• برگزاری اولین همایش استانی نقش کشتارگاههای صنعتی دام درجلوگیری از شیوع بیماریهای
  • با ابلاغ معاون بهداشتی وزیر، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پایلوت کمیته سلامت سالمندان
  • تعطیلی استخر شهید شادیفر در روز وفات امام جعفر صادق (ع)
  • برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع شیر مادر در بردسکن
  • چهارصدو شصت و پنجمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدوشصت و چهارمين عمل اهداي عضو
  • اهدای خون جمعی از خبرنگاران شهرستان کاشمر
  • کشف 450لیتر عرقیات گیاهی تاریخ مصرف گذشته از یک واحد عطاری درکاشمر
  • انتصاب رئیس اداره امور اداري مرکز بهداشت استان
  • انتصاب رييس مرکز آموزشي پژوهشي و درماني دکتر شيخ مشهد
  • برگزاری جلسه هم اندیشی معاون درمان دانشکده با همکاران حفاظت فیزیکی بیمارستان
  • اهداء دستگاه یونوگرام توسط خیر محترم سلامت
  • موافقت وزیر بهداشت با واگذاری مسئولیت صدور پروانه حرفه ای به نظام پرستاری
  • آیین اختتامیه مسابقات جام رمضان برگزار شد
  • برگزاري دوره پودماني« اشنايي با اهميت تغذيه باشيرمادر »
  • بازديد ديپلمات‌هاي مقيم ايران از پايگاه بهداشتي فضيلت
  • چهارصدوشصت و سومين عمل اهداي عضو
  • برگزاری جلسه هم اندیشی مديريت بهداشت محيط با مدیران آموزشگاههای بهداشت مشهد وطرقب
  • حمايت از مردم بي دفاع و مظلوم غزه
  • انجام اولين بازديد نظارتي بر برنامه طرح تحول سلامت
  • نشست معاون دانشجویی فرهنگی با همکاران فضای سبز و تأسیسات
  • مدیر عامل مجمع خیرین سلامت شهرستان کاشمر هزینه مراسم ترحیم مادر خود را به حوزه سلا
  • بازید بهداشتی مشترک با معاون سیاسی انتظامی واجتماعی فرماندارشهرستان مشهد ازمنطقه
  • بازدید گروهی اعضای کمیته پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر از کمپ های ترک اعتیاد
  • برگزاری کمیته مرگ مادر باردار
  • صرف صبحانه کاری برای مسئولین بخشها و واحد های اداری بیمارستان سجادیه
  • جلسه هم انديشي معاونت بهداشتي با دبيرخانه‌هاي ارکان دانشگاه
  • برگزاري همايش برنامه طرح تحول نظام سلامت در بخش بهداشت
  • کلنگ زني مرکز DIC و پايگاه بهداشتي در منطقه سيدي مشهد به همت خيرين سلامت
  • انتصاب مسئول روابط عمومي مركز قائم

اخبار :: دوره جدید ثبت نام اینترنتی مجتمع فرهنگی تفریحی گهرباران ساری

معاونت توسعه مديريت و منابع

دوره جدید ثبت نام اینترنتی مجتمع فرهنگی تفریحی گهرباران ساری

88/02/23-02:27
    2009-05-13 09:09:28
    93/05/31-02:27 : آخرين مشاهده

جهت ثبت نام اینترنتی گهرباران ساری از تاریخ 02/06/88 لغایت 10/12/88 به

سایت http://mrg.mums.ac.ir مراجعه فرمایید.

93/05/31-02:27   :    تاريخ