• بخش دولتی، کاهش هزینه ویزیت وافزایش دسترسی مردم به خدمات پزشکی در شهر ریوش
  • روايت تصوير از ارائه خدمات بهداشتي و درماني رايگان در روستاي گندم بر كاشمر
  • شورای اداری شهرستان کاشمر در هفته دولت، به اجرای برنامه تحول نظام سلامت پرداخت.
  • برنامه های ویژه دفتر امور بانوان در ولادت حضرت معصومه (س) و حضرت رضا (ع)
  • بررسی کیفیت نان هاي سنتی
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خلیل آباد
  • همزمان با هفته دولت:ارائه خدمات پزشکی رایگان به مردم منطقه محروم گندم بر کاشمر
  • قابل توجه کلیه اعضای محترم مجموعه آبی شهید شادی فر
  • ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور افتتاح شد
  • 40درصد اهدا کنندگان خون در کاشمر اهدا کننده مستمر هستند.
  • آغاز عملیات ساخت چهار خانه بهداشت در شهرستان کاشمر
  • پیام تبریک فرماندار کاشمر بمناسبت روز پزشک
  • برگزاری جلسه آموزشی رهنمودهای غذایی برای کارشناسان بهداشتی
  • برگزاری آزمون جامع بهورزی در شهرستان رشتخوار
  • برگزاری کارگاه برنامه عملیاتی در حوزه سلامت در مرکز بهداشت شهرستان رشتخوار
  • پیاده روی جمعی از اعضاء هیات علمی دانشگاه برگزارشد
  • ارايه رویکردهای جدید دفتر سلامت جمعیت، خانواده ومدارس وزارت در برنامه های سلامت ب
  • مسابقه چهل حديث براي کودکان 8-11سال
  • برگزاری اولین همایش استانی نقش کشتارگاههای صنعتی دام درجلوگیری از شیوع بیماریهای
  • با ابلاغ معاون بهداشتی وزیر، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پایلوت کمیته سلامت سالمندان
  • برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع شیر مادر در بردسکن
  • چهارصدو شصت و پنجمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدوشصت و چهارمين عمل اهداي عضو
  • اهدای خون جمعی از خبرنگاران شهرستان کاشمر
  • کشف 450لیتر عرقیات گیاهی تاریخ مصرف گذشته از یک واحد عطاری درکاشمر
  • انتصاب رئیس اداره امور اداري مرکز بهداشت استان
  • انتصاب رييس مرکز آموزشي پژوهشي و درماني دکتر شيخ مشهد
  • برگزاری جلسه هم اندیشی معاون درمان دانشکده با همکاران حفاظت فیزیکی بیمارستان
  • اهداء دستگاه یونوگرام توسط خیر محترم سلامت
  • موافقت وزیر بهداشت با واگذاری مسئولیت صدور پروانه حرفه ای به نظام پرستاری

اخبار :: جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

[ سرويس آموزشي (پرستاري) ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

دانشکده پرستاری و مامائي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

سرويس : آموزشي (پرستاري)
    89/11/30-03:28
    2011-02-19 09:07:27
    93/06/04-03:28 : آخرين مشاهده

بسمه تعالي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری گرايش داخلی جراحی با عنوان:

"بررسی تاثیر برنامه بازتوانی قلبی بر سطح امید بیماران بعد از جراحی پیوند عروق کرونر"

به راهنمایی جناب آقای سعید فقیه
    اساتيد مشاور تخصصي: جناب آقای دکتر احمد رجایی خراسانی و جناب آقای سعید ابراهیم زاده

در تاريخ: چهارشنبه 4/12/1389 ساعت 12- 10صبح در تالار جرجاني دانشكده پرستاری و مامایی مشهد برگزار مي گردد.

از اساتید، دانشجویان و دانش پژوهان محترم جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.

93/06/06-03:28   :    تاريخ