• پانصدو پنجاه وچهارمين (554 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • بازدید فنی کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه های مراکز حاشیه شهر
  • کشف وپلمپ دوکارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • مباحث فرزند پروري کودکان و نوجوانان
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • سايت جديد مركز قائم
  • سایت جدید واحد آموزش مجازی راه اندازی گردید.
  • سایت جدید مرکز تحقیقات دارورسانی هدفمند
  • سايت جديد شبکه بهداشت و درمان بردسکن
  • تغيير آدرس وب سايت شبکه بهداشت و درمان درگز
  • سايت جديد دانشکده داروسازی
  • سايت جديد مديريت آمار و فناوري اطلاعات
  • تلفن مرکز فوريتهاي سلامت محيط و کار
  • تلفن مرکز پاسخگويي پزشک خانواده و نظام ارجاع
  • سامانه جامع آموزش مداوم مجازي دانشگاه راه اندازي شد
  • نشست کارگروه برآورد نیروی انسانی بیمارستان های علوم پزشکی کشور
  • دومین کنگره بین المللی نفرولوژی کودکان

اخبار :: تبريك بازنشستگي

پژوهشکده بوعلی

تبريك بازنشستگي

86/03/12-03:55
    2007-06-02 14:51:29
    94/11/17-03:55 : آخرين مشاهده

جناب آقای دکتر قناعت
    افتخار مقام بازنشستگی را به شما استاد عزیز تبریک گفته و از خداوند متعال صحت جنابعالی را مسالت داریم. امید به اینکه پرتوهای علمی جنابعالی همچنان بر پژوهشکده بوعلی نور افشانی کند.

94/11/21-03:55   :    تاريخ