• قطع موقت سامانه پژوهان
  • مراسم دیدو بازدید دکتر میرزائی مدیریت شبکه ازبیمارستان سجادیه جهت تبریک سال نو
  • كودك 14ماهه كاشمري به دو بيمار زندگي و جان دوباره بخشيد.
  • بازديد معاون بهداشتي دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان تایباد
  • تقدیر از دندانپزشکان شبکه بهداشت و درمان درگز به مناسبت روز دندانپزشکی
  • برگزاری دومین جلسه شورای مدیران معاونت بهداشتی دانشگاه
  • نقش خود مراقبتي در سلامت دهان و دندان
  • حفظ دستاوردهاي برنامه ريشه كني فلج اطفال با اجرای طرح ملی ایمن سازی تکمیلی فلج اطف
  • فرمانداركاشمر:ارائه خدمات درحوزه سلامت كاشمردرايام نوروزبسيارمطلوب بوده است
  • اجرای دونوبت واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال جهت کودکان زير پنج سال
  • فراخوان اولین مسابقه سراسری سوال سلامت رئیس جمهور
  • خرید تجهیزات پزشکی توسط خیرین در بردسکن
  • پیامدهای کاهش جمعیت طی جلسه ای در مرکز بهداشت استان مورد بررسی قرار گرفت
  • برگزاري اولين جلسه شوراي ورزشي کارکنان دانشگاه
  • انتصاب مدير گروه سلامت رواني ، اجتماعي و اعتياد معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي
  • انتصاب قائم مقام معاونت بهداشتی و معاون فنی مرکز بهداشت استان
  • دومین جشنواره تئاتر کوتاه دانشگاه های مشهد برگزار شد
  • مراسم گرامیداشت روز دندانپزشک در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • گزارش کنگره گوارش و کبد کودکان
  • بازديد مدير شبكه بهداشت وردمان شهرستان كاشمر از دو مركز بهداشتي درماني شهري
  • برنامه های تمرینات ورزشی دانشجویان در نیمسال دوم 93-92 اعلام شد
  • گزارش فعاليت بيمارستان وليعصر (عج) بردسکن در تعطيلات نوروز 93
  • كاهش 42درصدي ماموريت تصادفي اورژانس 115جاده اي شهرستان كاشمردر ايام نوروز93
  • يک عمر سلامت با خود مراقبتي (شعار هفته سلامت سال 1393 )
  • بازدید معاونت محترم بهداشتی دانشگاه از مرکز بهداشت شماره 2
  • بازدید ریاست محترم دانشگاه
  • انتصاب مدیر مجموعه آبی شهید شادیفر
  • انتصاب معاون مدیر فرهنگی دانشگاه
  • بازدید معاونت بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان درگز
  • دید و بازدید نوروزی معاون درمان (تصویری)

اخبار :: تبريك بازنشستگي

پژوهشکده بوعلی

تبريك بازنشستگي

86/03/12-11:43
    2007-06-02 14:51:29
    93/01/24-11:43 : آخرين مشاهده

جناب آقای دکتر قناعت
    افتخار مقام بازنشستگی را به شما استاد عزیز تبریک گفته و از خداوند متعال صحت جنابعالی را مسالت داریم. امید به اینکه پرتوهای علمی جنابعالی همچنان بر پژوهشکده بوعلی نور افشانی کند.

93/01/27-11:43   :    تاريخ