• اولین نشست تخصصی عفاف و حجاب در دانشکده یرستاری و مامایی مشهد
  • مسابقات جام رمضان ویژه بانوان
  • برگزاری همایش عفاف وحجاب وتقدیر از فعالان این عرصه
  • برگزاري جلسه كميته نظارت بر برنامه تحول سلامت
  • برگزاري جلسه هم انديشي اعضاء کميته علمي تالاسمي استان با کارشناسان سازمان بيمه سل
  • پلمپ یک واحد کارگاه بستنی سنتی درمحدوده مرکزبهداشت شماره دومشهد
  • ثبت نام در بیستمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
  • اجرای طرح تشدید بازرسی بهداشت اماکن عمومی وعرضه موادغذایی درماه مبارک رمضان و رسی
  • كسب مقام سوم تيم واليبال بيمارستان منتصريه در جام رمضان
  • فراخوان مناقصه ناحیه 4 اورژانس 115 مشهد
  • انتصاب مسئول واحد مشاوره و سلامت روان و درمان حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی
  • نظم و هدف مهمترين معيار در هر سازمان
  • برگزاری مراسم پرفیض لیالی قدر درمعاونت بهداشتی دانشگاه
  • مسجد حضرت زهرا (س) و مجتمع ولیعصر(عج) میزبان برگزاری مراسم لیالی قدر
  • حضور بانوان در راهپیمایی عفاف و حجاب
  • برگزاري جلسه تلاوت قرآن
  • برگزاري اولين جلسات شوراي فرهنگي و هيات نظارت دانشگاه در سال 93
  • دیدار معاون دانشجویی فرهنگی ومدیران فرهنگی دانشگاه با آیت ا... علم الهدی
  • کلاس عفاف و حجاب در بیمارستان ولیعصر (عج) برگزار شد.
  • حضور بانوان دانشگاه در راهپیمایی روز حجاب وعفاف
  • بازديد معاون بهداشتي دانشگاه از محل معاينات سلامت رانندگان در پايانه بار طرق
  • تشکیل اولین جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی تربت جام
  • سرمايه گذاري براي جوانان تنها براي امروز نيست بلکه سرمايه گذاري براي آينده است
  • منبع دوره غیر حضوری "نقش تغذیه در برنامه های سلامت "
  • برگزاري جلسه هم انديشي و کميته ساماندهي کشتارگاه هاي استان
  • ماه مبارک رمضان و بهار قرآن
  • راه اندازی سیستم سرمایش مرکزی بیمارستان
  • بهبود شاخص های بهداشتی با تاکيد بر برنامه ریزی واجرای برنامه عملیاتی

اخبار :: جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

شبكه بهداشت و درمان بردسکن

جلسه مشترک کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در بردسکن

91/03/07-02:39
    2012-05-27 09:27:30
    93/04/24-02:39 : آخرين مشاهده

با توجه به اهمیت کنترل ، پیشگیری از بیماری روده ای و انگلی به ویژه التور ، اولین جلسه التور شهرستان در سال جاری ، در سالن اجتماعات شبکه بهداشت شهرستان با حضور ، معاون بهداشتی، مسئولین آزمایشگاه های سطح شهرستان و نماینده آبفای شهری و روستایی کارشناسان ستادی و مسئولین بیمارستان ولیعصر(عج) برگزار گردید.

در ابتدا دکتر جمشید رحیمی رئیس مرکز بهداشت در مورد اهمیت بیماری التورو راههاي پيشگيري سخنانی بیان کردند و سپس پسخوراندی از تعداد نمونه های گرفته شده التور در سال گذشته ارایه شد.

دراين جلسه پس از بحث و تبادل نظر تصميمات وراهكارهاي مناسبي جهت پيشگيري و كنترل بيماريهاي فوق در سطح شهرستان به شرح ذیل پيشنهاد و مصوب گرديد.

هما هنگی جهت گرفتن تمامی نمونه ها ی التور با دو سواپ

هماهنگی با پزشکان اورژا نس جهت در خواست آزمایش التور از موارد اسهالی

برگزاری جلسه آموزش و بازآموزی در مورد بیماری جهت پرسنل درمانی و بهداشتی و عموم افراد جامعه ، برگزاری جلسه هماهنگی با آزمایشگاههای بخش خصوصی

تهیه ، تکثیر و توزیع پمفلت و مواد آموزشی توسط واحد بیماریها با همکاری آبفای شهری و روستایی