• برخورد سه دستگاه خودروی سواری در جاده کاشمر به مشهد ۱4 کشته و مجروح برجاگذاشت.
  • ساخت سردخانه اجساد در كاشمر توسط شهرداري ضروري است.
  • چهارصدوهفتادو يكمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدو هفتادومين عمل اهداي عضو
  • چهارصدوشصت و نهمين عمل اهداي عضو
  • آیین شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود
  • طرح توسعه بخش اورژانس مركزي بيمارستان شهيد هاشمي نژاد به بهره برداري رسيد
  • جلسه معنوي زيارت عاشورا و دعا براي سلامتي رهبري معظم انقلاب اسلامي
  • تغيير زمان برگزاري همايش کشوري آموزش و مشاوره در سلامت باروري
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در شهريور ماه 1393
  • نمايه شدن مجله انگلیسی زبان دانشكده در پايگاه اطلاعاتي CINAHL
  • عیادت خادمین حرم امام رضا از بیماران بیمارستان قائم (عج)
  • همزمان با میلاد با سعادت امام رضا(ع)از بهورزان کاشمر تقدیر گردید.
  • پایان ساخت دو خانه بهداشت توسط خیرین در شهرستان فریمان
  • بازدید وزیر بهداشت از شهرستان فریمان
  • چهاصدو شصت و هشتمين عمل اهداي عضو
  • نشست هم اندیشی وزير بهداشت با اعضاء هيات علمي در مرکز قائم
  • وزیر آموزش و پرورش در کاشمر گفت:پیگیر ساخت بیمارستان 200تختخوابی کاشمر خواهم بود.
  • برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع)
  • ‌انتصاب رئيس اداره مديريت کاهش خطر بلاياي معاونت بهداشتي دانشگاه
  • ‌انتصاب مدير پيشگيري و مبارزه با بيماريهاي معاونت بهداشتي دانشگاه
  • برگزاری جلسه هم‌اندیشی اعضای هیأت تحریریه فصلنامه کشوری بهورز
  • گزارش تصویری حضور خادمان بارگاه رضوی در بیمارستانهای کاشمر
  • خادمان حرم رضوی از بیماران بیمارستان کاشمر عیادت نمودند.
  • انتصاب رئيس دبيرخانه کارگروه سلامت و امنيت غذايي استان
  • گرامیداشت روز بهورز در بردسکن
  • تبریک روز بهورز و تقدیر از بهورزان
  • دهه کرامت
  • پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز بهورز
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کلات

اخبار :: فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

[ سرويس سلامت ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

معاونت بهداشتي

فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

سرويس : سلامت
    92/09/19-10:24
    2013-12-10 10:46:39
    93/06/26-10:24 : آخرين مشاهده

« فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي »

مدیر بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صدور مجوز فعاليت شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي خبر داد .
    مهندس حسنی گفت : به منظور ارتقاء سطح عملکرد بهداشتي مراکز و اماکن عمومي وهمچنين در راستاي اجراي مواد 24، 25 و 41 آئين نامه اجرايي ماده 13 قانون اصلاح مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي، افراد واجدالشرايط (مطابق با دستورعمل شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي) تا 20 روز پس از انتشاراين فراخوان فرصت دارند مدارک خود را جهت بررسي و صدور مجوز فعاليت به کارشناس مسئول بهداشت محيط مراکز بهداشت شهرستان مربوطه تحويل دهند.

روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه

93/06/29-10:24   :    تاريخ