• پانصدو شصت و نهمين(569) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • دومین کنگره بین المللی نفرولوژی کودکان
  • پیام رئیس دانشگاه به مناسبت نیمه شعبان
  • سومین کارگاه کشوری ارتباطات رادیویس و جی پی اس
  • افتتاحیه دوره ششم طرح دانش افزائی اعضای هیئت علمی _‌معرفت)
  • ازمون کارشناسی ارشد - دوم و سوم تیرماه 1390
  • ششمین همایش معرفی واحدهای نمونه صنایع غذائی
  • اخبار واحدها
  • نداي بهداشت تلفن گوياي 1490

اخبار :: جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

شبكه بهداشت و درمان بردسکن

جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

91/03/07-13:36
    2012-05-27 09:27:30
    95/02/23-13:36 : آخرين مشاهده

با توجه به اهمیت کنترل ، پیشگیری از بیماری روده ای و انگلی به ویژه التور ، اولین جلسه التور شهرستان در سال جاری ، در سالن اجتماعات شبکه بهداشت شهرستان با حضور ، معاون بهداشتی، مسئولین آزمایشگاه های سطح شهرستان و نماینده آبفای شهری و روستایی کارشناسان ستادی و مسئولین بیمارستان ولیعصر(عج) برگزار گردید.

در ابتدا دکتر جمشید رحیمی رئیس مرکز بهداشت در مورد اهمیت بیماری التورو راههاي پيشگيري سخنانی بیان کردند و سپس پسخوراندی از تعداد نمونه های گرفته شده التور در سال گذشته ارایه شد.

دراين جلسه پس از بحث و تبادل نظر تصميمات وراهكارهاي مناسبي جهت پيشگيري و كنترل بيماريهاي فوق در سطح شهرستان به شرح ذیل پيشنهاد و مصوب گرديد.

هما هنگی جهت گرفتن تمامی نمونه ها ی التور با دو سواپ

هماهنگی با پزشکان اورژا نس جهت در خواست آزمایش التور از موارد اسهالی

برگزاری جلسه آموزش و بازآموزی در مورد بیماری جهت پرسنل درمانی و بهداشتی و عموم افراد جامعه ، برگزاری جلسه هماهنگی با آزمایشگاههای بخش خصوصی

تهیه ، تکثیر و توزیع پمفلت و مواد آموزشی توسط واحد بیماریها با همکاری آبفای شهری و روستایی