• پایان مرحله اول طرح تکمیلی ایمن سازی فلج اطفال در شهرستان بردسکن
  • برگزاري مسابقات ورزشي به مناسبت هفته سلامت
  • برنامه های هفته سلامت و هفته زن در شبکه بهداشت و درمان درگز
  • بازدید ازخانه سالمندان به مناسبت هفته سلامت
  • ارائه خدمات مناسب به بيماران هموفيلي از برنامه هاي اولويت دار بيمارستان دکتر شيخ
  • نشست معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با بخشداركوهسرخ شهرستان كاشمر
  • مراسم گراميداشت مقام زن و تجليل از بانوان نمونه دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد
  • انجام زایمان بی درد در زایشگاه بیمارستان امام خمینی درگز
  • ثبت نام مراسم معنوی اعتکاف دانشگاهیان آغاز شد
  • کسب رتبه اول کشوري توسط خانم طيبه پور غزنين عضو هيات علمي دانشکده
  • معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از شبکه بهداشت و درمان کاشمر بازديد کرد
  • معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از شبکه بهداشت و درمان کاشمر بازديد کرد .
  • تعویض مفصل زانو; كنفرانس هفتگي مركز قائم
  • گرامیداشت میلاد فاطمه زهرا(س) و روز زن درشبکه بهداشت و درمان درگز
  • تبريك روز علوم آزمايشگاهي به همكاران شاغل در شبكه بهداشت ودرمان كاشمر
  • برگزاري آزمون علمي و عملي استاندارد سازمان بهداشت جهاني تعيين صلاحيت ميکروسکوبيت
  • برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلات
  • پیام جناب آقای دکتر عظیمی رئیس دانشکده علوم پیرا پزشکی به مناسبت گرامیداشت روز زن
  • جلسه شوراي مشارکت هاي مردمي در بيمارستان روانپزشکي ابن سينا
  • چهارصدو چهل و دومين عمل اهداي عضو
  • کمک 190 میلیون ریالی خیر کاشمری به بیمارستان شهيد مدرس(ره) این شهرستان
  • چهارصدو چهل و يكمين عمل اهداي عضو
  • بازدید كارشناسان مالاریای مركز مدیریت بیماریها وزارت بهداشت از مركز بهداشت بردسک
  • مراسم دیدو بازدید دکتر میرزائی مدیریت شبکه ازبیمارستان سجادیه جهت تبریک سال نو
  • كودك 14ماهه كاشمري به دو بيمار زندگي و جان دوباره بخشيد.
  • بازديد معاون بهداشتي دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان تایباد
  • تقدیر از دندانپزشکان شبکه بهداشت و درمان درگز به مناسبت روز دندانپزشکی
  • برگزاری دومین جلسه شورای مدیران معاونت بهداشتی دانشگاه
  • نقش خود مراقبتي در سلامت دهان و دندان

اخبار :: جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

[ سرويس آموزشي (پرستاري) ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

دانشکده پرستاری و مامائي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری

سرويس : آموزشي (پرستاري)
    89/11/30-11:43
    2011-02-19 09:07:27
    93/02/02-11:43 : آخرين مشاهده

بسمه تعالي

جلسه دفاعيه پايان نامه سرکار خانم معصومه شفیعی دانشجوي کارشناسی ارشد پرستاری گرايش داخلی جراحی با عنوان:

"بررسی تاثیر برنامه بازتوانی قلبی بر سطح امید بیماران بعد از جراحی پیوند عروق کرونر"

به راهنمایی جناب آقای سعید فقیه
    اساتيد مشاور تخصصي: جناب آقای دکتر احمد رجایی خراسانی و جناب آقای سعید ابراهیم زاده

در تاريخ: چهارشنبه 4/12/1389 ساعت 12- 10صبح در تالار جرجاني دانشكده پرستاری و مامایی مشهد برگزار مي گردد.

از اساتید، دانشجویان و دانش پژوهان محترم جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.

93/02/03-11:43   :    تاريخ