آرشيو اخبار

2015-06-11 08:55:05
96/09/02-23:26 : آخرين مشاهده

تقدير و تشکر از سفره خانه بدون عرضه مواد دخاني

با توجه به هفته بدون دخانيات 4 -10 خرداد ماه و در راستاي اجراي قانون کنترل و مبارزه با دخانيات مصوب مهرماه 85 مجلس شوراي اسلامي از آقاي ياسين آگار متصدی سفره خانه ايرانيان يکي از مراکز عدم عرضه قليان –در بلوار پنج تن بين پنج تن 38-40 در منطقه با حضور خبرنگار اعزامی از روزنامه شهرآرا تقدير گردید. مسئول واحد بهداشت محيط و حرفه اي مرکز بهداشت شماره دو مشهد در اين برنامه با اشاره به مضرات مواد دخاني بويژه قليان و کاهش سن مصرف ، به تامين فضاي سالم مانند اين سفره خانه جهت جوانان پرداخته و از طرفي اينگونه اماکن که سلامتي افراد را به منافع مادي و شخصي ترجيح داده ا ند باید مورد تقدیر قرار گیرند تا الگويي مناسب براي صنوف مشابه باشند. ضمنا" وی در ادامه به برنامه هاي مرکز بهداشت شماره دو مشهد در کنترل و کاهش مصرف مواد دخاني اشاره داشته و اظهار نمود کليه مراکز عرضه قليان که 28 مورد بودند، به شعبه ويژه ی رسیدگی به تخلفات عرضه دخانیات در مجتمع شوراي حل اختلاف ویژه رسیدگی به تخلفات بهداشتی معرفي شدند که پس از معرفي به شوراي حل اختلاف تعدادي تغيير شغل داده و ادوات قليان را جمع اوري نمودند و پرونده 19 متخلف تا پايان خردادماه با هماهنگي اماکن ،نيروي انتظامي دراکيپ مشترک دردستورکارو پلمپ قرارگرفته است.در ضمن مهندس غلاميان در خصوص استعمال دخانيات در اماکن عمومي ديگر مثل پارکها خاطر نشان کردند که مکاتبه با شهرداري ها ی منطقه 4و5 صورت گرفته و بنرهاي تبليغاتي نيز در پارکها نصب شده است .اما اين امر نياز به فرهنگ سازي داشته تا در کنار اقدامات قانوني مردم نيز همکاري بيشتري جهت کاهش مصرف دخانيات داشته باشند.

روابط عمومی مرکز بهداشت شماره 2

96/09/03-23:26   :    تاريخ