• آگهي پذیرش بهورز بصورت قرارداد تبصره 5 در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • بخش دولتی، کاهش هزینه ویزیت وافزایش دسترسی مردم به خدمات پزشکی در شهر ریوش
  • چهارصدو شصت و ششمين عمل اهداي عضو
  • روايت تصوير از ارائه خدمات بهداشتي و درماني رايگان در روستاي گندم بر كاشمر
  • شورای اداری شهرستان کاشمر در هفته دولت، به اجرای برنامه تحول نظام سلامت پرداخت.
  • برنامه های ویژه دفتر امور بانوان در ولادت حضرت معصومه (س) و حضرت رضا (ع)
  • بررسی کیفیت نان هاي سنتی
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خلیل آباد
  • همزمان با هفته دولت:ارائه خدمات پزشکی رایگان به مردم منطقه محروم گندم بر کاشمر
  • ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور افتتاح شد
  • 40درصد اهدا کنندگان خون در کاشمر اهدا کننده مستمر هستند.
  • آغاز عملیات ساخت چهار خانه بهداشت در شهرستان کاشمر
  • پیام تبریک فرماندار کاشمر بمناسبت روز پزشک
  • برگزاری جلسه آموزشی رهنمودهای غذایی برای کارشناسان بهداشتی
  • برگزاری آزمون جامع بهورزی در شهرستان رشتخوار
  • برگزاری کارگاه برنامه عملیاتی در حوزه سلامت در مرکز بهداشت شهرستان رشتخوار
  • پیاده روی جمعی از اعضاء هیات علمی دانشگاه برگزارشد
  • ارايه رویکردهای جدید دفتر سلامت جمعیت، خانواده ومدارس وزارت در برنامه های سلامت ب
  • مسابقه چهل حديث براي کودکان 8-11سال
  • برگزاری اولین همایش استانی نقش کشتارگاههای صنعتی دام درجلوگیری از شیوع بیماریهای
  • با ابلاغ معاون بهداشتی وزیر، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پایلوت کمیته سلامت سالمندان
  • برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع شیر مادر در بردسکن

اخبار :: جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

شبكه بهداشت و درمان بردسکن

جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

91/03/07-09:07
    2012-05-27 09:27:30
    93/06/12-09:07 : آخرين مشاهده

با توجه به اهمیت کنترل ، پیشگیری از بیماری روده ای و انگلی به ویژه التور ، اولین جلسه التور شهرستان در سال جاری ، در سالن اجتماعات شبکه بهداشت شهرستان با حضور ، معاون بهداشتی، مسئولین آزمایشگاه های سطح شهرستان و نماینده آبفای شهری و روستایی کارشناسان ستادی و مسئولین بیمارستان ولیعصر(عج) برگزار گردید.

در ابتدا دکتر جمشید رحیمی رئیس مرکز بهداشت در مورد اهمیت بیماری التورو راههاي پيشگيري سخنانی بیان کردند و سپس پسخوراندی از تعداد نمونه های گرفته شده التور در سال گذشته ارایه شد.

دراين جلسه پس از بحث و تبادل نظر تصميمات وراهكارهاي مناسبي جهت پيشگيري و كنترل بيماريهاي فوق در سطح شهرستان به شرح ذیل پيشنهاد و مصوب گرديد.

هما هنگی جهت گرفتن تمامی نمونه ها ی التور با دو سواپ

هماهنگی با پزشکان اورژا نس جهت در خواست آزمایش التور از موارد اسهالی

برگزاری جلسه آموزش و بازآموزی در مورد بیماری جهت پرسنل درمانی و بهداشتی و عموم افراد جامعه ، برگزاری جلسه هماهنگی با آزمایشگاههای بخش خصوصی

تهیه ، تکثیر و توزیع پمفلت و مواد آموزشی توسط واحد بیماریها با همکاری آبفای شهری و روستایی