• بخش دولتی، کاهش هزینه ویزیت وافزایش دسترسی مردم به خدمات پزشکی در شهر ریوش
  • چهارصدو شصت و هفتمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدو شصت و ششمين عمل اهداي عضو
  • روايت تصوير از ارائه خدمات بهداشتي و درماني رايگان در روستاي گندم بر كاشمر
  • شورای اداری شهرستان کاشمر در هفته دولت، به اجرای برنامه تحول نظام سلامت پرداخت.
  • برنامه های ویژه دفتر امور بانوان در ولادت حضرت معصومه (س) و حضرت رضا (ع)
  • بررسی کیفیت نان هاي سنتی
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خلیل آباد
  • همزمان با هفته دولت:ارائه خدمات پزشکی رایگان به مردم منطقه محروم گندم بر کاشمر
  • قابل توجه کلیه اعضای محترم مجموعه آبی شهید شادی فر
  • ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور افتتاح شد
  • 40درصد اهدا کنندگان خون در کاشمر اهدا کننده مستمر هستند.
  • آغاز عملیات ساخت چهار خانه بهداشت در شهرستان کاشمر
  • پیام تبریک فرماندار کاشمر بمناسبت روز پزشک
  • برگزاری جلسه آموزشی رهنمودهای غذایی برای کارشناسان بهداشتی
  • برگزاری آزمون جامع بهورزی در شهرستان رشتخوار
  • برگزاری کارگاه برنامه عملیاتی در حوزه سلامت در مرکز بهداشت شهرستان رشتخوار
  • پیاده روی جمعی از اعضاء هیات علمی دانشگاه برگزارشد
  • ارايه رویکردهای جدید دفتر سلامت جمعیت، خانواده ومدارس وزارت در برنامه های سلامت ب
  • مسابقه چهل حديث براي کودکان 8-11سال
  • برگزاری اولین همایش استانی نقش کشتارگاههای صنعتی دام درجلوگیری از شیوع بیماریهای
  • با ابلاغ معاون بهداشتی وزیر، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پایلوت کمیته سلامت سالمندان
  • برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع شیر مادر در بردسکن
  • چهارصدو شصت و پنجمين عمل اهداي عضو
  • چهارصدوشصت و چهارمين عمل اهداي عضو
  • اهدای خون جمعی از خبرنگاران شهرستان کاشمر
  • کشف 450لیتر عرقیات گیاهی تاریخ مصرف گذشته از یک واحد عطاری درکاشمر
  • انتصاب رئیس اداره امور اداري مرکز بهداشت استان
  • انتصاب رييس مرکز آموزشي پژوهشي و درماني دکتر شيخ مشهد
  • برگزاری جلسه هم اندیشی معاون درمان دانشکده با همکاران حفاظت فیزیکی بیمارستان
  • نظرسنجي

به نظر شما بر كداميك از موارد زير بايد نظارت بيشتري انجام شود؟

ستاد مركزي دانشگاه 20.1%
    دانشكده ها 20.6%
    مراكز بهداشت مشهد 7.9%
    بيمارستان ها مشهد 28.7%
    شبكه بهداشت و درمان شهرستان ها 19.0%

مديريت توسعه سازمان و منابع انساني ( 3317451 )
    دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 1929044 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 800686 )
    اموزش ( 787287 )
    گروه آموزش کارکنان قديم ( 745847 )
    روزنامه هاي ايران ( 726721 )
    صدور کارت تغذيه ( 720940 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 694875 )
    گروه آموزش کارکنان ( 655568 )
    شناسنامه آموزشی کارکنان ( 491539 )
    دانشکده پزشکی مشهد ( 477375 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 431952 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 419361 )
    ويژه دانشجويان ( 412646 )
    معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 397849 )
    بيمارستان امام رضا (ع) ( 397035 )
    معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد ( 375838 )
    صفحه اصلی سایت معاونت توسعه ومدیریت منابع (قبلي) ( 375723 )
    مرکز بهداشت استان ( 366391 )
    دانشکده پرستاري و مامايي مشهد ( 363218 )
    مركزآموزشي،پ‍ژوهشي و درماني امام رضا(ع) ( 356870 )
    ثبت نام استخر شهيد شاديفر دانشگاه ( 334060 )
    گروه طرح و لايحه ( 332652 )
    صفحه اصلي مركز آموزشي و پژوهشي و درماني قائم-عج ( 315582 )
    چگونه نفخ معده را برطرف نماييم ؟ ( 311019 )

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاريخچه

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شهر مشهد و استان خراسان که بزرگترين استان ايران است ٬ واقع مي باشد.  شهر مشهد در زمين مسطحی بين دو رشته کوه بينالود و هزارمسجد در شمال شرق ايران قرار گرفته است.  دانشکده علوم پزشکی مشهد در دوم آذرماه 1328 با 61 دانشجو در رشته پزشکی ٬ بعنوان چهارمين دانشگاه ايران گشايش یافت.  در سال 1335 با انفکاک از وزارت علوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجوديت مستقل يافت.  در پاييز 1378 ٬ 50 سال پس از افتتاح٬ اين دانشگاه دارای 7000 دانشجو در 8 دانشکده و 14 بيمارستان آموزشی بوده است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در طيف وسيعی ازر شته های علمی مربوطه از علوم پايه گرفته تا تخصصهای کلينيکی مشغول مي باشد.   اين دانشگاه بعنوان بزرگترين مرکز پزشکی در شرق ايران٬ مرکز ارجاع بيماران در تمام رشته های تخصصی و فوق تخصصی مي باشد.  تلاشهای مداوم دانشگاه در جهت ارتقا سطح بهداشت در جامعه (طب پيشگيری و مراقبتهای اوليه) چشمگير و قابل تقدير است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعنوان يک محيط آموزشی که به استعدادهای فردی احترام گذاشته و خلاقيت را تشويق مي نمايد٬ سعی دارد که بستری برای رشد علمی و فرهنگی جامعه باشد.  همگام با مهيا بودن آموزشهای پيشرفته برای دانشجويان و رزيدنتها٬ تلاش مستمر متخصصان ما برای برخورداری از آخرين دستاوردهای علمي٬ به بيماران ما اين شانس را ميدهد تا از بالاترين سطح مراقبتهای بهداشتی- درمانی برخوردار باشند.
    امروزه نيز دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنان به تلاش خود جهت رشد علمی و فرهنگی ادامه مي دهد.

تاريخ بروز رساني : سه شنبه 17/06/88 ساعت 19:35

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مشهد، خيابان دانشگاه،- صندوق پستی: ۳۴۵ - ۹۱۳۷۵ تلفن: 3852119-0511نمابر: 051138521119 پست الکترونيک: cg@mums.ac.ir