• ارائه گزارش اجرای برنامه تحول نظام سلامت کاشمر در جمع روحانیون شهرستان
  • کارشناس آمار بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) کاشمر برتر اداره آمار معرفی شد.
  • فرماندار کاشمر:وزیربهداشت وعده تجهیزاتاق عمل های بیمارستانهای کاشمر راعملی نماید
  • یک باب منزل مسکونی به ارزش یازده میلیارد ریال به حوزه سلامت کاشمر اهدا شد
  • امام جمعه کاشمر:عملکرد خیرین کاشمر در حوزه سلامت ستودنی است
  • دکترمحمدجوادیزدانی گفت:کمک‌های خیران به حوزه سلامت کاشمر بالغ بر40 میلیارد ریال ا
  • دکتر احتشام فر گفت:کاشمر برترین مجمع خیرین سلامت خراسان رضوی را دارا می باشد.
  • اول آبان روز ملی آمار و برنامه‌ریزی گرامی باد.
  • معدوم سازي 8555کيلوگرم خيار شور
  • برگزاري کارگاه آموزشي
  • اعلام نتيجه قطعي علت مرگ بيمار فوت شده در بيمارستان قائم (عج)تا ده روز آينده
  • چهارصدو هشتادو مين عمل اهداي عضو
  • برگزاري دوره آموزشي خودمراقبتي پيشگيري و مديريت عوارض داروهاي شيمي درماني در بيما
  • ‌برگزاری جلسه مشترک معاونت بهداشتی با معاونت درمان و مدیر فن آوری اطلاعات دانشگاه
  • سلامت زنان سلامت نسل ها
  • توسعه برنامه هاي سلامت روان و توجه به اصلاح سبک زندگي
  • قدرت بدنی بیشتر با استخوان های محکم همراه است
  • از کار افتادگي در بيماران مبتلا به اختلالات روانپزشکي 3.5 برابر ساير افراد است
  • فرهنگ‌سازی در جامعه نسبت به اختلالات روانپزشکی یک ضرورت است
  • پیاده روی به مناسبت هفته جهانی سلامت زنان
  • برگزاري نشست هم انديشي مدير کل سلامت خانواده و جمعيت با معاونت بهداشتي دانشگاه
  • آغاز ساخت آزمایشگاه جدید مرکز بهداشتی درمانی قلندرآباد توسط خیرین
  • راه اندازي سامانه جامع نوبت دهي تلفني در بيمارستان دکتر شيخ
  • برگزاری مانور لحظه صفر در کاشمر
  • برگزاری مراسم جشن عید سعید غدیر در دانشکده پرستاری کاشمر
  • تقدیر وزیر بهداشت از بهورز و مربی نمونه شهرستان کاشمر
  • کلنگ مجتمع بزرگ کار درماني بيماران
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ازمراکز ارائه خدمات در حاشیه شهر م�
  • سایت جدید مرکز تحقیقات دارورسانی هدفمند
  • سايت جديد شبکه بهداشت و درمان بردسکن

اخبار :: فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

[ سرويس سلامت ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

معاونت بهداشتي

فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

سرويس : سلامت
    92/09/19-07:49
    2013-12-10 10:46:39
    93/07/29-07:49 : آخرين مشاهده

« فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي »

مدیر بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صدور مجوز فعاليت شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي خبر داد .
    مهندس حسنی گفت : به منظور ارتقاء سطح عملکرد بهداشتي مراکز و اماکن عمومي وهمچنين در راستاي اجراي مواد 24، 25 و 41 آئين نامه اجرايي ماده 13 قانون اصلاح مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي، افراد واجدالشرايط (مطابق با دستورعمل شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي) تا 20 روز پس از انتشاراين فراخوان فرصت دارند مدارک خود را جهت بررسي و صدور مجوز فعاليت به کارشناس مسئول بهداشت محيط مراکز بهداشت شهرستان مربوطه تحويل دهند.

روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه

93/08/04-07:49   :    تاريخ