• ضيافت افطاري بيمارستان منتصريه
  • فایل آموزشی مبانی اصول کنترل بودجه
  • تقدير و تشکر از سفره خانه بدون عرضه مواد دخاني
  • کشف وپلمپ کارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • كسب عنوان مسول فني برتر دربين مسولين فني آزمايشگاه هاي تشخيص پزشكي توسط آقاي دكتر
  • قانون بودجه سال1394 کل کشور
  • بازدید فنی کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه های مراکز حاشیه شهر
  • کشف وپلمپ دوکارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • مباحث فرزند پروري کودکان و نوجوانان
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • سايت جديد مركز قائم
  • موافقتنامه های هزینه ای سال1393
  • سایت جدید واحد آموزش مجازی راه اندازی گردید.
  • معدوم سازي 8555کيلوگرم خيار شور
  • برگزاري کارگاه آموزشي
  • پیاده روی به مناسبت هفته جهانی سلامت زنان
  • سایت جدید مرکز تحقیقات دارورسانی هدفمند
  • سايت جديد شبکه بهداشت و درمان بردسکن
  • تغيير آدرس وب سايت شبکه بهداشت و درمان درگز

اخبار :: تبريك بازنشستگي

پژوهشکده بوعلی

تبريك بازنشستگي

86/03/12-05:53
    2007-06-02 14:51:29
    94/05/06-05:53 : آخرين مشاهده

جناب آقای دکتر قناعت
    افتخار مقام بازنشستگی را به شما استاد عزیز تبریک گفته و از خداوند متعال صحت جنابعالی را مسالت داریم. امید به اینکه پرتوهای علمی جنابعالی همچنان بر پژوهشکده بوعلی نور افشانی کند.

94/05/10-05:53   :    تاريخ