• مراسم گراميداشت مقام زن و تجليل از بانوان نمونه دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد
  • برگزاري مراسم كوهپيمايي به مناسبت هفته سلامت
  • برگزاری جشن روز گفتاردرماني در دانشکده علوم پیرا پزشکی مشهد
  • برگزاری جشن روز علوم آزمایشگاهی در دانشکده علوم پیرا پزشکی مشهد
  • اعلام برندگان مسابقه کتابخوانی
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در ارديبهشت ماه 1393
  • مشارکت دانشکده پرستاري و مامايي مشهد در پايش وضعيت سلامت مردم
  • انتخاب زنان برگزیده کشور به مناسب هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر
  • اردوی فرهنگی –تفریحی گهرباران ویژه دانشجویان مقطعPh.D
  • دعوت از عموم بانوان دانشگاه جهت شرکت در جشن بزرگ فرشتگان
  • اولين جلسه كارگروه سلامت وامنيت غذايي شهرستان تربت جام با محوريت تبيين سياست هاي
  • اخبار مربوط به اقدامات انجام شده در شهرستان رشتخوار در هفته سلامت
  • پایان مرحله اول طرح تکمیلی ایمن سازی فلج اطفال در شهرستان بردسکن
  • پاكسازي محيط زيست ، به مناسبت روز زمین پاک در بردسکن
  • برگزاري مسابقات ورزشي به مناسبت هفته سلامت
  • برنامه های هفته سلامت و هفته زن در شبکه بهداشت و درمان درگز
  • بازدید ازخانه سالمندان به مناسبت هفته سلامت
  • ارائه خدمات مناسب به بيماران هموفيلي از برنامه هاي اولويت دار بيمارستان دکتر شيخ
  • نشست معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با بخشداركوهسرخ شهرستان كاشمر
  • انجام زایمان بی درد در زایشگاه بیمارستان امام خمینی درگز
  • ثبت نام مراسم معنوی اعتکاف دانشگاهیان آغاز شد
  • کسب رتبه اول کشوري توسط خانم طيبه پور غزنين عضو هيات علمي دانشکده
  • معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از شبکه بهداشت و درمان کاشمر بازديد کرد
  • معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از شبکه بهداشت و درمان کاشمر بازديد کرد .
  • تعویض مفصل زانو; كنفرانس هفتگي مركز قائم
  • گرامیداشت میلاد فاطمه زهرا(س) و روز زن درشبکه بهداشت و درمان درگز
  • تبريك روز علوم آزمايشگاهي به همكاران شاغل در شبكه بهداشت ودرمان كاشمر
  • برگزاري آزمون علمي و عملي استاندارد سازمان بهداشت جهاني تعيين صلاحيت ميکروسکوبيت
  • برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلات

اخبار :: تبريك بازنشستگي

پژوهشکده بوعلی

تبريك بازنشستگي

86/03/12-13:57
    2007-06-02 14:51:29
    93/02/04-13:57 : آخرين مشاهده

جناب آقای دکتر قناعت
    افتخار مقام بازنشستگی را به شما استاد عزیز تبریک گفته و از خداوند متعال صحت جنابعالی را مسالت داریم. امید به اینکه پرتوهای علمی جنابعالی همچنان بر پژوهشکده بوعلی نور افشانی کند.

93/02/04-13:57   :    تاريخ