• بازديد بهداشتي در ايام نوروز 1394 از صالح آباد
  • بازدید آقای دکتراسلامی از بیمارستان سجادیه شهرستان و دیدو بازدید و تبریک سال نو
  • پیام ریاست دانشکده پرستاری و مامایی به مناسبت نوروز 1394 و آغاز سال جدید
  • تبريك سال نو و هفت سين بيمارستان
  • بازدید فنی کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه های مراکز حاشیه شهر
  • پانصدوسومين(503) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدودومين(502) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • کشف وپلمپ دوکارگاه غير مجاز توليد مواد غذايي
  • پانصدويکمين(501) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • پانصدومين(500) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو نودونهمين(499) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو نودو هشتمين(498) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • جام اخلاق مسابقات واليبال كاركنان دانشگاه جام دهه مباركه فجر
  • مباحث فرزند پروري کودکان و نوجوانان
  • چهارصدو نودوهفتمين(497) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو نودوششمين(496) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • افزوده شدن 13 آزمايش جديد به خدمات آزمایشگاهی در بيمارستان دکتر شيخ مشهد
  • گراميداشت مقام پرستار در شب ميلاد حضرت زينب (س) در فريمان
  • آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی در فریمان
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • افتتاح دو خانه بهداشت و يك آزمايشگاه در فريمان
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • برگزاري دو همايش در خرداد ماه 1394 توسط دانشكده پرستاري و مامايي
  • موافقتنامه های هزینه ای سال1393
  • سومين کنگره بين المللي هيپنوتيزم باليني و علوم وابسته
  • سایت جدید واحد آموزش مجازی راه اندازی گردید.
  • نظرسنجي

به نظر شما بر كداميك از موارد زير بايد نظارت بيشتري انجام شود؟

ستاد مركزي دانشگاه 20.2%
    دانشكده ها 20.1%
    مراكز بهداشت مشهد 7.8%
    بيمارستان ها مشهد 29.0%
    شبكه بهداشت و درمان شهرستان ها 19.3%

مديريت توسعه سازمان و منابع انساني ( 4233556 )
    دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 2110689 )
    صدور کارت تغذيه ( 875599 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 801207 )
    روزنامه هاي ايران ( 797820 )
    اموزش ( 792374 )
    گروه آموزش کارکنان قديم ( 746370 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 727180 )
    گروه آموزش کارکنان ( 656426 )
    دانشکده پزشکی مشهد ( 522802 )
    شناسنامه آموزشی کارکنان ( 499762 )
    ويژه دانشجويان ( 459230 )
    دانشکده پرستاري و مامايي مشهد ( 435117 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 432475 )
    معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد ( 420626 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 419929 )
    معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 414180 )
    بيمارستان امام رضا (ع) ( 397373 )
    مركزآموزشي،پ‍ژوهشي و درماني امام رضا(ع) ( 383412 )
    صفحه اصلی سایت معاونت توسعه ومدیریت منابع (قبلي) ( 376327 )
    چگونه نفخ معده را برطرف نماييم ؟ ( 375362 )
    مرکز بهداشت استان ( 366820 )
    ثبت نام استخر شهيد شاديفر دانشگاه ( 347478 )
    گروه طرح و لايحه ( 338275 )
    صفحه اصلي مركز آموزشي و پژوهشي و درماني قائم-عج ( 334505 )

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاريخچه

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شهر مشهد و استان خراسان که بزرگترين استان ايران است ٬ واقع مي باشد.  شهر مشهد در زمين مسطحی بين دو رشته کوه بينالود و هزارمسجد در شمال شرق ايران قرار گرفته است.  دانشکده علوم پزشکی مشهد در دوم آذرماه 1328 با 61 دانشجو در رشته پزشکی ٬ بعنوان چهارمين دانشگاه ايران گشايش یافت.  در سال 1335 با انفکاک از وزارت علوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجوديت مستقل يافت.  در پاييز 1378 ٬ 50 سال پس از افتتاح٬ اين دانشگاه دارای 7000 دانشجو در 8 دانشکده و 14 بيمارستان آموزشی بوده است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در طيف وسيعی ازر شته های علمی مربوطه از علوم پايه گرفته تا تخصصهای کلينيکی مشغول مي باشد.   اين دانشگاه بعنوان بزرگترين مرکز پزشکی در شرق ايران٬ مرکز ارجاع بيماران در تمام رشته های تخصصی و فوق تخصصی مي باشد.  تلاشهای مداوم دانشگاه در جهت ارتقا سطح بهداشت در جامعه (طب پيشگيری و مراقبتهای اوليه) چشمگير و قابل تقدير است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعنوان يک محيط آموزشی که به استعدادهای فردی احترام گذاشته و خلاقيت را تشويق مي نمايد٬ سعی دارد که بستری برای رشد علمی و فرهنگی جامعه باشد.  همگام با مهيا بودن آموزشهای پيشرفته برای دانشجويان و رزيدنتها٬ تلاش مستمر متخصصان ما برای برخورداری از آخرين دستاوردهای علمي٬ به بيماران ما اين شانس را ميدهد تا از بالاترين سطح مراقبتهای بهداشتی- درمانی برخوردار باشند.
    امروزه نيز دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنان به تلاش خود جهت رشد علمی و فرهنگی ادامه مي دهد.

تاريخ بروز رساني : سه شنبه 17/06/88 ساعت 03:25

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مشهد، خيابان دانشگاه،- صندوق پستی: ۳۴۵ - ۹۱۳۷۵ تلفن: 3852119-0511نمابر: 051138521119 پست الکترونيک: cg@mums.ac.ir