• تبریک معاون دانشجویی فرهنگی به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج
  • برگزاري دو همايش در اسفند ماه 1393 توسط دانشكده پرستاري و مامايي
  • برگزاري همایش آموزشی، توجیهی ارتقا نرخ باروری کلی جهت مسوولان مشارکتهای مردمی
  • آغاز طرح ملي واکسيناسيون پنتاوالان همزمان با سراسر کشور
  • برگزاری همایش پیاده روی دانش آموزان، بمناسبت روزجهانی دیابت در روستای فدافن کاشمر
  • برگزاری همایش روز جهانی دیابت در شهرستان کاشمر
  • رئیس مرکز بهداشت کاشمر گفت:50 درصد بیماران، زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که به عوار
  • برگزاري آزمون مرحله ي دوم كارداني نيمه متمركز فوريت هاي پزشكي در کاشمر
  • انعقاد تفاهم نامه جامع همکاري ميان دانشگاه علوم پزشکي مشهد و اداره کل آموزش و پرور
  • آمادگی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت شروع برنامه واکسیناسیون پنتاوا
  • تشديد مراقبت بيماريهاي واگير در بيمارستانها و پايگاه‌هاي مراقبت بهداشت مرزي دانش
  • سايت جديد مركز قائم
  • موافقتنامه های هزینه ای سال1393
  • چهارصدو هشتادوهفتمين ( 487 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • اطلاعیه مهم: اعتباربخشی سال جاری...
  • چهارصدو هشتادوششمين(486) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو هشتادوپنجمين (485) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • تغذيه سالم با صبحانه آغاز مي‌گردد شعار هفته ملي ديابت
  • اجراي کمپين اطلاع رساني بيماريهاي آميزشي جهت دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد
  • بازديد رياست محترم دانشگاه از شبكه بهداشت و درمان فريمان
  • چهارصدو هشتاد و چهارمین (484) عمل اهداء عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو هشتادوسومين (483) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • سومين کنگره بين المللي هيپنوتيزم باليني و علوم وابسته
  • حضور جناب آقاي دكتر سيد جواد سيدي به عنوان فوق تخصص ريه كودكان
  • ‌دهه ایمنی راهها و مسئولیت ما
  • انعقاد تفاهم نامه في مابين دانشگاه علوم پزشکي مشهد و معاونت سواد آموزي اداره کل آم
  • جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در آبان ماه 1393
  • دريافت رتبه علمي پژوهشي مجله (JMRH)
  • نظرسنجي

به نظر شما بر كداميك از موارد زير بايد نظارت بيشتري انجام شود؟

ستاد مركزي دانشگاه 20.2%
    دانشكده ها 20.4%
    مراكز بهداشت مشهد 7.8%
    بيمارستان ها مشهد 28.8%
    شبكه بهداشت و درمان شهرستان ها 19.1%

مديريت توسعه سازمان و منابع انساني ( 3698358 )
    دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 1999233 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 800877 )
    صدور کارت تغذيه ( 789718 )
    اموزش ( 789485 )
    روزنامه هاي ايران ( 757122 )
    گروه آموزش کارکنان قديم ( 746008 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 712042 )
    گروه آموزش کارکنان ( 655902 )
    دانشکده پزشکی مشهد ( 508831 )
    شناسنامه آموزشی کارکنان ( 494537 )
    ويژه دانشجويان ( 436646 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 432134 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 419555 )
    معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 409984 )
    معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد ( 397335 )
    بيمارستان امام رضا (ع) ( 397149 )
    دانشکده پرستاري و مامايي مشهد ( 395616 )
    صفحه اصلی سایت معاونت توسعه ومدیریت منابع (قبلي) ( 375939 )
    مركزآموزشي،پ‍ژوهشي و درماني امام رضا(ع) ( 367558 )
    مرکز بهداشت استان ( 366555 )
    ثبت نام استخر شهيد شاديفر دانشگاه ( 339962 )
    گروه طرح و لايحه ( 335169 )
    چگونه نفخ معده را برطرف نماييم ؟ ( 331617 )
    صفحه اصلي مركز آموزشي و پژوهشي و درماني قائم-عج ( 324171 )

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاريخچه

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شهر مشهد و استان خراسان که بزرگترين استان ايران است ٬ واقع مي باشد.  شهر مشهد در زمين مسطحی بين دو رشته کوه بينالود و هزارمسجد در شمال شرق ايران قرار گرفته است.  دانشکده علوم پزشکی مشهد در دوم آذرماه 1328 با 61 دانشجو در رشته پزشکی ٬ بعنوان چهارمين دانشگاه ايران گشايش یافت.  در سال 1335 با انفکاک از وزارت علوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجوديت مستقل يافت.  در پاييز 1378 ٬ 50 سال پس از افتتاح٬ اين دانشگاه دارای 7000 دانشجو در 8 دانشکده و 14 بيمارستان آموزشی بوده است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در طيف وسيعی ازر شته های علمی مربوطه از علوم پايه گرفته تا تخصصهای کلينيکی مشغول مي باشد.   اين دانشگاه بعنوان بزرگترين مرکز پزشکی در شرق ايران٬ مرکز ارجاع بيماران در تمام رشته های تخصصی و فوق تخصصی مي باشد.  تلاشهای مداوم دانشگاه در جهت ارتقا سطح بهداشت در جامعه (طب پيشگيری و مراقبتهای اوليه) چشمگير و قابل تقدير است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعنوان يک محيط آموزشی که به استعدادهای فردی احترام گذاشته و خلاقيت را تشويق مي نمايد٬ سعی دارد که بستری برای رشد علمی و فرهنگی جامعه باشد.  همگام با مهيا بودن آموزشهای پيشرفته برای دانشجويان و رزيدنتها٬ تلاش مستمر متخصصان ما برای برخورداری از آخرين دستاوردهای علمي٬ به بيماران ما اين شانس را ميدهد تا از بالاترين سطح مراقبتهای بهداشتی- درمانی برخوردار باشند.
    امروزه نيز دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنان به تلاش خود جهت رشد علمی و فرهنگی ادامه مي دهد.

تاريخ بروز رساني : سه شنبه 17/06/88 ساعت 14:48

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مشهد، خيابان دانشگاه،- صندوق پستی: ۳۴۵ - ۹۱۳۷۵ تلفن: 3852119-0511نمابر: 051138521119 پست الکترونيک: cg@mums.ac.ir