• جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در اسفند ماه 1393
  • ينجمين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان تربت جام برگزار شد
  • گراميداشت مقام پرستار در شب ميلاد حضرت زينب (س) در فريمان
  • برگزاری مراسم روز پرستار همزمان با ولادت باسعادت حضرت زینب کبری(س)
  • آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی در فریمان
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • چهارصدو نودوپنجمين(495) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • روز پرستار
  • گزارش شش ماهه دوم پايان نامه دانشجوي دوره دکتري
  • شرکت باشکوه پرسنل دانشکده علوم پزشکی شهرستان تربت جام در راهپیمایی 22بهمن
  • انتقال سایت مرکز به آدرس جدید
  • مسابقات طناب کشی دانشجويان دانشکده در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد
  • افتتاح چهارباب خانه بهداشت همزمان درسراسرکشور باحضور.فرماندار.امامان جمعه ومسئول
  • افتتاح دو خانه بهداشت و يك آزمايشگاه در فريمان
  • چهارصدو نودوچهارمين ( 494 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو نودوسومين(493) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • برگزاری جشن فجر و تجلیل از بازنشسگان دانشکده به همراه خانواده های محترمشان
  • برگزاری کارگاه کنترل عفونت بيمارستاني در تالار ابن سيناي دانشکده پرستاري مامايي م
  • جشن دهه فجر در مهد كودك بيمارستان ابن سينا
  • پياده روي و مسابقه طناب کشي
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • افتتاح کمیته آموزشی خودمراقبتی در بیمارستان دکتر شیخ
  • مسابقة طناب کشي
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • فعال شدن سايت جديد معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • تغيير ادرس سايت
  • استاد برجسته نفرولوژي دانشگاه راش کاليفرنيا آمريکا به مدت چهار روز ميهمان گروه نف
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد

اخبار :: تبريك بازنشستگي

پژوهشکده بوعلی

تبريك بازنشستگي

86/03/12-04:00
    2007-06-02 14:51:29
    93/12/10-04:00 : آخرين مشاهده

جناب آقای دکتر قناعت
    افتخار مقام بازنشستگی را به شما استاد عزیز تبریک گفته و از خداوند متعال صحت جنابعالی را مسالت داریم. امید به اینکه پرتوهای علمی جنابعالی همچنان بر پژوهشکده بوعلی نور افشانی کند.

93/12/10-04:00   :    تاريخ