• بازدید قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تایباد
  • يک جنين از شکم کودک دو ماهه در بيمارستان دکتر شيخ با موفقيت خارج شد
  • تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در دهه پایانی صفر
  • قدرداني معاون بهداشتي وزارت از معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد
  • بررسي وضعيت شاخص ها و پانل مديريت اطلاعات سلامت با حضور معاون فني معاونت بهداشتي و
  • عطاری های متخلف در شهرستان کاشمر به مراجع قانونی معرفی شدند
  • حجت الاسلام اسدی:حرکت دانشجویان در 16آذرسال 32 انجام یک تکلیف الهی بود.
  • برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشکده پرستاری کاشمر
  • عکسهایی از مراسم روز حسابدار در شبکه بهداشت ودرمان کاشمر
  • فيش حقوقي پزشک و ماماهاي پزشک خانواده بر روي سايت خدمات الکترونيکي کارکنان دانشگا
  • بازدید قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه از روند اجرای برنامه هاي تحول نظام سلامت د
  • تعميم کلاسهاي آمادگي زايمان در مراکز بهداشتی درمانی شهری تحت پوشش دانشگاه علوم پز
  • فرماندارمشهد مقدس از از مرکز مشاوره زنان آسيب پذيربازدید نمود
  • برگزاری مراسم روز حسابدار در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کاشمر
  • برگزاري همايش ايدز و بحران هاي اجتماعي
  • مراقبتهاي بهداشتي مادر باردار درگزي با حاملگي 7 قلو توسط کادر بهداشتی
  • پيام تبریک معاون بهداشتي دانشگاه به مناسبت روز جهاني داوطلب
  • اجراي طرح پيمايش ملي آسم در دانشگاه علوم پزشکي مشهد
  • ارائه خدمات رایگان بهداشتی به جمعیت حاشیه نشین شهرمشهد آغاز شد
  • برگزاری همایش بزرگ بسیجیان دانشکده علوم پزشکی تربت جام با حضور مسئولین شهرستان
  • استاد برجسته نفرولوژي دانشگاه راش کاليفرنيا آمريکا به مدت چهار روز ميهمان گروه نف
  • بخش مراقبت وِیژه نوزادان (NICU)کاشمر درجه یک ارزیابی شد.
  • بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) کاشمر درجه یک ارزیابی شد.
  • افتتاحيه طرح مکمل ياري دختران مقطع متوسطه با مگادوز ويتامين D
  • درمان اچ آی وی همه گیری را مهار می کند / پیشگیری کنید-درمان کنید- زندگی کنید
  • اولين يادواره شهيد بسيج جامعه پزشكي فريمان برگزار شد
  • توزيع 70هزار وارنيش فلورايد جهت فلوراید تراپی دانش آموزان پايه اول ابتدايي دراستان
  • نظرسنجي

به نظر شما بر كداميك از موارد زير بايد نظارت بيشتري انجام شود؟

ستاد مركزي دانشگاه 20.2%
    دانشكده ها 20.3%
    مراكز بهداشت مشهد 7.8%
    بيمارستان ها مشهد 28.9%
    شبكه بهداشت و درمان شهرستان ها 19.1%

مديريت توسعه سازمان و منابع انساني ( 3822724 )
    دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 2020198 )
    صدور کارت تغذيه ( 820921 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 800954 )
    اموزش ( 790047 )
    روزنامه هاي ايران ( 766978 )
    گروه آموزش کارکنان قديم ( 746086 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 717921 )
    گروه آموزش کارکنان ( 656015 )
    دانشکده پزشکی مشهد ( 511537 )
    شناسنامه آموزشی کارکنان ( 495921 )
    ويژه دانشجويان ( 442708 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 432213 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 419653 )
    معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 410796 )
    معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد ( 404055 )
    دانشکده پرستاري و مامايي مشهد ( 404043 )
    بيمارستان امام رضا (ع) ( 397193 )
    صفحه اصلی سایت معاونت توسعه ومدیریت منابع (قبلي) ( 376028 )
    مركزآموزشي،پ‍ژوهشي و درماني امام رضا(ع) ( 371158 )
    مرکز بهداشت استان ( 366617 )
    ثبت نام استخر شهيد شاديفر دانشگاه ( 341784 )
    چگونه نفخ معده را برطرف نماييم ؟ ( 341755 )
    گروه طرح و لايحه ( 335923 )
    صفحه اصلي مركز آموزشي و پژوهشي و درماني قائم-عج ( 326215 )

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاريخچه

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شهر مشهد و استان خراسان که بزرگترين استان ايران است ٬ واقع مي باشد.  شهر مشهد در زمين مسطحی بين دو رشته کوه بينالود و هزارمسجد در شمال شرق ايران قرار گرفته است.  دانشکده علوم پزشکی مشهد در دوم آذرماه 1328 با 61 دانشجو در رشته پزشکی ٬ بعنوان چهارمين دانشگاه ايران گشايش یافت.  در سال 1335 با انفکاک از وزارت علوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجوديت مستقل يافت.  در پاييز 1378 ٬ 50 سال پس از افتتاح٬ اين دانشگاه دارای 7000 دانشجو در 8 دانشکده و 14 بيمارستان آموزشی بوده است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در طيف وسيعی ازر شته های علمی مربوطه از علوم پايه گرفته تا تخصصهای کلينيکی مشغول مي باشد.   اين دانشگاه بعنوان بزرگترين مرکز پزشکی در شرق ايران٬ مرکز ارجاع بيماران در تمام رشته های تخصصی و فوق تخصصی مي باشد.  تلاشهای مداوم دانشگاه در جهت ارتقا سطح بهداشت در جامعه (طب پيشگيری و مراقبتهای اوليه) چشمگير و قابل تقدير است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعنوان يک محيط آموزشی که به استعدادهای فردی احترام گذاشته و خلاقيت را تشويق مي نمايد٬ سعی دارد که بستری برای رشد علمی و فرهنگی جامعه باشد.  همگام با مهيا بودن آموزشهای پيشرفته برای دانشجويان و رزيدنتها٬ تلاش مستمر متخصصان ما برای برخورداری از آخرين دستاوردهای علمي٬ به بيماران ما اين شانس را ميدهد تا از بالاترين سطح مراقبتهای بهداشتی- درمانی برخوردار باشند.
    امروزه نيز دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنان به تلاش خود جهت رشد علمی و فرهنگی ادامه مي دهد.

تاريخ بروز رساني : سه شنبه 17/06/88 ساعت 10:37

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مشهد، خيابان دانشگاه،- صندوق پستی: ۳۴۵ - ۹۱۳۷۵ تلفن: 3852119-0511نمابر: 051138521119 پست الکترونيک: cg@mums.ac.ir