• نشست مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با رابطین ورزش بانوان واحدهای دانشگاه
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • اولین نشست ستاد برگزاری مسابقات جام فجر برگزار شد
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • یک مادر شهید مبلغ یکصد میلیون ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر اهدا نمود.
  • گزارش تصويري بازديد معاون بهداشتي دانشگاه از شهرستان كاشمر
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در شهرستان کاشم
  • افتتاح کلنیک ویژه تخصصی نبی اکرم(ص)باحضورنماینده محترم مردم
  • فعال شدن سايت جديد معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه
  • چهارصدو نودويکمين عمل اهداي عضو از مرگ مغزي
  • چهارصدو نودمين عمل اهداي عضو از مرگ مغزي
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • تغيير ادرس سايت
  • سفر وزیر محترم بهداشت و درمان به شهرستان تربت جام
  • يک جنين از شکم کودک دو ماهه در بيمارستان دکتر شيخ با موفقيت خارج شد
  • استاد برجسته نفرولوژي دانشگاه راش کاليفرنيا آمريکا به مدت چهار روز ميهمان گروه نف
  • اولين يادواره شهيد بسيج جامعه پزشكي فريمان برگزار شد
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • برگزاري دو همايش در خرداد ماه 1394 توسط دانشكده پرستاري و مامايي
  • سايت جديد مركز قائم
  • موافقتنامه های هزینه ای سال1393
  • بازديد رياست محترم دانشگاه از شبكه بهداشت و درمان فريمان
  • سومين کنگره بين المللي هيپنوتيزم باليني و علوم وابسته
  • حضور جناب آقاي دكتر سيد جواد سيدي به عنوان فوق تخصص ريه كودكان
  • سایت جدید واحد آموزش مجازی راه اندازی گردید.
  • نظرسنجي

به نظر شما بر كداميك از موارد زير بايد نظارت بيشتري انجام شود؟

ستاد مركزي دانشگاه 20.2%
    دانشكده ها 20.2%
    مراكز بهداشت مشهد 7.8%
    بيمارستان ها مشهد 28.9%
    شبكه بهداشت و درمان شهرستان ها 19.2%

مديريت توسعه سازمان و منابع انساني ( 3975677 )
    دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 2059382 )
    صدور کارت تغذيه ( 841741 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 801035 )
    اموزش ( 790905 )
    روزنامه هاي ايران ( 779581 )
    گروه آموزش کارکنان قديم ( 746191 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 723998 )
    گروه آموزش کارکنان ( 656179 )
    دانشکده پزشکی مشهد ( 516389 )
    شناسنامه آموزشی کارکنان ( 497465 )
    ويژه دانشجويان ( 449331 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 432321 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 419757 )
    دانشکده پرستاري و مامايي مشهد ( 417414 )
    معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 412065 )
    معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد ( 412047 )
    بيمارستان امام رضا (ع) ( 397251 )
    صفحه اصلی سایت معاونت توسعه ومدیریت منابع (قبلي) ( 376157 )
    مركزآموزشي،پ‍ژوهشي و درماني امام رضا(ع) ( 375946 )
    مرکز بهداشت استان ( 366695 )
    چگونه نفخ معده را برطرف نماييم ؟ ( 355096 )
    ثبت نام استخر شهيد شاديفر دانشگاه ( 344221 )
    گروه طرح و لايحه ( 336854 )
    صفحه اصلي مركز آموزشي و پژوهشي و درماني قائم-عج ( 329524 )

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاريخچه

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شهر مشهد و استان خراسان که بزرگترين استان ايران است ٬ واقع مي باشد.  شهر مشهد در زمين مسطحی بين دو رشته کوه بينالود و هزارمسجد در شمال شرق ايران قرار گرفته است.  دانشکده علوم پزشکی مشهد در دوم آذرماه 1328 با 61 دانشجو در رشته پزشکی ٬ بعنوان چهارمين دانشگاه ايران گشايش یافت.  در سال 1335 با انفکاک از وزارت علوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجوديت مستقل يافت.  در پاييز 1378 ٬ 50 سال پس از افتتاح٬ اين دانشگاه دارای 7000 دانشجو در 8 دانشکده و 14 بيمارستان آموزشی بوده است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در طيف وسيعی ازر شته های علمی مربوطه از علوم پايه گرفته تا تخصصهای کلينيکی مشغول مي باشد.   اين دانشگاه بعنوان بزرگترين مرکز پزشکی در شرق ايران٬ مرکز ارجاع بيماران در تمام رشته های تخصصی و فوق تخصصی مي باشد.  تلاشهای مداوم دانشگاه در جهت ارتقا سطح بهداشت در جامعه (طب پيشگيری و مراقبتهای اوليه) چشمگير و قابل تقدير است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعنوان يک محيط آموزشی که به استعدادهای فردی احترام گذاشته و خلاقيت را تشويق مي نمايد٬ سعی دارد که بستری برای رشد علمی و فرهنگی جامعه باشد.  همگام با مهيا بودن آموزشهای پيشرفته برای دانشجويان و رزيدنتها٬ تلاش مستمر متخصصان ما برای برخورداری از آخرين دستاوردهای علمي٬ به بيماران ما اين شانس را ميدهد تا از بالاترين سطح مراقبتهای بهداشتی- درمانی برخوردار باشند.
    امروزه نيز دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنان به تلاش خود جهت رشد علمی و فرهنگی ادامه مي دهد.

تاريخ بروز رساني : سه شنبه 17/06/88 ساعت 15:40

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مشهد، خيابان دانشگاه،- صندوق پستی: ۳۴۵ - ۹۱۳۷۵ تلفن: 3852119-0511نمابر: 051138521119 پست الکترونيک: cg@mums.ac.ir