• ششصدو نود و یکمین ( 691 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي

2015-06-11 08:51:30
    96/06/26-18:49 : آخرين مشاهده

کشف و پلمپ کارگاه غير مجاز تولید بستني

براساس گزارش مردمي وبازدید بازرسين بهداشت محيط درخصوص وجود کارگاههاي غير مجاز توليد بستني واقع در جاده ابلقو بلوار دوم طبرسي با توجه به نواقص بحراني وشرايط غيربهداشتي توليد بستني اين کارگاهها پلمپ وغیرفعال گرديد .

مهندس غلاميان مسئول بهداشت محيط وحرفه اي مرکز بهداشت شماره 2مشهد پس از اعلام اين خبر گفت در بازديد بعمل آمده مشخص گرديد که در اين کارگاه ها ازشير تاريخ مصرف گذشته جهت تولیدبستنی استفاده مینمودند که به مراکز بهداشت مشهد اين موضوع گزارش گرديد تا نسبت به جمع آوري اين محصولات از مراکز عرضه در سطح شهر اقدام نمايند ضمنا" پرونده اين متخلفین جهت اجراي مراحل قانوني به مراجع قضايي مربوطه ارسال گرديد.

مهندس غلاميان در اين راستا از شهروندان خواست در اين فصل جهت استفاده از محصولاتي نظير بستني از فروشگاههاي معتبر فروش مواد غذايي خريد نموده وبه مشخصات بهداشتی محصولات توجه نمایند.

روابط عمومی مرکز بهداشت شماره 2

96/06/29-18:49   :    تاريخ