انتظار شما از وب سایت معاونت درمان چيست؟

معرفي سازمان 12.3%
اطلاع رساني اداري 16.6%
اطلاع رساني علمي 18.5%
پيگيري نامه هاي اداري 11.7%
اتوماسيون كامل در جهت كاهش نياز مراجعه به سازمان 40.9%

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد ( 470912 )
مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی ( 197346 )
درمان سوء مصرف مواد معاونت درمان مشهد ( 121954 )
جستجوی نشانی مطب پزشکان ( 69978 )
استانداردهاي اعتباربخشي ( 58404 )
آموزش های عمومی کمک های اولیه ( 56453 )
آموزش تصويري به اشتراک گذاشتن پرينتر فناوري اطلاعات معاونت درمان مشهد ( 50340 )
قوانين و دستورالعمل صدور پروانه‌هاي معاونت درمان مشهد ( 49789 )
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 48596 )
تعرفه های مصوب درمانی بخش دولتي ( 46673 )
نحوه ثبت نام در دوره های چهارده روزه کارگاه عملی MMT ( 45214 )
صدور پروانه‌هاي معاونت درمان مشهد ( 40530 )
امور بيماريهاي خاص معاونت درمان مشهد ( 38952 )
ستاد مرکزی اداره اورژانس ۱۱۵ استان ( 38240 )
اداره امور آزمايشگاهها معاونت درمان مشهد ( 38113 )
برنامه تحول نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( 37929 )
ســــطح هوشياري ( 34308 )
صفحه اصلی سایت اداره ارزشیابی ( 32181 )
مدير نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان مشهد ( 30484 )
واحد آموزش و ارتقاء کیفیت اورژانس ( 29243 )
كميته تخصصي مديريت اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشكي مشهد ( 26681 )
مركز هدايت عمليات بحران ( 25830 )
نبض ( 25549 )
تعرفه‌هاي پزشکي معاونت درمان مشهد ( 23677 )
تجهيزات پزشكي معاونت درمان مشهد ( 23257 )

مقام معظم رهبري:
ما مي‌خواهيم اگر کسي در خانواده‌اي مريض شد، آن خانواده جز رنج مريض‌داري رنج ديگري نداشته باشد.

فناوري اطلاعات

www.mums.ac.ir/darman

فيلم آموزشي شير پرينتر  اشتراک گذاري پرينتر

آموزش تصويري
آموزش تصويري به اشتراک گذاشتن پرينتر

Sharing Printerپرينتر

شبکه‌هاي کامپيوتر داراي مزاياي گوناگوني مي‌باشند يکي از مزاياي آن به اشتراک گذاشتن يا Share کردن چاپگر در يک شبکه است. براي انجام اين کار مراحل زير را انجام دهيد:

1- ابتدا وارد کنترل پنل کامپيوتري که روي آن قبلا چاپگر تعريف شده رفته و روي گزينه Printers and Faxes دابل‌کليک مي‌کنيد.

اشتراک گذاري پرينتر

2ـ روي چاپگري که مي‌خواهيد ديگران از آن استفاده نمايند راست کليک کنيد و گزينه Properties را بزنيد.

اشتراک گذاري پرينتر

3ـ در قسمت Share this printer و جلوي باکس Share name: يک نام براي آن درنظر بگيريد. (بهتر است نام پيش فرض باشد)

اشتراک گذاري پرينتر

4- در انتها روي OK کليک مي‌کنيد. (علامت دست ظاهر مي‌شود) تا اينجا چاپگر براي همه Share شده است.

اشتراک گذاري پرينتر

5- آدرس IP Address کامپيوتري که چاپگر روي آن نصب است را يادداشت کنيد.

--------------------------------------------------------------------

بعد از اين بايد روي کامپيوترهاي ديگر، اين چاپگر تعريف شود. براي اين منظور مراحل زير را روي کامپيوترهايي که مي‌خواهيد براي اين چاپگر دستور چاپ بدهند انجام دهيد:

1ـ در ابتدا به کنترل پنل برويد و روي گزينه Printers and Faxes دابل کليک کنيد.

اشتراک گذاري پرينتر

2ـ در قسمت Address مسير IP Address سيستمي را که يادداشت کرده بوديد را وارد کرده و Enter را بزنيد. (يا بر روي GO کليک کنيد)
کامپيوتر بعد از يک جستجوي سريع آدرس مورد نظر را پيدا کرده و چاپگري را که به اشتراک گذاشتيد نشان مي‌دهد.

اشتراک گذاري پرينتر

3ـ روي چاپگر مورد نظر دابل کليک کنيد. بعد از مشاهده پنجره ذيل، چاپگر به سيستم شما Add شده است.

اشتراک گذاري پرينتر

4- در اين مرحله تمامي پنجره‌ها را ببنديد و مجددا به کنترل پنل برويد و روي گزينه Printers and Faxes دابل کليک کنيد. سپس روي چاپگر مورد نظر راست کليک کرده و گزينه Set az Default Printer را بزنيد. در اين حالت چاپگر به صورت پيش فرض تعيين مي‌شود.

ساختار معاونت درمان

تاريخ بروز رساني : پنجشنبه 17/10/94 ساعت 22:36

مشهد، بلوار شهيد فکوري، حد فاصل ميدان شهيد سيد علي ال شهيدي و ميدان شهيد جوان، روبروي فکوري 94، شهرک دانش و سلامت، سازمان مرکزي دانشگاه علوم پزشکي مشهد ، کد پستي 9177899191 تلفن: 3-38795031 051 نمابر: 38798385 051 رايانامه (ايميل): vcr.pr@mums.ac.ir