• جلسات دفاعيه پايان نامه دانشجويان تحصيلات تكميلي در اسفند ماه 1393
  • ينجمين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان تربت جام برگزار شد
  • گراميداشت مقام پرستار در شب ميلاد حضرت زينب (س) در فريمان
  • برگزاری مراسم روز پرستار همزمان با ولادت باسعادت حضرت زینب کبری(س)
  • آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی در فریمان
  • بازدید مسئولین از نحوه اجرا و اقدامات انجام شده در برنامه نظام نوین تحول سلامت در
  • چهارصدو نودوپنجمين(495) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • روز پرستار
  • گزارش شش ماهه دوم پايان نامه دانشجوي دوره دکتري
  • شرکت باشکوه پرسنل دانشکده علوم پزشکی شهرستان تربت جام در راهپیمایی 22بهمن
  • انتقال سایت مرکز به آدرس جدید
  • مسابقات طناب کشی دانشجويان دانشکده در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد
  • افتتاح چهارباب خانه بهداشت همزمان درسراسرکشور باحضور.فرماندار.امامان جمعه ومسئول
  • افتتاح دو خانه بهداشت و يك آزمايشگاه در فريمان
  • چهارصدو نودوچهارمين ( 494 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • چهارصدو نودوسومين(493) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي
  • برگزاری جشن فجر و تجلیل از بازنشسگان دانشکده به همراه خانواده های محترمشان
  • برگزاری کارگاه کنترل عفونت بيمارستاني در تالار ابن سيناي دانشکده پرستاري مامايي م
  • جشن دهه فجر در مهد كودك بيمارستان ابن سينا
  • پياده روي و مسابقه طناب کشي
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • افتتاح کمیته آموزشی خودمراقبتی در بیمارستان دکتر شیخ
  • مسابقة طناب کشي
  • برگزاری جسن داوطلبان سلامت
  • برگزاري کارگاه آموزشي منطقه ای
  • فعال شدن سايت جديد معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه
  • برنامه نظارتي بازرسان بهداشت محيط درخصوص زائرين پياده امام رضا(ع)
  • تغيير ادرس سايت
  • استاد برجسته نفرولوژي دانشگاه راش کاليفرنيا آمريکا به مدت چهار روز ميهمان گروه نف
  • افتتاح کتابخانه عمومی سلامت در مرکز بهداشتی درمانی شهید جعفرزاده(همت آباد
  • نظرسنجي

به نظر شما بر كداميك از موارد زير بايد نظارت بيشتري انجام شود؟

ستاد مركزي دانشگاه 20.2%
    دانشكده ها 20.1%
    مراكز بهداشت مشهد 7.8%
    بيمارستان ها مشهد 28.9%
    شبكه بهداشت و درمان شهرستان ها 19.3%

مديريت توسعه سازمان و منابع انساني ( 4121731 )
    دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 2098928 )
    صدور کارت تغذيه ( 866093 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 801150 )
    اموزش ( 791899 )
    روزنامه هاي ايران ( 791037 )
    گروه آموزش کارکنان قديم ( 746312 )
    كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 726513 )
    گروه آموزش کارکنان ( 656327 )
    دانشکده پزشکی مشهد ( 520502 )
    شناسنامه آموزشی کارکنان ( 499037 )
    ويژه دانشجويان ( 456696 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 432409 )
    دانشکده پرستاري و مامايي مشهد ( 430260 )
    معاونت دانشجويي فرهنگي ( 419861 )
    معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد ( 418857 )
    معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 413352 )
    بيمارستان امام رضا (ع) ( 397326 )
    مركزآموزشي،پ‍ژوهشي و درماني امام رضا(ع) ( 380934 )
    صفحه اصلی سایت معاونت توسعه ومدیریت منابع (قبلي) ( 376256 )
    چگونه نفخ معده را برطرف نماييم ؟ ( 367120 )
    مرکز بهداشت استان ( 366776 )
    ثبت نام استخر شهيد شاديفر دانشگاه ( 346571 )
    گروه طرح و لايحه ( 337702 )
    صفحه اصلي مركز آموزشي و پژوهشي و درماني قائم-عج ( 332787 )

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاريخچه

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شهر مشهد و استان خراسان که بزرگترين استان ايران است ٬ واقع مي باشد.  شهر مشهد در زمين مسطحی بين دو رشته کوه بينالود و هزارمسجد در شمال شرق ايران قرار گرفته است.  دانشکده علوم پزشکی مشهد در دوم آذرماه 1328 با 61 دانشجو در رشته پزشکی ٬ بعنوان چهارمين دانشگاه ايران گشايش یافت.  در سال 1335 با انفکاک از وزارت علوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجوديت مستقل يافت.  در پاييز 1378 ٬ 50 سال پس از افتتاح٬ اين دانشگاه دارای 7000 دانشجو در 8 دانشکده و 14 بيمارستان آموزشی بوده است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در طيف وسيعی ازر شته های علمی مربوطه از علوم پايه گرفته تا تخصصهای کلينيکی مشغول مي باشد.   اين دانشگاه بعنوان بزرگترين مرکز پزشکی در شرق ايران٬ مرکز ارجاع بيماران در تمام رشته های تخصصی و فوق تخصصی مي باشد.  تلاشهای مداوم دانشگاه در جهت ارتقا سطح بهداشت در جامعه (طب پيشگيری و مراقبتهای اوليه) چشمگير و قابل تقدير است.
    دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعنوان يک محيط آموزشی که به استعدادهای فردی احترام گذاشته و خلاقيت را تشويق مي نمايد٬ سعی دارد که بستری برای رشد علمی و فرهنگی جامعه باشد.  همگام با مهيا بودن آموزشهای پيشرفته برای دانشجويان و رزيدنتها٬ تلاش مستمر متخصصان ما برای برخورداری از آخرين دستاوردهای علمي٬ به بيماران ما اين شانس را ميدهد تا از بالاترين سطح مراقبتهای بهداشتی- درمانی برخوردار باشند.
    امروزه نيز دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنان به تلاش خود جهت رشد علمی و فرهنگی ادامه مي دهد.

تاريخ بروز رساني : سه شنبه 17/06/88 ساعت 10:21

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.pdfتاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد.doc

تاريخچه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مشهد، خيابان دانشگاه،- صندوق پستی: ۳۴۵ - ۹۱۳۷۵ تلفن: 3852119-0511نمابر: 051138521119 پست الکترونيک: cg@mums.ac.ir