• تبريك روز علوم آزمايشگاهي به همكاران شاغل در شبكه بهداشت ودرمان كاشمر
  • برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلات
  • پیام جناب آقای دکتر عظیمی رئیس دانشکده علوم پیرا پزشکی به مناسبت گرامیداشت روز زن
  • جلسه شوراي مشارکت هاي مردمي در بيمارستان روانپزشکي ابن سينا
  • چهارصدو چهل و دومين عمل اهداي عضو
  • کمک 190 میلیون ریالی خیر کاشمری به بیمارستان شهيد مدرس(ره) این شهرستان
  • چهارصدو چهل و يكمين عمل اهداي عضو
  • بازدید كارشناسان مالاریای مركز مدیریت بیماریها وزارت بهداشت از مركز بهداشت بردسک
  • مراسم دیدو بازدید دکتر میرزائی مدیریت شبکه ازبیمارستان سجادیه جهت تبریک سال نو
  • كودك 14ماهه كاشمري به دو بيمار زندگي و جان دوباره بخشيد.
  • بازديد معاون بهداشتي دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان تایباد
  • تقدیر از دندانپزشکان شبکه بهداشت و درمان درگز به مناسبت روز دندانپزشکی
  • برگزاری دومین جلسه شورای مدیران معاونت بهداشتی دانشگاه
  • نقش خود مراقبتي در سلامت دهان و دندان
  • حفظ دستاوردهاي برنامه ريشه كني فلج اطفال با اجرای طرح ملی ایمن سازی تکمیلی فلج اطف
  • فرمانداركاشمر:ارائه خدمات درحوزه سلامت كاشمردرايام نوروزبسيارمطلوب بوده است
  • اجرای دونوبت واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال جهت کودکان زير پنج سال
  • فراخوان اولین مسابقه سراسری سوال سلامت رئیس جمهور
  • خرید تجهیزات پزشکی توسط خیرین در بردسکن
  • پیامدهای کاهش جمعیت طی جلسه ای در مرکز بهداشت استان مورد بررسی قرار گرفت
  • برگزاري اولين جلسه شوراي ورزشي کارکنان دانشگاه
  • انتصاب مدير گروه سلامت رواني ، اجتماعي و اعتياد معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي
  • انتصاب قائم مقام معاونت بهداشتی و معاون فنی مرکز بهداشت استان
  • دومین جشنواره تئاتر کوتاه دانشگاه های مشهد برگزار شد
  • مراسم گرامیداشت روز دندانپزشک در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • گزارش کنگره گوارش و کبد کودکان
  • بازديد مدير شبكه بهداشت وردمان شهرستان كاشمر از دو مركز بهداشتي درماني شهري
  • برنامه های تمرینات ورزشی دانشجویان در نیمسال دوم 93-92 اعلام شد
  • گزارش فعاليت بيمارستان وليعصر (عج) بردسکن در تعطيلات نوروز 93
  • كاهش 42درصدي ماموريت تصادفي اورژانس 115جاده اي شهرستان كاشمردر ايام نوروز93

اخبار :: فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

[ سرويس سلامت ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

معاونت بهداشتي

فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

سرويس : سلامت
    92/09/19-07:41
    2013-12-10 10:46:39
    93/01/26-07:41 : آخرين مشاهده

« فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي »

مدیر بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صدور مجوز فعاليت شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي خبر داد .
    مهندس حسنی گفت : به منظور ارتقاء سطح عملکرد بهداشتي مراکز و اماکن عمومي وهمچنين در راستاي اجراي مواد 24، 25 و 41 آئين نامه اجرايي ماده 13 قانون اصلاح مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي، افراد واجدالشرايط (مطابق با دستورعمل شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي) تا 20 روز پس از انتشاراين فراخوان فرصت دارند مدارک خود را جهت بررسي و صدور مجوز فعاليت به کارشناس مسئول بهداشت محيط مراکز بهداشت شهرستان مربوطه تحويل دهند.

روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه

93/01/31-07:41   :    تاريخ