• کسب رتبه دوم در ميان دانشکده هاي تابعه علوم پزشکي مشهد
  • جلسه مشترک مسئولين نهاد رهبري دانشگاه با رياست و معاونين آموزشي و فرهنگي دانشکده
  • ديدار شوراي جامعه اسلامي دانشکده با رياست دانشکده
  • پانصدو سي امين(530) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو بيست و نهمين(529) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • جلسه مسئولين جامعه اسلامي دانشجويان با معاونت محترم آموزشي دانشکده
  • جلسه شورای جامعه اسلامی دانشجویان با معاون دانشجویی فرهنگی د انشکده
  • پانصدو بيست و هشتمين(528) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو بيست و هفتمين(527) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • بيست و ششمين(526) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو بيست و پنجمين(525) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • كسب مقام اول مسابقات تنيس روي ميز كاركنان توسط همكاربيمارستان شهيد هاشمي نژاد
  • سايت جديد مرکز تحقیقاتی و درمان ناباروری میلاد
  • آدرس سايت جديد مركز
  • فایل آموزشی مبانی اصول کنترل بودجه
  • تقدير و تشکر از سفره خانه بدون عرضه مواد دخاني
  • کشف وپلمپ کارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • قانون بودجه سال1394 کل کشور
  • بازدید فنی کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه های مراکز حاشیه شهر
  • کشف وپلمپ دوکارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • مباحث فرزند پروري کودکان و نوجوانان
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • سايت جديد مركز قائم
  • موافقتنامه های هزینه ای سال1393
  • سایت جدید واحد آموزش مجازی راه اندازی گردید.

اخبار :: جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

[ سرويس آموزشي (پرستاري) ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

دانشکده پرستاری و مامائي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

سرويس : آموزشي (پرستاري)
    89/11/30-03:07
    2011-02-19 09:07:27
    94/05/22-03:07 : آخرين مشاهده

بسمه تعالي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری گرايش داخلی جراحی با عنوان:

"بررسی تاثیر برنامه بازتوانی قلبی بر سطح امید بیماران بعد از جراحی پیوند عروق کرونر"

به راهنمایی جناب آقای سعید فقیه
    اساتيد مشاور تخصصي: جناب آقای دکتر احمد رجایی خراسانی و جناب آقای سعید ابراهیم زاده

در تاريخ: چهارشنبه 4/12/1389 ساعت 12- 10صبح در تالار جرجاني دانشكده پرستاری و مامایی مشهد برگزار مي گردد.

از اساتید، دانشجویان و دانش پژوهان محترم جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.

94/06/09-03:07   :    تاريخ