• ششصدو نود و یکمین ( 691 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي

2015-06-21 08:22:35
    96/06/27-06:14 : آخرين مشاهده

کشف وپلمپ کارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي

بر اساس گزارش مردمي واصله از سامانه شکایات1490فوریتهای سلامت محیط و کار وزارت بهداشت و درمان و گزارش بازرسين بهداشت محيط درخصوص طبخ و توزيع غذا در اشپزخانه غيرمجاز واقع در طلاب پيچ تلگرد، پس از اخذ مجوز ورود و پلمپ از مجتمع قضايي با همکاري نيروي انتظامي از محل بازرسی بهداشتی بعمل آمد.
    مهندس غلاميان مسئول بهداشت محيط وحرفه اي مرکز بهداشت شماره 2مشهد پس از اعلام اين خبر گفت در بازديد به عمل آمده روزشنبه مورخ30/3/94 توسط تیم بازرسی مشترک واحد بهداشت محیط و نیروی انتظامی مشخص گرديد فردی در یک منزل مسکونی بدون تابلو و دور از نظارت بازرسین بهداشتی، بدون هیچگونه مجوزی و در شرایط غیربهداشتی اقدام به تهيه، طبخ و توزیع مواد غذايي می نمود. وی اعلام داشت در جریان بازرسی این مکان رنگهای شيمیايي غیرمجاز که در تهیه موادغذایی استفاده می شد کشف و جمع آوری گردید و محل فوق طبق دستور مقام محترم قضایی و بدلیل شرایط بحرانی پلمپ و پرونده این متخلف جهت پیگیری قانونی به مراجع قضايي ارجاع گرديد.
    دکترعلی اصغرمحمودی رییس مرکزبهداشت شماره دو مشهد نیز با اعلام آمادگی وفعالیت تیم های بازرسی بهداشت محیط درطرح تشدید و کنترل اماکن تولید و عرضه موادغذایی در ماه مبارک رمضان اظهار داشت با توجه به ایام روزه داری و افزايش تقاضا برای خرید موادغذایی و افزایش نذورات و افطاری از شهروندان و زائرین خواست تا از موادغذايي که در شرايط مناسب و در کارگاهها و مکانهای بهداشتي و مشخص تهيه مي شود استفاده نموده تا مواد غذايي مصرف شده در اين ايام سلامتي آنان را به خطر نياندازد.

روابط عمومی مرکز بهداشت شماره 2 مشهد

96/06/29-06:14   :    تاريخ