درج چه مطالبي در سايت مركز تحقيقات چشم براي شما مفيدتر خواهد بود؟

مطالب آموزشي تخصصي 33.2%
مطالب آموزشي عمومي 32.7%
مطالب پژوهشي 8.2%
فراخوان طرح پژوهشي 7.3%
اخبار جديد 18.6%

مركزتحقيقات چشم دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 70548 )
آب مرواريد ( 29970 )
كندگي شبكيه ( 29446 )
قوز قرنيه ( 26134 )
بيماريهاي چشم ( 24002 )
دكتر سيامك زارعي قنواتی ( 21442 )
استرابيسم يا لوچي ( 18945 )
دکتر خاکشور ( 18699 )
دکتر صداقت ( 16540 )
معرفی اعضا ( 13745 )
دکتر اعتضاد رضوی ( 13585 )
دکتر مجيد ابريشمی ( 12519 )
دکتر موسوی ( 12454 )
مرکز تحقيقات چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد1 ( 12073 )
دكتر صابر ( 11876 )
مقالات انگليسی ( 10682 )
مقالات فارسی ( 10296 )
آمبليوپي ( 9900 )
آخرين اخبار چشم پزشکي ( 9782 )
دکتر توکا بنايی ( 9424 )
دکتر قرايی ( 9378 )
دکتر يزدانی ( 9148 )
دكتر اکبر درخشان ( 8771 )
آشنايي با لنز تماسي ( 8386 )
سمينار پلک ( 8265 )

مرکز تحقيقات چشم > آخرين اخبار

خبرگزاري ايسنا : درباره فوايد اعجاب انگيز چاي سبز و تاثيرات آن بر سلامت آدمي زياد شنيده ايد اما جديدترين خبر در اين زمينه، تاثير چاي سبز در پيشگيري از بيماري هاي چشمي است. پژوهش هاي محققان چيني نشان داده كه چاي سبز به دليل داشتن مواد معدني خاص، از بروز بيماري آب سياه جلوگيري مي‌كند.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، «چي پوئي» و همكاران وي از دانشگاه «پكن» طي تحقيقات چند ساله خود روي اثرات چاي سبز بر روي سلامت انسان به اين نتيجه دست يافتند كه اين نوشيدني تاثيرات غير قابل باور و مفيدي بر سلامت چشمي و جلوگيري از بروز «آب سياه» دارد.

اين محقق در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي چين گفت: چاي سبز داراي ماد معدني و ويتامين‌هاي مفيد مانند ويتامين C، ويتامين E، لوتئين و زيسانتين است كه اين مواد از بروز مشكلات چشمي به ويژه آب سياه و آب مرواريد جلوگيري مي‌كند. البته اين موضوع بايد مورد آزمايشات ويژه و تكميلي قرار گيرد.

به گزارش خبرگزاري شين هوا،‌ بر اساس گزارشات و تحقيقات صورت گرفته اين موضوع نيز به اثبات رسيد كه ساختار چشم مي‌تواند مواد مغذي و مفيد را به خود جذب كند و از اين طريق سدي در مقابل بيماريها بوجود آورد. به همين دليل است كه اين نوع نوشيدني به عنوان داروي گياهي براي بيماريهاي چشمي تجويز مي‌شود.

پزشکی . نت : درباره اثرات زیانبار دود سیگار بسیار شنیده ایم اما اخیرا روشن شده که دود سیگار با تاثير‌گذاري منفي بر سلول‌هاي شبكيه چشم، موجب تخريب اين سلول‌ها، كاهش بينايي و پيرچشمي در افراد سيگاري نیز مي‌شود. ضمن اینکه عوارض چشمي ناشي از دود سيگار درمان قطعي ندارند و داروهاي موجود تنها موجب كاهش اين عوارض مي‌شوند.

دكتر محبوبه قادرپناه در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا منطقه خوزستان، اظهار داشت: دود سيگار حاوي مواد مضر و آسيب رساني مانند قطران، مونوكسيد كربن و نيكوتين است كه علاوه بر عوارضي چون سرطان ريه، سرطان دهان و زبان، سرطان معده و پروستات، سلامت چشم را نيز تهديد مي‌كند.

وي افزود: دود سيگار سلول‌هاي لكه زرد شبكيه چشم در افراد سيگاري را تخريب كرده و موجب كاهش بينايي و پيرچشمي زودرس در اين افراد مي‌شود. همچنين عوارض ديگري از جمله سوزش، قرمزي و كوچكي مردمك چشم را نيز به همراه دارد. مردمك چشم سيگاري‌ها كوچك‌تر از ديگر افراد است.

وي با بيان اين كه بهترين راه براي كاهش عوارض بينايي ناشي از دود سيگار ترك سيگار است، خاطرنشان كرد: براي درمان عوارض چشمي ناشي از دود سيگار در افراد سيگاري محدوديت وجود دارد. زيرا داروهاي موجود با نيكوتين موجود در خون افراد سيگاري واكنش نشان داده و موجب سرطان ريه مي‌شود.

دكتر قادرپناه عنوان كرد: كودكان و نوزداني كه زمينه ابتلا به حساسيت و آلرژي را دارند، در مواجهه با دود سيگار دچار تحريك و قرمزي چشم مي‌شوند.

تاريخ بروز رساني : دوشنبه 20/09/91 ساعت 02:33

مشهد، بلوار قرنی، چهارراه ابوطالب، بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)، مرکز تحقیقات چشم تلفن :37281401 051 نمابر: 37289911 051 پست الکترونيک: erc@mums.ac.ir