• چهارصدو شصت و امين عمل اهداي عضو
  • مسابقات جام رمضان ویژه بانوان
  • برگزاری همایش عفاف وحجاب وتقدیر از فعالان این عرصه
  • برگزاري جلسه كميته نظارت بر برنامه تحول سلامت
  • برگزاري جلسه هم انديشي اعضاء کميته علمي تالاسمي استان با کارشناسان سازمان بيمه سل
  • پلمپ یک واحد کارگاه بستنی سنتی درمحدوده مرکزبهداشت شماره دومشهد
  • ثبت نام در بیستمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
  • اجرای طرح تشدید بازرسی بهداشت اماکن عمومی وعرضه موادغذایی درماه مبارک رمضان و رسی
  • كسب مقام سوم تيم واليبال بيمارستان منتصريه در جام رمضان
  • فراخوان مناقصه ناحیه 4 اورژانس 115 مشهد
  • انتصاب مسئول واحد مشاوره و سلامت روان و درمان حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی
  • نظم و هدف مهمترين معيار در هر سازمان
  • برگزاری مراسم پرفیض لیالی قدر درمعاونت بهداشتی دانشگاه
  • مسجد حضرت زهرا (س) و مجتمع ولیعصر(عج) میزبان برگزاری مراسم لیالی قدر
  • حضور بانوان در راهپیمایی عفاف و حجاب
  • برگزاري جلسه تلاوت قرآن
  • برگزاري اولين جلسات شوراي فرهنگي و هيات نظارت دانشگاه در سال 93
  • دیدار معاون دانشجویی فرهنگی ومدیران فرهنگی دانشگاه با آیت ا... علم الهدی
  • کلاس عفاف و حجاب در بیمارستان ولیعصر (عج) برگزار شد.
  • حضور بانوان دانشگاه در راهپیمایی روز حجاب وعفاف
  • بازديد معاون بهداشتي دانشگاه از محل معاينات سلامت رانندگان در پايانه بار طرق
  • تشکیل اولین جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی تربت جام
  • سرمايه گذاري براي جوانان تنها براي امروز نيست بلکه سرمايه گذاري براي آينده است
  • منبع دوره غیر حضوری "نقش تغذیه در برنامه های سلامت "
  • برگزاري جلسه هم انديشي و کميته ساماندهي کشتارگاه هاي استان
  • ماه مبارک رمضان و بهار قرآن
  • راه اندازی سیستم سرمایش مرکزی بیمارستان

اخبار :: جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

[ سرويس آموزشي (پرستاري) ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

دانشکده پرستاری و مامائي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

سرويس : آموزشي (پرستاري)
    89/11/30-00:30
    2011-02-19 09:07:27
    93/05/01-00:30 : آخرين مشاهده

بسمه تعالي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری گرايش داخلی جراحی با عنوان:

"بررسی تاثیر برنامه بازتوانی قلبی بر سطح امید بیماران بعد از جراحی پیوند عروق کرونر"

به راهنمایی جناب آقای سعید فقیه
    اساتيد مشاور تخصصي: جناب آقای دکتر احمد رجایی خراسانی و جناب آقای سعید ابراهیم زاده

در تاريخ: چهارشنبه 4/12/1389 ساعت 12- 10صبح در تالار جرجاني دانشكده پرستاری و مامایی مشهد برگزار مي گردد.

از اساتید، دانشجویان و دانش پژوهان محترم جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.

93/05/03-00:30   :    تاريخ