• ششصدو نود و یکمین ( 691 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي

90/11/05-22:28
    2012-01-25 09:00:26
    96/06/28-22:28 : آخرين مشاهده

دسترسی آزمایشی به مجموعه ژورنالهای  RSM Press متعلق به انتشارات  Royal Society of Medicine Press  برای همه دانشگاههای علوم پزشکی کشور تا پايان فروردين ماه 1391 برقرار می باشد.

اين موسسه داراي بزرگترين كتابخانه پزشكي در اروپاست و در سرتاسر جهان داراي بيش از 23500 محقق عضو مي باشد.

ژورنال هاي اين مجموعه در موضوع هايي از پزشكي تجربي تا بيماري هاي وريدي را تحت پوشش قرار مي دهند.

ژورنال هاي اين مجموعه به صورت داوري شده peer Reviewed بوده و اغلب داراي ضريب تاثير impact factor هستند.

مجموعه كامل ژورنال ها: 27عنوان؛

دسترسی به منابع فوق در شبكه دانشگاه از طریق لینک ذیل امکان پذیر می باشد :

فهرست عناوين ژورنال هاي RSM Press

96/06/30-22:28   :    تاريخ