• ششصدو نود و یکمین ( 691 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • ششصدو هشتادوسومین ( 683 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • آدرس سايت جديد مركز
  • سايت جديد شبکه بهداشت و درمان بردسکن

اخبار :: اولين جلسه شوراي سلامت و امنيت غذايي شهرستان تربت جام با محوريت گرامي داشت روز جها

شبكه بهداشت و درمان تربت جام

94/01/18-02:16
    2015-04-07 11:56:33
    96/06/29-02:16 : آخرين مشاهده

اولين جلسه شوراي سلامت و امنيت غذايي شهرستان تربت جام با محوريت گرامي داشت روز جهاني بهداشت ، هفته سلامت و گزارش عملكرد برنامه بسيج سلامت نوروزي  برگزارشد

اولين جلسه شوراي سلامت و امنيت غذايي شهرستان تربت جام به رياست فرماندار محترم و با حضور اعضاء در ساعت 9 صبح مورخ 17/1/1394 در محل سالن جلسات دانشكده علوم پزشكي تربت جام برگزار شد در اين جلسه  كه با تلاوت آياتي از كلام الله مجيد آغاز شده بود ابتدا آقاي دكتر سيد حميد رضا اسلامي قائم مقام محترم دانشكده علوم پزشكي تربت جام با عرض خير مقدم به حضار محترم ،در خصوص اصلاح شيوه زندگي و همچنين شعار سال سازمان جهاني بهداشت با عنوان امنيت غذايي از مزرعه تا سفره نكات مبسوطي بيان  و  گزارشي از نتايج و دستاوردهاي اجراي برنامه بسيج سلامت نوروزي گروه بهداشت محيط و حرفه اي ارائه نمودند ،سپس جناب آقاي علي رستمي فرماندار محترم شهرستان با تبريك سال نو ، و قدرداني از زحمات و تلاش هاي سال قبل  دستگاههاي اجرايي ،بر همدلي و همكاري كليه مديران محترم  به منظور ارائه خدمات و پيگيري مصوبات شوراي سلامت تاكيد كردند.ايشان همچنين  اولويت بهداشت و پيشگيري از بيمارها را متذكر شدندو ابراز اميدواري نمودند تا با همكاري هاي بين بخشي ،كليه دستگاههاي اجرايي در دولت تدبير و اميد ،در راستاي منويات مقام معظم رهبري و اجرايي نمودن سياستهاي كلي سلامت گام هاي موثري برداشته شود .  در ادامه پس از بحث وتبادل نظر براي برگزاري هرچه باشكوهتر هفته سلامت تصميمات مقتضي اتخاذ شد.

96/06/30-02:16   :    تاريخ