• افتتاح داروخانه 22 بهمن مرکز قائم
  • ثبت نام متمرکز دانشجویان ورودی جدید
  • میـزگــــــرد شــــــوک؛ كنفرانس علمي مركز قائم
  • چهارصدو هفتادو دومين عمل اهداي عضو
  • تبریک موفقیت دانشجویان رشته فیزیوتراپی در کسب رتبه اول وپنجم آزمون کارشناسی ارشد
  • انتخاب هاي دوستدار سلامت قلب
  • اقدامات پیشگیرانه بیماری ابولا در خراسان رضوی در حال اجراست
  • اجراي برنامه تحول نظام سلامت در مناطق حاشيه شهر از نيمه مهر ماه
  • افتتاح پاتوق سلامت خرمندان محله
  • کسی را فراموش نکنیم ، فردایی برای همه
  • کمک 65 میلیون ریالی خیر کاشمری مقیم استرالیا به حوزه سلامت شهرستان
  • برخورد سه دستگاه خودروی سواری در جاده کاشمر به مشهد ۱4 کشته و مجروح برجاگذاشت.
  • ساخت سردخانه اجساد در كاشمر توسط شهرداري ضروري است.
  • چهارصدوهفتادو يكمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدو هفتادومين عمل اهداي عضو
  • چهارصدوشصت و نهمين عمل اهداي عضو
  • آیین شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود
  • طرح توسعه بخش اورژانس مركزي بيمارستان شهيد هاشمي نژاد به بهره برداري رسيد
  • تغيير زمان برگزاري همايش کشوري آموزش و مشاوره در سلامت باروري
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در شهريور ماه 1393
  • نمايه شدن مجله انگلیسی زبان دانشكده در پايگاه اطلاعاتي CINAHL
  • پایان ساخت دو خانه بهداشت توسط خیرین در شهرستان فریمان
  • بازدید وزیر بهداشت از شهرستان فریمان
  • چهاصدو شصت و هشتمين عمل اهداي عضو
  • برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع)
  • ‌انتصاب رئيس اداره مديريت کاهش خطر بلاياي معاونت بهداشتي دانشگاه
  • ‌انتصاب مدير پيشگيري و مبارزه با بيماريهاي معاونت بهداشتي دانشگاه
  • برگزاری جلسه هم‌اندیشی اعضای هیأت تحریریه فصلنامه کشوری بهورز

اخبار :: جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

[ سرويس آموزشي (پرستاري) ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

دانشکده پرستاری و مامائي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

سرويس : آموزشي (پرستاري)
    89/11/30-11:47
    2011-02-19 09:07:27
    93/06/23-11:47 : آخرين مشاهده

بسمه تعالي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری گرايش داخلی جراحی با عنوان:

"بررسی تاثیر برنامه بازتوانی قلبی بر سطح امید بیماران بعد از جراحی پیوند عروق کرونر"

به راهنمایی جناب آقای سعید فقیه
    اساتيد مشاور تخصصي: جناب آقای دکتر احمد رجایی خراسانی و جناب آقای سعید ابراهیم زاده

در تاريخ: چهارشنبه 4/12/1389 ساعت 12- 10صبح در تالار جرجاني دانشكده پرستاری و مامایی مشهد برگزار مي گردد.

از اساتید، دانشجویان و دانش پژوهان محترم جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.

93/07/01-11:47   :    تاريخ