• پانصدو سيزدهمين(513) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو دوازدهمين(512) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • كسب عنوان مسول فني برتر دربين مسولين فني آزمايشگاه هاي تشخيص پزشكي توسط آقاي دكتر
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در خرداد ماه 1394
  • برگزاري کارگاه آموزشي "چگونه يک پروپوزال BEME Review را تدوين کنيم؟"
  • احداث و تجهیز استراحتگاه بیماران در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • تجهیز سالن کنفرانس بیمارستان سجادیه
  • اهدای دستگاه نوارعصب،عضله توسط خیر سلامت
  • پانصدو يازدهمين(511) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو نهمين(509) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو دهمين(510) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • فرخوان مشارکت در ارزشيابي
  • پانصدو هشتمين(508) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • برنامه مسابقات فوتبال كاركنان بيمارستان شهيد هاشمي نژاد
  • پانصدو هفتمين(507) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدو ششمين(506) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • MAGLUMIنصب وراه اندازي دستگاه كمي لومينانس فول اتوماتيك
  • قانون بودجه سال1394 کل کشور
  • سخنراني جناب آقاي دکتر نعمتي متخصص تغذيه
  • اطلاع رسانی تغییر آدرس سایت مرکز تحقیقات التهاب نوروژنیک
  • بازدید فنی کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه های مراکز حاشیه شهر
  • کشف وپلمپ دوکارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • مباحث فرزند پروري کودکان و نوجوانان
  • افزوده شدن 13 آزمايش جديد به خدمات آزمایشگاهی در بيمارستان دکتر شيخ مشهد
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • افتتاح دو خانه بهداشت و يك آزمايشگاه در فريمان
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)

اخبار :: تبريك بازنشستگي

پژوهشکده بوعلی

تبريك بازنشستگي

86/03/12-02:48
    2007-06-02 14:51:29
    94/03/09-02:48 : آخرين مشاهده

جناب آقای دکتر قناعت
    افتخار مقام بازنشستگی را به شما استاد عزیز تبریک گفته و از خداوند متعال صحت جنابعالی را مسالت داریم. امید به اینکه پرتوهای علمی جنابعالی همچنان بر پژوهشکده بوعلی نور افشانی کند.

94/03/10-02:48   :    تاريخ