شما به طور متوسط چند بار در ماه از سايت شبكه خواف ديدن مي كنيد ؟

يك مرتبه 42.3%
دو مرتبه 13.7%
سه تا پنج مرتبه 13.1%
شش تا ده مرتبه 5.1%
بيش از ده مرتبه 25.7%

شبكه بهداشت و درمان خواف ( 103976 )
بيمارستان 22 بهمن شهرستان خواف ( 11784 )
رياست بيمارستان 22 بهمن خواف ( 6548 )
نقشه مراكز بهداشتي درماني خواف 2 ( 6267 )
مرکز بهداشتی درمانی قاسم آباد خواف ( 5816 )
مدير شبكه بهداشت و درمان شهرستان خواف ( 5806 )
رياست مركز بهداشت شهرستان خواف ( 5489 )
واحد بهداشت مدارس شهرستان خواف ( 5143 )
مرکز بهداشتی درمانی سنگان خواف ( 5023 )
بخش جراحي زنان بيمارستان 22 بهمن خواف ( 4764 )
مرکز بهداشتی درمانی چمن آباد خواف ( 4533 )
واحد آمار مركز بهداشت شهرستان خواف ( 4412 )
زايشگاه بيمارستان 22 بهمن خواف ( 4404 )
نقشه شهر خواف ( 4332 )
خدمات پرستاري بيمارستان 22 بهمن خواف ( 4324 )
واحد آموزش بيمارستان 22 بهمن خواف ( 4238 )
بخش اطفال و نوزادان بيمارستان 22 بهمن خواف ( 4180 )
مرکز بهداشتی درمانی نشتیفان خواف ( 4155 )
آرشيو اخبار سايت شبكه بهداشت و درمان خواف ( 4153 )
قوانين و مقررات بهداشت محيط و حرفه اي ( 4117 )
مطالب آموزشي بهداشت محیط ( 4108 )
اتاق عمل بيمارستان 22 بهمن خواف ( 3956 )
مرکز بهداشتی درمانی سلامی خواف ( 3734 )
مرکز بهداشتی درمانی شهری یک خواف ( 3577 )
تصوير هوايي شبكه بهداشت و درمان خواف ( 3577 )

افتتاح طرح توسعه و بازسازی بلوک زایمان بیماستان 22 بهمن خواف

با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد طرح توسعه و بازسازی بلوک زایمان بیمارستان 22 بهمن شهرستان خواف افتتاح گردید.این طرح که در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت از شهریور ماه سال گذشته آغاز شده بود بعد از گذشت 8 ماه به پایان رسید.برای ساخت این زایشگاه که در زمینی به مساحت 460 متر مربع بنا گردید مبلغ 350 میلیون تومان هزینه شد.آقای دکتر مدقق قبل از افتتاح زایشگاه به بازدید از بخش های مختلف بیمارستان رفت و ضمن احوالجویی از تعدادی بیماردر جریان اقدامات صورت گرفته قرار گرفت.در این بازدید مسئولینی از بخش های مختلف معاونت درمان دانشگاه آقای دکتر مدقق را همراهی میکردند.

سیستم LDRجایگزین سیستم سنتی میشود

داود موحدی مدیر داخلی بیمارستان خواف  گفت:با توجه به رویکرد وزارت بهداشت در ارتقاء استانداردها و نزدیک شدن به استانداردهای جهانی در افتتاح زایشگاه جدید بیمارستان شاهد تغییر سیستم سنتی و رفتن به سمت سیستم LDR هستیم.در سیستم LDR مادر جهت فرایند زایمان و برای دو ساعت  اول پس از زایمان در یک اتاق مجزا و مجهز به کلیه امکانات مستقر و نیاز به جابه جایی برای هر مرحله نمی باشد.در حالی که در سیستم سنتی فرآیند بستری،زایمان و دو ساعت پس از زایمان تا ترخیص در اتاقهای جداگانه انجام میشد.

اجرای طرح تحول نظام سلامت موجب افزایش دسترسی مردم به خدمات درمانی شده است

مدیر شبکه بهداشت و درمان خواف ضمن بیان این موضوع به دست آوردهای اجرای طرح تحول نظام سلامت اشاره و افزود:با اجرای طرح تحول نظام سلامت شاهد افزایش پزشکان متخصص در بیمارستان هستیم و با راه اندازی درمانگاه تخصصی بیمارستان بهترین خدمات با کمترین هزینه ارائه میشود.دکتر مریخی گفت:با اجرای طرح تحوط نظام سلامت میزان پرداختی بیماران به سه تا شش درصد رسیده است که برای مناطق محروم و مرزی و کمتر توسعه یافته موجبات افزایش دسترسی مردم به خدمات درمانی را فراهم گردانیده است.

بعد از افتتاح زایشگاه بیمارستان  و طی جلسه ای رئیس و مدیر داخلی و تعدادی از کارشناسان بیمارستان به  طرح موانع و مشکلات موجود در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت پرداختند که ضمن بررسی این مشکلات راهکارهایی نیز ارائه گردید.شایان ذکر است ساختمان قدیم زایشگاه دارای اتاقهایی مجتمع بود که در ساختمان جدید با ساخت هفت اتاق برای بیماران امکان حضور یک نفر همراه بر بالین بیمار نیز فراهم شده است و هر بیمار دارای اتاقی مجزا است که این اتاقها مجهز به سرویس بهداشتی و سیستم تهویه مطبوع میباشد.از ویژگی های این بلوک زایمان، زیباسازی دیوارها،کف و سقف اتاقها است که با فراهم آوردن فضایی دلنشین  میتواند نقش بسزایی در ایجاد آرامش در بیماران داشته باشد.

تاريخ بروز رساني : چهارشنبه 29/02/95 ساعت 01:59

خواف، خیابان وليعصر، شبکه بهداشت و درمان شهرستان خواف تلفن: 54222130 051 نمابر: 54222130 051
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد و هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است