• برپایی پایگاه سنجش سلامت بمناسبت هفته دفاع مقدس در شهرستان کاشمر
  • جلسه معارفه دانشجويان ورودي جديد
  • اولین جشنواره تئاتر دفاع مقدس با عنوان تل مهتاب
  • چهارصدو هفـتادوسومين عمل اهداي عضو
  • توجه به نابرابري‌هاي بهداشت محيط (شعار روز جهاني بهداشت محيط)
  • مصوبات پنجاه و دومین جلسه شورای اسلامی کاشمر به حوزه سلامت اختصاص یافت
  • برگزاری زیارت عاشورا در چهارمین روز از هفته دفاع مقدس در شبکه بهداشت ودرمان کاشمر
  • میثاق مهر ؛ تجدید بیعت دانشجویان با امام مهربانی ها
  • افتتاح داروخانه 22 بهمن مرکز قائم
  • افتتاح غرفه سلامت
  • چهارصدو هفتادو دومين عمل اهداي عضو
  • تبریک موفقیت دانشجویان رشته فیزیوتراپی در کسب رتبه اول وپنجم آزمون کارشناسی ارشد
  • انتخاب هاي دوستدار سلامت قلب
  • اقدامات پیشگیرانه بیماری ابولا در خراسان رضوی در حال اجراست
  • اجراي برنامه تحول نظام سلامت در مناطق حاشيه شهر از نيمه مهر ماه
  • افتتاح پاتوق سلامت خرمندان محله
  • کسی را فراموش نکنیم ، فردایی برای همه
  • کمک 65 میلیون ریالی خیر کاشمری مقیم استرالیا به حوزه سلامت شهرستان
  • برخورد سه دستگاه خودروی سواری در جاده کاشمر به مشهد ۱4 کشته و مجروح برجاگذاشت.
  • ساخت سردخانه اجساد در كاشمر توسط شهرداري ضروري است.
  • چهارصدوهفتادو يكمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدو هفتادومين عمل اهداي عضو
  • چهارصدوشصت و نهمين عمل اهداي عضو
  • طرح توسعه بخش اورژانس مركزي بيمارستان شهيد هاشمي نژاد به بهره برداري رسيد

اخبار :: فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

[ سرويس سلامت ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

معاونت بهداشتي

فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

سرويس : سلامت
    92/09/19-17:44
    2013-12-10 10:46:39
    93/06/30-17:44 : آخرين مشاهده

« فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي »

مدیر بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صدور مجوز فعاليت شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي خبر داد .
    مهندس حسنی گفت : به منظور ارتقاء سطح عملکرد بهداشتي مراکز و اماکن عمومي وهمچنين در راستاي اجراي مواد 24، 25 و 41 آئين نامه اجرايي ماده 13 قانون اصلاح مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي، افراد واجدالشرايط (مطابق با دستورعمل شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي) تا 20 روز پس از انتشاراين فراخوان فرصت دارند مدارک خود را جهت بررسي و صدور مجوز فعاليت به کارشناس مسئول بهداشت محيط مراکز بهداشت شهرستان مربوطه تحويل دهند.

روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه

93/07/09-17:44   :    تاريخ