• آدرس سايت جديد مركز
  • پانصدو هفدهمين(517) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • تقدير و تشکر از سفره خانه بدون عرضه مواد دخاني
  • کشف وپلمپ کارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • حدود 100 نفر از دانشجویان، دانش آموختگی خود را جشن گرفتند.
  • پانصدو شانزدهمين(516) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو پانزدهمين(515) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • برگزاري سخنراني هاي علمي
  • کارگاه مهارتهاي زندگي با موضوع مديريت استرس
  • عيادت جمعي از مسئولان دانشگاه از جانبازان بستري در بيمارستان ابن سينا
  • بهسازي بخش ها در يبمارستان ابن سينا
  • پانصدو چهاردهمين(514) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو سيزدهمين(513) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو دوازدهمين(512) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • كسب عنوان مسول فني برتر دربين مسولين فني آزمايشگاه هاي تشخيص پزشكي توسط آقاي دكتر
  • MAGLUMIنصب وراه اندازي دستگاه كمي لومينانس فول اتوماتيك
  • قانون بودجه سال1394 کل کشور
  • بازدید فنی کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه های مراکز حاشیه شهر
  • کشف وپلمپ دوکارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • مباحث فرزند پروري کودکان و نوجوانان
  • افزوده شدن 13 آزمايش جديد به خدمات آزمایشگاهی در بيمارستان دکتر شيخ مشهد

اخبار :: فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

[ سرويس سلامت ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

معاونت بهداشتي

فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

سرويس : سلامت
    92/09/19-12:46
    2013-12-10 10:46:39
    94/04/04-12:46 : آخرين مشاهده

« فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي »

مدیر بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صدور مجوز فعاليت شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي خبر داد .
    مهندس حسنی گفت : به منظور ارتقاء سطح عملکرد بهداشتي مراکز و اماکن عمومي وهمچنين در راستاي اجراي مواد 24، 25 و 41 آئين نامه اجرايي ماده 13 قانون اصلاح مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي، افراد واجدالشرايط (مطابق با دستورعمل شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي) تا 20 روز پس از انتشاراين فراخوان فرصت دارند مدارک خود را جهت بررسي و صدور مجوز فعاليت به کارشناس مسئول بهداشت محيط مراکز بهداشت شهرستان مربوطه تحويل دهند.

روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه

94/04/09-12:46   :    تاريخ