• چهارصدو نودونهمين(499) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در اسفند ماه 1393
  • ينجمين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان تربت جام برگزار شد
  • گراميداشت مقام پرستار در شب ميلاد حضرت زينب (س) در فريمان
  • برگزاری مراسم روز پرستار همزمان با ولادت باسعادت حضرت زینب کبری(س)
  • آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی در فریمان
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • چهارصدو نودوپنجمين(495) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • روز پرستار
  • گزارش شش ماهه دوم پايان نامه دانشجوي دوره دکتري
  • شرکت باشکوه پرسنل دانشکده علوم پزشکی شهرستان تربت جام در راهپیمایی 22بهمن
  • انتقال سایت مرکز به آدرس جدید
  • مسابقات طناب کشی دانشجويان دانشکده در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد
  • افتتاح چهارباب خانه بهداشت همزمان درسراسرکشور باحضور.فرماندار.امامان جمعه ومسئول
  • افتتاح دو خانه بهداشت و يك آزمايشگاه در فريمان
  • چهارصدو نودوچهارمين ( 494 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو نودوسومين(493) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • برگزاری جشن فجر و تجلیل از بازنشسگان دانشکده به همراه خانواده های محترمشان
  • برگزاری کارگاه کنترل عفونت بيمارستاني در تالار ابن سيناي دانشکده پرستاري مامايي م
  • جشن دهه فجر در مهد كودك بيمارستان ابن سينا
  • پياده روي و مسابقه طناب کشي
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • افتتاح کمیته آموزشی خودمراقبتی در بیمارستان دکتر شیخ
  • مسابقة طناب کشي

اخبار :: جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

شبكه بهداشت و درمان بردسکن

جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

91/03/07-06:01
    2012-05-27 09:27:30
    93/12/01-06:01 : آخرين مشاهده

با توجه به اهمیت کنترل ، پیشگیری از بیماری روده ای و انگلی به ویژه التور ، اولین جلسه التور شهرستان در سال جاری ، در سالن اجتماعات شبکه بهداشت شهرستان با حضور ، معاون بهداشتی، مسئولین آزمایشگاه های سطح شهرستان و نماینده آبفای شهری و روستایی کارشناسان ستادی و مسئولین بیمارستان ولیعصر(عج) برگزار گردید.

در ابتدا دکتر جمشید رحیمی رئیس مرکز بهداشت در مورد اهمیت بیماری التورو راههاي پيشگيري سخنانی بیان کردند و سپس پسخوراندی از تعداد نمونه های گرفته شده التور در سال گذشته ارایه شد.

دراين جلسه پس از بحث و تبادل نظر تصميمات وراهكارهاي مناسبي جهت پيشگيري و كنترل بيماريهاي فوق در سطح شهرستان به شرح ذیل پيشنهاد و مصوب گرديد.

هما هنگی جهت گرفتن تمامی نمونه ها ی التور با دو سواپ

هماهنگی با پزشکان اورژا نس جهت در خواست آزمایش التور از موارد اسهالی

برگزاری جلسه آموزش و بازآموزی در مورد بیماری جهت پرسنل درمانی و بهداشتی و عموم افراد جامعه ، برگزاری جلسه هماهنگی با آزمایشگاههای بخش خصوصی

تهیه ، تکثیر و توزیع پمفلت و مواد آموزشی توسط واحد بیماریها با همکاری آبفای شهری و روستایی