• مراسم بزرگداشت روز زن
  • طرح سنجش سلامت
  • اهداءکارت هدیه به همکاران خانم به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهر(س)توسط قائم
  • پيام رئيس دانشکده به مناسبت ميلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در فروردين ماه 1394
  • گردهمایی دانش آموختگان پرستاری
  • مؤفقيت استاد محترم سرکار خانم "منير رمضاني"
  • اولين جلسه شوراي سلامت و امنيت غذايي شهرستان تربت جام با محوريت گرامي داشت روز جها
  • بازدیدفرماندار محترم شهرستان ازواحدهای ستادی دانشکده علوم پزشکی تربت جام
  • مراسم دیدوبازدید نوروزی صمیمانه قائم مقام دانشکده ومعاونین باحضورکلیه همکاران
  • جشن بهارانه کودکان در بیمارستان دکتر شیخ برگزار شد
  • بازدید تیم نظارتی معاونت درمان دانشگاه از تنها مرکز فوق تخصصی کودکان شرق کشور
  • دیدار قائم مقام دانشکده علووم پزشکی تربت جام از همکاران و خانواده های محترمشان
  • بازديد بهداشتي در ايام نوروز 1394 از صالح آباد
  • بازدید آقای دکتراسلامی از بیمارستان سجادیه شهرستان و دیدو بازدید و تبریک سال نو
  • پیام ریاست دانشکده پرستاری و مامایی به مناسبت نوروز 1394 و آغاز سال جدید
  • بازدید فنی کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه های مراکز حاشیه شهر
  • کشف وپلمپ دوکارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • مباحث فرزند پروري کودکان و نوجوانان
  • افزوده شدن 13 آزمايش جديد به خدمات آزمایشگاهی در بيمارستان دکتر شيخ مشهد
  • گراميداشت مقام پرستار در شب ميلاد حضرت زينب (س) در فريمان
  • آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی در فریمان
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • افتتاح دو خانه بهداشت و يك آزمايشگاه در فريمان
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • برگزاري دو همايش در خرداد ماه 1394 توسط دانشكده پرستاري و مامايي

اخبار :: جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

شبكه بهداشت و درمان بردسکن

جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

91/03/07-15:25
    2012-05-27 09:27:30
    94/01/22-15:25 : آخرين مشاهده

با توجه به اهمیت کنترل ، پیشگیری از بیماری روده ای و انگلی به ویژه التور ، اولین جلسه التور شهرستان در سال جاری ، در سالن اجتماعات شبکه بهداشت شهرستان با حضور ، معاون بهداشتی، مسئولین آزمایشگاه های سطح شهرستان و نماینده آبفای شهری و روستایی کارشناسان ستادی و مسئولین بیمارستان ولیعصر(عج) برگزار گردید.

در ابتدا دکتر جمشید رحیمی رئیس مرکز بهداشت در مورد اهمیت بیماری التورو راههاي پيشگيري سخنانی بیان کردند و سپس پسخوراندی از تعداد نمونه های گرفته شده التور در سال گذشته ارایه شد.

دراين جلسه پس از بحث و تبادل نظر تصميمات وراهكارهاي مناسبي جهت پيشگيري و كنترل بيماريهاي فوق در سطح شهرستان به شرح ذیل پيشنهاد و مصوب گرديد.

هما هنگی جهت گرفتن تمامی نمونه ها ی التور با دو سواپ

هماهنگی با پزشکان اورژا نس جهت در خواست آزمایش التور از موارد اسهالی

برگزاری جلسه آموزش و بازآموزی در مورد بیماری جهت پرسنل درمانی و بهداشتی و عموم افراد جامعه ، برگزاری جلسه هماهنگی با آزمایشگاههای بخش خصوصی

تهیه ، تکثیر و توزیع پمفلت و مواد آموزشی توسط واحد بیماریها با همکاری آبفای شهری و روستایی