• چهارصدو چهل و يكمين عمل اهداي عضو
  • بازدید كارشناسان مالاریای مركز مدیریت بیماریها وزارت بهداشت از مركز بهداشت بردسک
  • مراسم دیدو بازدید دکتر میرزائی مدیریت شبکه ازبیمارستان سجادیه جهت تبریک سال نو
  • كودك 14ماهه كاشمري به دو بيمار زندگي و جان دوباره بخشيد.
  • بازديد معاون بهداشتي دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان تایباد
  • تقدیر از دندانپزشکان شبکه بهداشت و درمان درگز به مناسبت روز دندانپزشکی
  • برگزاری دومین جلسه شورای مدیران معاونت بهداشتی دانشگاه
  • نقش خود مراقبتي در سلامت دهان و دندان
  • حفظ دستاوردهاي برنامه ريشه كني فلج اطفال با اجرای طرح ملی ایمن سازی تکمیلی فلج اطف
  • فرمانداركاشمر:ارائه خدمات درحوزه سلامت كاشمردرايام نوروزبسيارمطلوب بوده است
  • اجرای دونوبت واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال جهت کودکان زير پنج سال
  • فراخوان اولین مسابقه سراسری سوال سلامت رئیس جمهور
  • خرید تجهیزات پزشکی توسط خیرین در بردسکن
  • پیامدهای کاهش جمعیت طی جلسه ای در مرکز بهداشت استان مورد بررسی قرار گرفت
  • برگزاري اولين جلسه شوراي ورزشي کارکنان دانشگاه
  • انتصاب مدير گروه سلامت رواني ، اجتماعي و اعتياد معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي
  • انتصاب قائم مقام معاونت بهداشتی و معاون فنی مرکز بهداشت استان
  • دومین جشنواره تئاتر کوتاه دانشگاه های مشهد برگزار شد
  • مراسم گرامیداشت روز دندانپزشک در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • گزارش کنگره گوارش و کبد کودکان
  • بازديد مدير شبكه بهداشت وردمان شهرستان كاشمر از دو مركز بهداشتي درماني شهري
  • برنامه های تمرینات ورزشی دانشجویان در نیمسال دوم 93-92 اعلام شد
  • گزارش فعاليت بيمارستان وليعصر (عج) بردسکن در تعطيلات نوروز 93
  • كاهش 42درصدي ماموريت تصادفي اورژانس 115جاده اي شهرستان كاشمردر ايام نوروز93
  • يک عمر سلامت با خود مراقبتي (شعار هفته سلامت سال 1393 )
  • بازدید معاونت محترم بهداشتی دانشگاه از مرکز بهداشت شماره 2
  • بازدید ریاست محترم دانشگاه
  • انتصاب مدیر مجموعه آبی شهید شادیفر
  • انتصاب معاون مدیر فرهنگی دانشگاه
  • بازدید معاونت بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان درگز

اخبار :: جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

شبكه بهداشت و درمان بردسکن

جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

91/03/07-16:59
    2012-05-27 09:27:30
    93/01/24-16:59 : آخرين مشاهده

با توجه به اهمیت کنترل ، پیشگیری از بیماری روده ای و انگلی به ویژه التور ، اولین جلسه التور شهرستان در سال جاری ، در سالن اجتماعات شبکه بهداشت شهرستان با حضور ، معاون بهداشتی، مسئولین آزمایشگاه های سطح شهرستان و نماینده آبفای شهری و روستایی کارشناسان ستادی و مسئولین بیمارستان ولیعصر(عج) برگزار گردید.

در ابتدا دکتر جمشید رحیمی رئیس مرکز بهداشت در مورد اهمیت بیماری التورو راههاي پيشگيري سخنانی بیان کردند و سپس پسخوراندی از تعداد نمونه های گرفته شده التور در سال گذشته ارایه شد.

دراين جلسه پس از بحث و تبادل نظر تصميمات وراهكارهاي مناسبي جهت پيشگيري و كنترل بيماريهاي فوق در سطح شهرستان به شرح ذیل پيشنهاد و مصوب گرديد.

هما هنگی جهت گرفتن تمامی نمونه ها ی التور با دو سواپ

هماهنگی با پزشکان اورژا نس جهت در خواست آزمایش التور از موارد اسهالی

برگزاری جلسه آموزش و بازآموزی در مورد بیماری جهت پرسنل درمانی و بهداشتی و عموم افراد جامعه ، برگزاری جلسه هماهنگی با آزمایشگاههای بخش خصوصی

تهیه ، تکثیر و توزیع پمفلت و مواد آموزشی توسط واحد بیماریها با همکاری آبفای شهری و روستایی