوراي مشارکت هاي مردمي در بيمارستان روانپزشکي ابن سينا
  • چهارصدو چهل و دومين عمل اهداي عضو
  • کمک 190 میلیون ریالی خیر کاشمری به بیمارستان شهيد مدرس(ره) این شهرستان
  • چهارصدو چهل و يكمين عمل اهداي عضو
  • بازدید كارشناسان مالاریای مركز مدیریت بیماریها وزارت بهداشت از مركز بهداشت بردسک
  • مراسم دیدو بازدید دکتر میرزائی مدیریت شبکه ازبیمارستان سجادیه جهت تبریک سال نو
  • كودك 14ماهه كاشمري به دو بيمار زندگي و جان دوباره بخشيد.

اخبار :: بررسی PCOD،عوارض و درمان آن كنفرانس علمي مركز قائم

مركز آموزشي , پژوهشي و درماني قائم (عج)

بررسی PCOD،عوارض و درمان آن كنفرانس علمي مركز قائم

88/10/27-16:03