• ششصدوسومين(603) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • تلفن مرکز فوريتهاي سلامت محيط و کار
  • تلفن مرکز پاسخگويي پزشک خانواده و نظام ارجاع
  • نداي بهداشت تلفن گوياي 1490

اخبار :: جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

[ سرويس آموزشي (پرستاري) ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

دانشکده پرستاری و مامائي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

سرويس : آموزشي (پرستاري)
    89/11/30-01:27
    2011-02-19 09:07:27
    95/07/06-01:27 : آخرين مشاهده

بسمه تعالي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری گرايش داخلی جراحی با عنوان:

"بررسی تاثیر برنامه بازتوانی قلبی بر سطح امید بیماران بعد از جراحی پیوند عروق کرونر"

به راهنمایی جناب آقای سعید فقیه
    اساتيد مشاور تخصصي: جناب آقای دکتر احمد رجایی خراسانی و جناب آقای سعید ابراهیم زاده

در تاريخ: چهارشنبه 4/12/1389 ساعت 12- 10صبح در تالار جرجاني دانشكده پرستاری و مامایی مشهد برگزار مي گردد.

از اساتید، دانشجویان و دانش پژوهان محترم جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.

95/07/09-01:27   :    تاريخ