• بازدید قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تایباد
  • يک جنين از شکم کودک دو ماهه در بيمارستان دکتر شيخ با موفقيت خارج شد
  • تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در دهه پایانی صفر
  • قدرداني معاون بهداشتي وزارت از معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد
  • بررسي وضعيت شاخص ها و پانل مديريت اطلاعات سلامت با حضور معاون فني معاونت بهداشتي و
  • عطاری های متخلف در شهرستان کاشمر به مراجع قانونی معرفی شدند
  • حجت الاسلام اسدی:حرکت دانشجویان در 16آذرسال 32 انجام یک تکلیف الهی بود.
  • برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشکده پرستاری کاشمر
  • عکسهایی از مراسم روز حسابدار در شبکه بهداشت ودرمان کاشمر
  • فيش حقوقي پزشک و ماماهاي پزشک خانواده بر روي سايت خدمات الکترونيکي کارکنان دانشگا
  • بازدید قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه از روند اجرای برنامه هاي تحول نظام سلامت د
  • تعميم کلاسهاي آمادگي زايمان در مراکز بهداشتی درمانی شهری تحت پوشش دانشگاه علوم پز
  • فرماندارمشهد مقدس از از مرکز مشاوره زنان آسيب پذيربازدید نمود
  • برگزاری مراسم روز حسابدار در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کاشمر
  • برگزاري همايش ايدز و بحران هاي اجتماعي
  • مراقبتهاي بهداشتي مادر باردار درگزي با حاملگي 7 قلو توسط کادر بهداشتی
  • پيام تبریک معاون بهداشتي دانشگاه به مناسبت روز جهاني داوطلب
  • اجراي طرح پيمايش ملي آسم در دانشگاه علوم پزشکي مشهد
  • ارائه خدمات رایگان بهداشتی به جمعیت حاشیه نشین شهرمشهد آغاز شد
  • برگزاری همایش بزرگ بسیجیان دانشکده علوم پزشکی تربت جام با حضور مسئولین شهرستان
  • استاد برجسته نفرولوژي دانشگاه راش کاليفرنيا آمريکا به مدت چهار روز ميهمان گروه نف
  • بخش مراقبت وِیژه نوزادان (NICU)کاشمر درجه یک ارزیابی شد.
  • بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) کاشمر درجه یک ارزیابی شد.
  • افتتاحيه طرح مکمل ياري دختران مقطع متوسطه با مگادوز ويتامين D
  • درمان اچ آی وی همه گیری را مهار می کند / پیشگیری کنید-درمان کنید- زندگی کنید
  • اولين يادواره شهيد بسيج جامعه پزشكي فريمان برگزار شد
  • توزيع 70هزار وارنيش فلورايد جهت فلوراید تراپی دانش آموزان پايه اول ابتدايي دراستان

اخبار :: فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

[ سرويس سلامت ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

معاونت بهداشتي

فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

سرويس : سلامت
    92/09/19-08:04
    2013-12-10 10:46:39
    93/09/25-08:04 : آخرين مشاهده

« فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي »

مدیر بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صدور مجوز فعاليت شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي خبر داد .
    مهندس حسنی گفت : به منظور ارتقاء سطح عملکرد بهداشتي مراکز و اماکن عمومي وهمچنين در راستاي اجراي مواد 24، 25 و 41 آئين نامه اجرايي ماده 13 قانون اصلاح مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي، افراد واجدالشرايط (مطابق با دستورعمل شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي) تا 20 روز پس از انتشاراين فراخوان فرصت دارند مدارک خود را جهت بررسي و صدور مجوز فعاليت به کارشناس مسئول بهداشت محيط مراکز بهداشت شهرستان مربوطه تحويل دهند.

روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه

93/09/28-08:04   :    تاريخ