• ‌برگزاری جلسه مشترک معاونت بهداشتی با معاونت درمان و مدیر فن آوری اطلاعات دانشگاه
  • سلامت زنان سلامت نسل ها
  • توسعه برنامه هاي سلامت روان و توجه به اصلاح سبک زندگي
  • قدرت بدنی بیشتر با استخوان های محکم همراه است
  • از کار افتادگي در بيماران مبتلا به اختلالات روانپزشکي 3.5 برابر ساير افراد است
  • فرهنگ‌سازی در جامعه نسبت به اختلالات روانپزشکی یک ضرورت است
  • پیاده روی به مناسبت هفته جهانی سلامت زنان
  • برگزاري نشست هم انديشي مدير کل سلامت خانواده و جمعيت با معاونت بهداشتي دانشگاه
  • آغاز ساخت آزمایشگاه جدید مرکز بهداشتی درمانی قلندرآباد توسط خیرین
  • راه اندازي سامانه جامع نوبت دهي تلفني در بيمارستان دکتر شيخ
  • برگزاری مانور لحظه صفر در کاشمر
  • برگزاری مراسم جشن عید سعید غدیر در دانشکده پرستاری کاشمر
  • تقدیر وزیر بهداشت از بهورز و مربی نمونه شهرستان کاشمر
  • کلنگ مجتمع بزرگ کار درماني بيماران
  • برگزاری نخستين نمايشگاه آثار هنري اساتيد دانشگاه علوم پزشکي مشهد
  • اطلاعیه مهم ورزشی
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ازمراکز ارائه خدمات در حاشیه شهر م�
  • سایت جدید مرکز تحقیقات دارورسانی هدفمند
  • سايت جديد شبکه بهداشت و درمان بردسکن
  • تقديرازبهورزان ومربيان نمونه دانشگاه علوم پزشکي مشهد درمراسم روزملي بهورز
  • دومين نشست هم انديشي معاونت بهداشتي با روابط عمومي دانشگاه
  • برگزاري همايش هفته ملي کاهش خطر بلايا
  • دوچرخه سواران حوزه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد مسير شهرستان انزلي تا س
  • برگزاري همايش پياده روي
  • زندگي كردن با بيمار اسكيزوفرنيا Living with Schizophrenia
  • برگزاري همايش سالمندان با مشارکت شهرداری منطقه 9و11 توسط مرکز بهداشت شماره يک مشهد
  • تغيير آدرس وب سايت شبکه بهداشت و درمان درگز
  • اولين بازدید تیم اجرایی ـ نظارتی کمیته آموزش به بیمار و خانواده
  • « زندگي كردن با بيمار اسكيزوفرنيا Living with Schizophrenia»
  • چهاصدو هفتادو نهمين عمل اهداي عضو

اخبار :: دوره جدید ثبت نام اینترنتی مجتمع فرهنگی تفریحی گهرباران ساری

معاونت توسعه مديريت و منابع

دوره جدید ثبت نام اینترنتی مجتمع فرهنگی تفریحی گهرباران ساری

88/02/23-13:11
    2009-05-13 09:09:28
    93/07/28-13:11 : آخرين مشاهده

جهت ثبت نام اینترنتی گهرباران ساری از تاریخ 02/06/88 لغایت 10/12/88 به

سایت http://mrg.mums.ac.ir مراجعه فرمایید.

93/07/28-13:11   :    تاريخ