• کمک 65 میلیون ریالی خیر کاشمری مقیم استرالیا به حوزه سلامت شهرستان
  • برخورد سه دستگاه خودروی سواری در جاده کاشمر به مشهد ۱4 کشته و مجروح برجاگذاشت.
  • ساخت سردخانه اجساد در كاشمر توسط شهرداري ضروري است.
  • چهارصدوهفتادو يكمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدو هفتادومين عمل اهداي عضو
  • چهارصدوشصت و نهمين عمل اهداي عضو
  • آیین شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود
  • طرح توسعه بخش اورژانس مركزي بيمارستان شهيد هاشمي نژاد به بهره برداري رسيد
  • تغيير زمان برگزاري همايش کشوري آموزش و مشاوره در سلامت باروري
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در شهريور ماه 1393
  • نمايه شدن مجله انگلیسی زبان دانشكده در پايگاه اطلاعاتي CINAHL
  • عیادت خادمین حرم امام رضا از بیماران بیمارستان قائم (عج)
  • همزمان با میلاد با سعادت امام رضا(ع)از بهورزان کاشمر تقدیر گردید.
  • پایان ساخت دو خانه بهداشت توسط خیرین در شهرستان فریمان
  • بازدید وزیر بهداشت از شهرستان فریمان
  • چهاصدو شصت و هشتمين عمل اهداي عضو
  • نشست هم اندیشی وزير بهداشت با اعضاء هيات علمي در مرکز قائم
  • وزیر آموزش و پرورش در کاشمر گفت:پیگیر ساخت بیمارستان 200تختخوابی کاشمر خواهم بود.
  • برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع)
  • ‌انتصاب رئيس اداره مديريت کاهش خطر بلاياي معاونت بهداشتي دانشگاه
  • ‌انتصاب مدير پيشگيري و مبارزه با بيماريهاي معاونت بهداشتي دانشگاه
  • برگزاری جلسه هم‌اندیشی اعضای هیأت تحریریه فصلنامه کشوری بهورز
  • گزارش تصویری حضور خادمان بارگاه رضوی در بیمارستانهای کاشمر
  • خادمان حرم رضوی از بیماران بیمارستان کاشمر عیادت نمودند.
  • انتصاب رئيس دبيرخانه کارگروه سلامت و امنيت غذايي استان
  • گرامیداشت روز بهورز در بردسکن
  • تبریک روز بهورز و تقدیر از بهورزان
  • دهه کرامت
  • پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز بهورز
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کلات

اخبار :: جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

شبكه بهداشت و درمان بردسکن

جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

91/03/07-16:34
    2012-05-27 09:27:30
    93/06/26-16:34 : آخرين مشاهده

با توجه به اهمیت کنترل ، پیشگیری از بیماری روده ای و انگلی به ویژه التور ، اولین جلسه التور شهرستان در سال جاری ، در سالن اجتماعات شبکه بهداشت شهرستان با حضور ، معاون بهداشتی، مسئولین آزمایشگاه های سطح شهرستان و نماینده آبفای شهری و روستایی کارشناسان ستادی و مسئولین بیمارستان ولیعصر(عج) برگزار گردید.

در ابتدا دکتر جمشید رحیمی رئیس مرکز بهداشت در مورد اهمیت بیماری التورو راههاي پيشگيري سخنانی بیان کردند و سپس پسخوراندی از تعداد نمونه های گرفته شده التور در سال گذشته ارایه شد.

دراين جلسه پس از بحث و تبادل نظر تصميمات وراهكارهاي مناسبي جهت پيشگيري و كنترل بيماريهاي فوق در سطح شهرستان به شرح ذیل پيشنهاد و مصوب گرديد.

هما هنگی جهت گرفتن تمامی نمونه ها ی التور با دو سواپ

هماهنگی با پزشکان اورژا نس جهت در خواست آزمایش التور از موارد اسهالی

برگزاری جلسه آموزش و بازآموزی در مورد بیماری جهت پرسنل درمانی و بهداشتی و عموم افراد جامعه ، برگزاری جلسه هماهنگی با آزمایشگاههای بخش خصوصی

تهیه ، تکثیر و توزیع پمفلت و مواد آموزشی توسط واحد بیماریها با همکاری آبفای شهری و روستایی