آرشيو اخبار

2015-06-11 08:50:36
96/08/30-23:29 : آخرين مشاهده

کشف وپلمپ کارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي

براساس گزارش مردمي وگزارش بازرسين بهداشت محيط درخصوص وجود کارگاه غير مجاز بسته بندی نبات واقع در بلوار ميامي ،پس از اخذ مجوز ورود و پلمپ از مجتمع قضايي با همکاري نيروي انتظامي ازمحل بازرسی گرديد.

مهندس غلاميان مسئول بهداشت محيط و حرفه اي مرکز بهداشت شماره 2مشهد پس از اعلام اين خبر گفت در بازديد بعمل آمده تیم بازرسی مشترک بهداشت محیط و نیروی انتظامی مشخص گرديد که در اين کارگاه علاوه بر بسته بندي نبات زعفراني بصورت تقلبي و با استفاده از برند کارگاه توليدي ديگر ،اقدام به بسته بندي سوغات نبات – زعفران و هل مي نمودند که پس از ورود به محل فوق طبق دستور قضایی و بدلیل شرایط بحرانی، مکان پلمپ و حدود400کیلوگرم محصولات توليدي ضبط و پرونده جهت اجراي مراحل قانوني به مرجع قضايي مربوطه ارسال گرديد .

روابط عمومی مرکز بهداشت شماره 2

96/09/03-23:29   :    تاريخ