• برگزاری همایش کشوري ارتقاء کيفيت زندگي دانشجو محور در مشهد مقدس
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد)
  • تبریک معاون دانشجویی فرهنگی به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج
  • برگزاري مراسم توديع و معارفه مدير شبکه بهداشت و درمان چناران
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • برگزاري دو همايش در اسفند ماه 1393 توسط دانشكده پرستاري و مامايي
  • برگزاري همایش آموزشی، توجیهی ارتقا نرخ باروری کلی جهت مسوولان مشارکتهای مردمی
  • آغاز طرح ملي واکسيناسيون پنتاوالان همزمان با سراسر کشور
  • برگزاری همایش پیاده روی دانش آموزان، بمناسبت روزجهانی دیابت در روستای فدافن کاشمر
  • برگزاری همایش روز جهانی دیابت در شهرستان کاشمر
  • رئیس مرکز بهداشت کاشمر گفت:50 درصد بیماران، زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که به عوار
  • برگزاري آزمون مرحله ي دوم كارداني نيمه متمركز فوريت هاي پزشكي در کاشمر
  • انعقاد تفاهم نامه جامع همکاري ميان دانشگاه علوم پزشکي مشهد و اداره کل آموزش و پرور
  • آمادگی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت شروع برنامه واکسیناسیون پنتاوا
  • تشديد مراقبت بيماريهاي واگير در بيمارستانها و پايگاه‌هاي مراقبت بهداشت مرزي دانش
  • سايت جديد مركز قائم
  • موافقتنامه های هزینه ای سال1393
  • چهارصدو هشتادوهفتمين ( 487 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • اطلاعیه مهم: اعتباربخشی سال جاری...
  • چهارصدو هشتادوششمين(486) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو هشتادوپنجمين (485) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • تغذيه سالم با صبحانه آغاز مي‌گردد شعار هفته ملي ديابت
  • اجراي کمپين اطلاع رساني بيماريهاي آميزشي جهت دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد
  • بازديد رياست محترم دانشگاه از شبكه بهداشت و درمان فريمان
  • چهارصدو هشتاد و چهارمین (484) عمل اهداء عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو هشتادوسومين (483) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • سومين کنگره بين المللي هيپنوتيزم باليني و علوم وابسته
  • حضور جناب آقاي دكتر سيد جواد سيدي به عنوان فوق تخصص ريه كودكان
  • ‌دهه ایمنی راهها و مسئولیت ما
  • انعقاد تفاهم نامه في مابين دانشگاه علوم پزشکي مشهد و معاونت سواد آموزي اداره کل آم

اخبار :: جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

[ سرويس آموزشي (پرستاري) ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

دانشکده پرستاری و مامائي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

سرويس : آموزشي (پرستاري)
    89/11/30-20:43
    2011-02-19 09:07:27
    93/08/28-20:43 : آخرين مشاهده

بسمه تعالي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری گرايش داخلی جراحی با عنوان:

"بررسی تاثیر برنامه بازتوانی قلبی بر سطح امید بیماران بعد از جراحی پیوند عروق کرونر"

به راهنمایی جناب آقای سعید فقیه
    اساتيد مشاور تخصصي: جناب آقای دکتر احمد رجایی خراسانی و جناب آقای سعید ابراهیم زاده

در تاريخ: چهارشنبه 4/12/1389 ساعت 12- 10صبح در تالار جرجاني دانشكده پرستاری و مامایی مشهد برگزار مي گردد.

از اساتید، دانشجویان و دانش پژوهان محترم جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.

93/09/06-20:43   :    تاريخ