• جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در اسفند ماه 1393
  • ينجمين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان تربت جام برگزار شد
  • گراميداشت مقام پرستار در شب ميلاد حضرت زينب (س) در فريمان
  • برگزاری مراسم روز پرستار همزمان با ولادت باسعادت حضرت زینب کبری(س)
  • آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی در فریمان
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • چهارصدو نودوپنجمين(495) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • روز پرستار
  • گزارش شش ماهه دوم پايان نامه دانشجوي دوره دکتري
  • شرکت باشکوه پرسنل دانشکده علوم پزشکی شهرستان تربت جام در راهپیمایی 22بهمن
  • انتقال سایت مرکز به آدرس جدید
  • مسابقات طناب کشی دانشجويان دانشکده در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد
  • افتتاح چهارباب خانه بهداشت همزمان درسراسرکشور باحضور.فرماندار.امامان جمعه ومسئول
  • افتتاح دو خانه بهداشت و يك آزمايشگاه در فريمان
  • چهارصدو نودوچهارمين ( 494 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو نودوسومين(493) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • برگزاری جشن فجر و تجلیل از بازنشسگان دانشکده به همراه خانواده های محترمشان
  • برگزاری کارگاه کنترل عفونت بيمارستاني در تالار ابن سيناي دانشکده پرستاري مامايي م
  • جشن دهه فجر در مهد كودك بيمارستان ابن سينا
  • پياده روي و مسابقه طناب کشي
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • افتتاح کمیته آموزشی خودمراقبتی در بیمارستان دکتر شیخ
  • مسابقة طناب کشي
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • فعال شدن سايت جديد معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • تغيير ادرس سايت
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • برگزاري دو همايش در خرداد ماه 1394 توسط دانشكده پرستاري و مامايي

اخبار :: جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

[ سرويس آموزشي (پرستاري) ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

دانشکده پرستاری و مامائي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

سرويس : آموزشي (پرستاري)
    89/11/30-02:53
    2011-02-19 09:07:27
    93/12/06-02:53 : آخرين مشاهده

بسمه تعالي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری گرايش داخلی جراحی با عنوان:

"بررسی تاثیر برنامه بازتوانی قلبی بر سطح امید بیماران بعد از جراحی پیوند عروق کرونر"

به راهنمایی جناب آقای سعید فقیه
    اساتيد مشاور تخصصي: جناب آقای دکتر احمد رجایی خراسانی و جناب آقای سعید ابراهیم زاده

در تاريخ: چهارشنبه 4/12/1389 ساعت 12- 10صبح در تالار جرجاني دانشكده پرستاری و مامایی مشهد برگزار مي گردد.

از اساتید، دانشجویان و دانش پژوهان محترم جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.

93/12/11-02:53   :    تاريخ