• بخش دولتی، کاهش هزینه ویزیت وافزایش دسترسی مردم به خدمات پزشکی در شهر ریوش
  • چهارصدو شصت و هفتمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدو شصت و ششمين عمل اهداي عضو
  • روايت تصوير از ارائه خدمات بهداشتي و درماني رايگان در روستاي گندم بر كاشمر
  • شورای اداری شهرستان کاشمر در هفته دولت، به اجرای برنامه تحول نظام سلامت پرداخت.
  • برنامه های ویژه دفتر امور بانوان در ولادت حضرت معصومه (س) و حضرت رضا (ع)
  • بررسی کیفیت نان هاي سنتی
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خلیل آباد
  • همزمان با هفته دولت:ارائه خدمات پزشکی رایگان به مردم منطقه محروم گندم بر کاشمر
  • قابل توجه کلیه اعضای محترم مجموعه آبی شهید شادی فر
  • ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور افتتاح شد
  • 40درصد اهدا کنندگان خون در کاشمر اهدا کننده مستمر هستند.
  • آغاز عملیات ساخت چهار خانه بهداشت در شهرستان کاشمر
  • پیام تبریک فرماندار کاشمر بمناسبت روز پزشک
  • برگزاری جلسه آموزشی رهنمودهای غذایی برای کارشناسان بهداشتی
  • برگزاری آزمون جامع بهورزی در شهرستان رشتخوار
  • برگزاری کارگاه برنامه عملیاتی در حوزه سلامت در مرکز بهداشت شهرستان رشتخوار
  • پیاده روی جمعی از اعضاء هیات علمی دانشگاه برگزارشد
  • ارايه رویکردهای جدید دفتر سلامت جمعیت، خانواده ومدارس وزارت در برنامه های سلامت ب
  • مسابقه چهل حديث براي کودکان 8-11سال
  • برگزاری اولین همایش استانی نقش کشتارگاههای صنعتی دام درجلوگیری از شیوع بیماریهای
  • با ابلاغ معاون بهداشتی وزیر، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پایلوت کمیته سلامت سالمندان
  • برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع شیر مادر در بردسکن
  • چهارصدو شصت و پنجمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدوشصت و چهارمين عمل اهداي عضو
  • اهدای خون جمعی از خبرنگاران شهرستان کاشمر
  • کشف 450لیتر عرقیات گیاهی تاریخ مصرف گذشته از یک واحد عطاری درکاشمر
  • انتصاب رئیس اداره امور اداري مرکز بهداشت استان
  • انتصاب رييس مرکز آموزشي پژوهشي و درماني دکتر شيخ مشهد
  • برگزاری جلسه هم اندیشی معاون درمان دانشکده با همکاران حفاظت فیزیکی بیمارستان

اخبار :: فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

[ سرويس سلامت ] [ کل اخبار ] [ چاپگر ] [ دريافت فايل متن خبر ] [ نسخه چاپي ]

معاونت بهداشتي

فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي

سرويس : سلامت
    92/09/19-15:33
    2013-12-10 10:46:39
    93/05/27-15:33 : آخرين مشاهده

« فراخوان مرحله اول شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي »

مدیر بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صدور مجوز فعاليت شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي خبر داد .
    مهندس حسنی گفت : به منظور ارتقاء سطح عملکرد بهداشتي مراکز و اماکن عمومي وهمچنين در راستاي اجراي مواد 24، 25 و 41 آئين نامه اجرايي ماده 13 قانون اصلاح مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي، افراد واجدالشرايط (مطابق با دستورعمل شرکت ها و موسسات مشاوره اي خود کنترلي و خود اظهاري بهداشتي) تا 20 روز پس از انتشاراين فراخوان فرصت دارند مدارک خود را جهت بررسي و صدور مجوز فعاليت به کارشناس مسئول بهداشت محيط مراکز بهداشت شهرستان مربوطه تحويل دهند.

روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه

93/06/06-15:33   :    تاريخ