• برگزاري دو همايش در اسفند ماه 1393 توسط دانشكده پرستاري و مامايي
  • برگزاري همایش آموزشی، توجیهی ارتقا نرخ باروری کلی جهت مسوولان مشارکتهای مردمی
  • آغاز طرح ملي واکسيناسيون پنتاوالان همزمان با سراسر کشور
  • برگزاری همایش پیاده روی دانش آموزان، بمناسبت روزجهانی دیابت در روستای فدافن کاشمر
  • برگزاری همایش روز جهانی دیابت در شهرستان کاشمر
  • رئیس مرکز بهداشت کاشمر گفت:50 درصد بیماران، زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که به عوار
  • برگزاري آزمون مرحله ي دوم كارداني نيمه متمركز فوريت هاي پزشكي در کاشمر
  • انعقاد تفاهم نامه جامع همکاري ميان دانشگاه علوم پزشکي مشهد و اداره کل آموزش و پرور
  • آمادگی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت شروع برنامه واکسیناسیون پنتاوا
  • تشديد مراقبت بيماريهاي واگير در بيمارستانها و پايگاه‌هاي مراقبت بهداشت مرزي دانش
  • سايت جديد مركز قائم
  • موافقتنامه های هزینه ای سال1393
  • چهارصدو هشتادوهفتمين ( 487 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • اطلاعیه مهم: اعتباربخشی سال جاری...
  • چهارصدو هشتادوششمين(486) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو هشتادوپنجمين (485) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • انتصاب مدیریت جدید دانشجویی
  • تغذيه سالم با صبحانه آغاز مي‌گردد شعار هفته ملي ديابت
  • همایش خانواده و دانشگاه با حضور حدود 400 نفر از والدین دانشجویان ورودی جدید برگزار ش
  • اجراي کمپين اطلاع رساني بيماريهاي آميزشي جهت دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد
  • بازديد رياست محترم دانشگاه از شبكه بهداشت و درمان فريمان
  • چهارصدو هشتاد و چهارمین (484) عمل اهداء عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو هشتادوسومين (483) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • سومين کنگره بين المللي هيپنوتيزم باليني و علوم وابسته
  • حضور جناب آقاي دكتر سيد جواد سيدي به عنوان فوق تخصص ريه كودكان
  • ‌دهه ایمنی راهها و مسئولیت ما
  • برگزاری مراسم ظهر تاسوعا در مسجد الزهرا دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • انعقاد تفاهم نامه في مابين دانشگاه علوم پزشکي مشهد و معاونت سواد آموزي اداره کل آم
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در آبان ماه 1393
  • دريافت رتبه علمي پژوهشي مجله (JMRH)

اخبار :: فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

[ سرويس سلامت ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

معاونت بهداشتي

فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

سرويس : سلامت
    92/09/19-11:44
    2013-12-10 10:46:39
    93/08/28-11:44 : آخرين مشاهده

« فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي »

مدیر بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صدور مجوز فعاليت شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي خبر داد .
    مهندس حسنی گفت : به منظور ارتقاء سطح عملکرد بهداشتي مراکز و اماکن عمومي وهمچنين در راستاي اجراي مواد 24، 25 و 41 آئين نامه اجرايي ماده 13 قانون اصلاح مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي، افراد واجدالشرايط (مطابق با دستورعمل شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي) تا 20 روز پس از انتشاراين فراخوان فرصت دارند مدارک خود را جهت بررسي و صدور مجوز فعاليت به کارشناس مسئول بهداشت محيط مراکز بهداشت شهرستان مربوطه تحويل دهند.

روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه

93/08/30-11:44   :    تاريخ