• فرماندار کاشمر:وزیربهداشت وعده تجهیزاتاق عمل های بیمارستانهای کاشمر راعملی نماید
  • یک باب منزل مسکونی به ارزش یازده میلیارد ریال به حوزه سلامت کاشمر اهدا شد
  • امام جمعه کاشمر:عملکرد خیرین کاشمر در حوزه سلامت ستودنی است
  • دکترمحمدجوادیزدانی گفت:کمک‌های خیران به حوزه سلامت کاشمر بالغ بر45 میلیارد ریال ا
  • دکتر احتشام فر گفت:کاشمر برترین مجمع خیرین سلامت خراسان رضوی را دارا می باشد.
  • اقدامات انجام شده پيشگيرانه در خصوص مورد مشکوک فوت
  • معدوم سازي 8555کيلوگرم خيار شور
  • برگزاري کارگاه آموزشي
  • اعلام نتيجه قطعي علت مرگ بيمار فوت شده در بيمارستان قائم (عج)تا ده روز آينده
  • چهارصدو هشتادو مين عمل اهداي عضو
  • برگزاري دوره آموزشي خودمراقبتي پيشگيري و مديريت عوارض داروهاي شيمي درماني در بيما
  • ‌برگزاری جلسه مشترک معاونت بهداشتی با معاونت درمان و مدیر فن آوری اطلاعات دانشگاه
  • سلامت زنان سلامت نسل ها
  • توسعه برنامه هاي سلامت روان و توجه به اصلاح سبک زندگي
  • قدرت بدنی بیشتر با استخوان های محکم همراه است
  • از کار افتادگي در بيماران مبتلا به اختلالات روانپزشکي 3.5 برابر ساير افراد است
  • فرهنگ‌سازی در جامعه نسبت به اختلالات روانپزشکی یک ضرورت است
  • پیاده روی به مناسبت هفته جهانی سلامت زنان
  • برگزاري نشست هم انديشي مدير کل سلامت خانواده و جمعيت با معاونت بهداشتي دانشگاه
  • آغاز ساخت آزمایشگاه جدید مرکز بهداشتی درمانی قلندرآباد توسط خیرین
  • راه اندازي سامانه جامع نوبت دهي تلفني در بيمارستان دکتر شيخ
  • برگزاری مانور لحظه صفر در کاشمر
  • برگزاری مراسم جشن عید سعید غدیر در دانشکده پرستاری کاشمر
  • تقدیر وزیر بهداشت از بهورز و مربی نمونه شهرستان کاشمر
  • کلنگ مجتمع بزرگ کار درماني بيماران
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ازمراکز ارائه خدمات در حاشیه شهر م�
  • سایت جدید مرکز تحقیقات دارورسانی هدفمند
  • سايت جديد شبکه بهداشت و درمان بردسکن
  • تقديرازبهورزان ومربيان نمونه دانشگاه علوم پزشکي مشهد درمراسم روزملي بهورز
  • دومين نشست هم انديشي معاونت بهداشتي با روابط عمومي دانشگاه

اخبار :: تبريك بازنشستگي

پژوهشکده بوعلی

تبريك بازنشستگي

86/03/12-07:14
    2007-06-02 14:51:29
    93/07/30-07:14 : آخرين مشاهده

جناب آقای دکتر قناعت
    افتخار مقام بازنشستگی را به شما استاد عزیز تبریک گفته و از خداوند متعال صحت جنابعالی را مسالت داریم. امید به اینکه پرتوهای علمی جنابعالی همچنان بر پژوهشکده بوعلی نور افشانی کند.

93/08/01-07:14   :    تاريخ