• بازدید قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تایباد
  • يک جنين از شکم کودک دو ماهه در بيمارستان دکتر شيخ با موفقيت خارج شد
  • تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در دهه پایانی صفر
  • قدرداني معاون بهداشتي وزارت از معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد
  • بررسي وضعيت شاخص ها و پانل مديريت اطلاعات سلامت با حضور معاون فني معاونت بهداشتي و
  • عطاری های متخلف در شهرستان کاشمر به مراجع قانونی معرفی شدند
  • حجت الاسلام اسدی:حرکت دانشجویان در 16آذرسال 32 انجام یک تکلیف الهی بود.
  • برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشکده پرستاری کاشمر
  • عکسهایی از مراسم روز حسابدار در شبکه بهداشت ودرمان کاشمر
  • فيش حقوقي پزشک و ماماهاي پزشک خانواده بر روي سايت خدمات الکترونيکي کارکنان دانشگا
  • بازدید قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه از روند اجرای برنامه هاي تحول نظام سلامت د
  • تعميم کلاسهاي آمادگي زايمان در مراکز بهداشتی درمانی شهری تحت پوشش دانشگاه علوم پز
  • فرماندارمشهد مقدس از از مرکز مشاوره زنان آسيب پذيربازدید نمود
  • برگزاری مراسم روز حسابدار در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کاشمر
  • برگزاري همايش ايدز و بحران هاي اجتماعي
  • مراقبتهاي بهداشتي مادر باردار درگزي با حاملگي 7 قلو توسط کادر بهداشتی
  • پيام تبریک معاون بهداشتي دانشگاه به مناسبت روز جهاني داوطلب
  • اجراي طرح پيمايش ملي آسم در دانشگاه علوم پزشکي مشهد
  • ارائه خدمات رایگان بهداشتی به جمعیت حاشیه نشین شهرمشهد آغاز شد
  • برگزاری همایش بزرگ بسیجیان دانشکده علوم پزشکی تربت جام با حضور مسئولین شهرستان
  • استاد برجسته نفرولوژي دانشگاه راش کاليفرنيا آمريکا به مدت چهار روز ميهمان گروه نف
  • بخش مراقبت وِیژه نوزادان (NICU)کاشمر درجه یک ارزیابی شد.
  • بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) کاشمر درجه یک ارزیابی شد.
  • افتتاحيه طرح مکمل ياري دختران مقطع متوسطه با مگادوز ويتامين D
  • درمان اچ آی وی همه گیری را مهار می کند / پیشگیری کنید-درمان کنید- زندگی کنید
  • اولين يادواره شهيد بسيج جامعه پزشكي فريمان برگزار شد
  • توزيع 70هزار وارنيش فلورايد جهت فلوراید تراپی دانش آموزان پايه اول ابتدايي دراستان

اخبار :: جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

شبكه بهداشت و درمان بردسکن

جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

91/03/07-12:39
    2012-05-27 09:27:30
    93/09/29-12:39 : آخرين مشاهده

با توجه به اهمیت کنترل ، پیشگیری از بیماری روده ای و انگلی به ویژه التور ، اولین جلسه التور شهرستان در سال جاری ، در سالن اجتماعات شبکه بهداشت شهرستان با حضور ، معاون بهداشتی، مسئولین آزمایشگاه های سطح شهرستان و نماینده آبفای شهری و روستایی کارشناسان ستادی و مسئولین بیمارستان ولیعصر(عج) برگزار گردید.

در ابتدا دکتر جمشید رحیمی رئیس مرکز بهداشت در مورد اهمیت بیماری التورو راههاي پيشگيري سخنانی بیان کردند و سپس پسخوراندی از تعداد نمونه های گرفته شده التور در سال گذشته ارایه شد.

دراين جلسه پس از بحث و تبادل نظر تصميمات وراهكارهاي مناسبي جهت پيشگيري و كنترل بيماريهاي فوق در سطح شهرستان به شرح ذیل پيشنهاد و مصوب گرديد.

هما هنگی جهت گرفتن تمامی نمونه ها ی التور با دو سواپ

هماهنگی با پزشکان اورژا نس جهت در خواست آزمایش التور از موارد اسهالی

برگزاری جلسه آموزش و بازآموزی در مورد بیماری جهت پرسنل درمانی و بهداشتی و عموم افراد جامعه ، برگزاری جلسه هماهنگی با آزمایشگاههای بخش خصوصی

تهیه ، تکثیر و توزیع پمفلت و مواد آموزشی توسط واحد بیماریها با همکاری آبفای شهری و روستایی