آرشيو اخبار

2015-05-28 12:40:30
96/08/29-23:29 : آخرين مشاهده

برپایی نمایشگاه  پویایی،بالندگی و جوانی جمعیت در فرهنگ سرای زیارت

در راستای منویات مقام معظم رهبری و "ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت" که مصادف با 30 اردیبهشت ماه است و همچنین به مناسبت "روز جوان" 9خرداد ماه مرکز بهداشت شماره دو مشهد با همکاری فرهنگسرای زیارت ، نمایشگاه «پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت» مشتمل بر 6 غرفه به شرح ذیل همراه با نمایش 60 پوستر و ارائه بسته های آموزشی با عنوان " راهنمای ازدواج شاد و پایدار " در محل فرهنگسرای زیارت برگزار می نمایند.آقای دکتر محمودی رئیس مرکز بهداشت شماره دو با اعلام این خبر افزودند این نمایشگاه تا 13 خرداد ماه در دوشیفت صبح و بعد از ظهر فعال است و خدمات مشاوره ای و غربالگری توسط کارشناسان بهداشتی میگردد.

گروه هدف: اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان ،سربازان،دانشجویان و زوجین جوان

فضای نمایشگاه:

v 6 غرفه شامل(غرفه مشاوره مذهبی ،غرفه سلامت باروری ،غرفه کتاب ، غرفه مشاوره روان ، غرفه مشاوره تغذیه، غرفه غربالگری دیابت و قشارخون)

v 60 پوستر آموزشی ویژه گروه هدف

v دو فضای کلاسی جهت برگزاری کلاسهای آموزشی زوجین جوان