• ارائه گزارش اجرای برنامه تحول نظام سلامت کاشمر در جمع روحانیون شهرستان
  • کارشناس آمار بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) کاشمر برتر اداره آمار معرفی شد.
  • فرماندار کاشمر:وزیربهداشت وعده تجهیزاتاق عمل های بیمارستانهای کاشمر راعملی نماید
  • یک باب منزل مسکونی به ارزش یازده میلیارد ریال به حوزه سلامت کاشمر اهدا شد
  • امام جمعه کاشمر:عملکرد خیرین کاشمر در حوزه سلامت ستودنی است
  • دکترمحمدجوادیزدانی گفت:کمک‌های خیران به حوزه سلامت کاشمر بالغ بر40 میلیارد ریال ا
  • دکتر احتشام فر گفت:کاشمر برترین مجمع خیرین سلامت خراسان رضوی را دارا می باشد.
  • اول آبان روز ملی آمار و برنامه‌ریزی گرامی باد.
  • معدوم سازي 8555کيلوگرم خيار شور
  • برگزاري کارگاه آموزشي
  • اعلام نتيجه قطعي علت مرگ بيمار فوت شده در بيمارستان قائم (عج)تا ده روز آينده
  • چهارصدو هشتادو مين عمل اهداي عضو
  • برگزاري دوره آموزشي خودمراقبتي پيشگيري و مديريت عوارض داروهاي شيمي درماني در بيما
  • ‌برگزاری جلسه مشترک معاونت بهداشتی با معاونت درمان و مدیر فن آوری اطلاعات دانشگاه
  • سلامت زنان سلامت نسل ها
  • توسعه برنامه هاي سلامت روان و توجه به اصلاح سبک زندگي
  • قدرت بدنی بیشتر با استخوان های محکم همراه است
  • از کار افتادگي در بيماران مبتلا به اختلالات روانپزشکي 3.5 برابر ساير افراد است
  • فرهنگ‌سازی در جامعه نسبت به اختلالات روانپزشکی یک ضرورت است
  • پیاده روی به مناسبت هفته جهانی سلامت زنان
  • برگزاري نشست هم انديشي مدير کل سلامت خانواده و جمعيت با معاونت بهداشتي دانشگاه
  • آغاز ساخت آزمایشگاه جدید مرکز بهداشتی درمانی قلندرآباد توسط خیرین
  • راه اندازي سامانه جامع نوبت دهي تلفني در بيمارستان دکتر شيخ
  • برگزاری مانور لحظه صفر در کاشمر
  • برگزاری مراسم جشن عید سعید غدیر در دانشکده پرستاری کاشمر
  • تقدیر وزیر بهداشت از بهورز و مربی نمونه شهرستان کاشمر
  • کلنگ مجتمع بزرگ کار درماني بيماران
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ازمراکز ارائه خدمات در حاشیه شهر م�
  • سایت جدید مرکز تحقیقات دارورسانی هدفمند
  • سايت جديد شبکه بهداشت و درمان بردسکن
  • نظرسنجي

به نظر شما بر كداميك از موارد زير بايد نظارت بيشتري انجام شود؟

ستاد مركزي دانشگاه 20.2%
    دانشكده ها 20.5%
    مراكز بهداشت مشهد 7.8%
    بيمارستان ها مشهد 28.8%
    شبكه بهداشت و درمان شهرستان ها 19.0%

مديريت توسعه سازمان و منابع انساني ( 3580615 )
    دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 1981464 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 800797 )
    اموزش ( 788898 )
    صدور کارت تغذيه ( 765793 )
    روزنامه هاي ايران ( 747767 )
    گروه آموزش کارکنان قديم ( 745948 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 706288 )
    گروه آموزش کارکنان ( 655807 )
    دانشکده پزشکی مشهد ( 506121 )
    شناسنامه آموزشی کارکنان ( 493740 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 432077 )
    ويژه دانشجويان ( 431541 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 419492 )
    معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 409050 )
    بيمارستان امام رضا (ع) ( 397117 )
    معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد ( 388649 )
    دانشکده پرستاري و مامايي مشهد ( 384707 )
    صفحه اصلی سایت معاونت توسعه ومدیریت منابع (قبلي) ( 375868 )
    مرکز بهداشت استان ( 366486 )
    مركزآموزشي،پ‍ژوهشي و درماني امام رضا(ع) ( 364075 )
    ثبت نام استخر شهيد شاديفر دانشگاه ( 338130 )
    گروه طرح و لايحه ( 334321 )
    چگونه نفخ معده را برطرف نماييم ؟ ( 323521 )
    صفحه اصلي مركز آموزشي و پژوهشي و درماني قائم-عج ( 321948 )

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاريخچه

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شهر مشهد و استان خراسان که بزرگترين استان ايران است ٬ واقع مي باشد.  شهر مشهد در زمين مسطحی بين دو رشته کوه بينالود و هزارمسجد در شمال شرق ايران قرار گرفته است.  دانشکده علوم پزشکی مشهد در دوم آذرماه 1328 با 61 دانشجو در رشته پزشکی ٬ بعنوان چهارمين دانشگاه ايران گشايش یافت.  در سال 1335 با انفکاک از وزارت علوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجوديت مستقل يافت.  در پاييز 1378 ٬ 50 سال پس از افتتاح٬ اين دانشگاه دارای 7000 دانشجو در 8 دانشکده و 14 بيمارستان آموزشی بوده است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در طيف وسيعی ازر شته های علمی مربوطه از علوم پايه گرفته تا تخصصهای کلينيکی مشغول مي باشد.   اين دانشگاه بعنوان بزرگترين مرکز پزشکی در شرق ايران٬ مرکز ارجاع بيماران در تمام رشته های تخصصی و فوق تخصصی مي باشد.  تلاشهای مداوم دانشگاه در جهت ارتقا سطح بهداشت در جامعه (طب پيشگيری و مراقبتهای اوليه) چشمگير و قابل تقدير است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعنوان يک محيط آموزشی که به استعدادهای فردی احترام گذاشته و خلاقيت را تشويق مي نمايد٬ سعی دارد که بستری برای رشد علمی و فرهنگی جامعه باشد.  همگام با مهيا بودن آموزشهای پيشرفته برای دانشجويان و رزيدنتها٬ تلاش مستمر متخصصان ما برای برخورداری از آخرين دستاوردهای علمي٬ به بيماران ما اين شانس را ميدهد تا از بالاترين سطح مراقبتهای بهداشتی- درمانی برخوردار باشند.
    امروزه نيز دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنان به تلاش خود جهت رشد علمی و فرهنگی ادامه مي دهد.

تاريخ بروز رساني : سه شنبه 17/06/88 ساعت 03:00

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مشهد، خيابان دانشگاه،- صندوق پستی: ۳۴۵ - ۹۱۳۷۵ تلفن: 3852119-0511نمابر: 051138521119 پست الکترونيک: cg@mums.ac.ir